Izvorno postao
cvita
pa gdje se nisu tako borili, ne bi hrvatska danas bila kakva je, valjda ti je to jasno! ja nisam glasao, nit imam zelju, meni je sasvim svejedno ko je na vlasti! ali nije tako svima u hercegovini!
u krivu si, svaki njemac, ma gdje god bio, glasa na njemackim izborima. tako i svaki hrvat, e sad je dino su polemike, kod hercegovine! Pa vi sve sto znate reci je ''ne placaju porez'', znaci nije ok da recimo npr. kovač, on mi je prvi pao na pamet, ne zato sto je na hdz-ovim reklamam, glasa, ali je ok, da igra tamo za hrvatsku po svijetu, i vi se hvalite kako je hrvatska dobila ove i one, kako je hrvatska bla bla, znas vec sta hocu re, ali on nije hrvat! po meni je drugacije ako je covjek namjerno pobjegao u monaco ili negdje tako da ne placa porez, to je druga prica, ali ako je njega zivot natjerao, tko zna, vratit ce se sutra, pa zasto ne bi odlucivao tko ce ga docekat tu!
mislis da moja obitelj se ne bi odma doselila hrvatsku da moze? Pa nije to sve tako jednostavno kao sto mislite, to sam vam gore i napisao!
Vi ne mozete glasat u Bih jer je to Bosna i hercegovina, a ne hrvatska, to ti uopce necu ni probat objasnit, toliko ti je glupo pitanje!
Ja se upoce ne zelim tu svadjat, ali vi morate shvatit, da je dijaspora malo siri pojam, tj da nisu to samo hrvati u bih, i da je drugacija situacija da, recimo sdp ili hdz, nije bitno moze lako osvojiti 100 mandata npr, ma mos mislit koga bi k**** bolio sto mi u bih glasamo, je tako, bilo bi mu tako svejedno?
edit:
ma ne zelim ni ja o ratu, ni o nicemu, nit sam politicar, nit glasam, samo vam hocu re, da su neki ljudi dali puno hrvatskoj, ne mora to biti u obliku poreza=$, a to je jadno kad se poziva samo na, lovu ajmo rec!
Bookmarks