Join Today

Vidi rezultate ankete: Za koju ćete stranku glasati

Glasači
156. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • HDZ

40 25,64%
  • SDP

79 50,64%
  • HSP

8 5,13%
  • HSLS

3 1,92%
  • HSS

6 3,85%
  • HNS

6 3,85%
  • Neću glasati jer nemam za koga

14 8,97%
+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 27 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 426 do 450 od 666
    Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije jano ja sam svog ladila zbog 6. i 7. izborne jedinice.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Chief_Wolfinjo:ma da su bar glasali za hsp.. prema trenunom stanju, a nije jos puno ostalo neobradjeno glasova dijaspore, hsp nema mandat iz te jedinice! nije prag presao. samo su presli hdz i lijanovic!!

a u koaliciju zaboravljas hdssb!! nece oni k hdzu, budi siguran..
    i daj editiraj post, da ne bi ispalo da vrijedjamo ikoga..

i tko je taj lijanovic? jel to onaj "mesnice lijanovic"? di on zivi? kako ce ti iz dijaspore sjedit u saboru?! sto ce na svaku sjednicu oni putovat iz zemalja gdje zive? mo's mislit.. i onda recite da je to fer..

i u kolko se sati tiska jutarnje izdanje vecernjaka?! kad ga zakljucuju?? poludila sam sad, otvorim vecernjak, a ono u 6 i 7 izbornoj vodi hdz.. a znam da je vec negdje iza 1 ujutro sdp presao hdz u tim izbornima.. grrrr..
    Zadnji uredio La_LuNa : 26-11-2007 u 09:53
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navodno je taj Lijanović davao 100 KM za glasove.

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    @Chief_Wolfinjo:ma da su bar glasali za hsp.. prema trenunom stanju, a nije jos puno ostalo neobradjeno glasova dijaspore, hsp nema mandat iz te jedinice! nije prag presao. samo su presli hdz i lijanovic!!

a u koaliciju zaboravljas hdssb!! nece oni k hdzu, budi siguran..
    i daj editiraj post, da ne bi ispalo da vrijedjamo ikoga..

i tko je taj lijanovic? jel to onaj "mesnice lijanovic"? di on zivi? kako ce ti iz dijaspore sjedit u saboru?! sto ce na svaku sjednicu oni putovat iz zemalja gdje zive? mo's mislit.. i onda recite da je to fer..

i u kolko se sati tiska jutarnje izdanje vecernjaka?! kad ga zakljucuju?? poludila sam sad, otvorim vecernjak, a ono u 6 i 7 izbornoj vodi hdz.. a znam da je vec negdje iza 1 ujutro sdp presao hdz u tim izbornima.. grrrr..

pa kolko ima lijanovića ?
    pa da to je taj.. sa kobasama....
    bar će u saboru biti kobasa... i da naravno biti će mu plačeni putni troškovi

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cvita Pregledaj post
    pa gdje se nisu tako borili, ne bi hrvatska danas bila kakva je, valjda ti je to jasno! ja nisam glasao, nit imam zelju, meni je sasvim svejedno ko je na vlasti! ali nije tako svima u hercegovini!
    u krivu si, svaki njemac, ma gdje god bio, glasa na njemackim izborima. tako i svaki hrvat, e sad je dino su polemike, kod hercegovine! Pa vi sve sto znate reci je ''ne placaju porez'', znaci nije ok da recimo npr. kovač, on mi je prvi pao na pamet, ne zato sto je na hdz-ovim reklamam, glasa, ali je ok, da igra tamo za hrvatsku po svijetu, i vi se hvalite kako je hrvatska dobila ove i one, kako je hrvatska bla bla, znas vec sta hocu re, ali on nije hrvat! po meni je drugacije ako je covjek namjerno pobjegao u monaco ili negdje tako da ne placa porez, to je druga prica, ali ako je njega zivot natjerao, tko zna, vratit ce se sutra, pa zasto ne bi odlucivao tko ce ga docekat tu!
    mislis da moja obitelj se ne bi odma doselila hrvatsku da moze? Pa nije to sve tako jednostavno kao sto mislite, to sam vam gore i napisao!
    Vi ne mozete glasat u Bih jer je to Bosna i hercegovina, a ne hrvatska, to ti uopce necu ni probat objasnit, toliko ti je glupo pitanje!
    Ja se upoce ne zelim tu svadjat, ali vi morate shvatit, da je dijaspora malo siri pojam, tj da nisu to samo hrvati u bih, i da je drugacija situacija da, recimo sdp ili hdz, nije bitno moze lako osvojiti 100 mandata npr, ma mos mislit koga bi k**** bolio sto mi u bih glasamo, je tako, bilo bi mu tako svejedno?

edit:
    ma ne zelim ni ja o ratu, ni o nicemu, nit sam politicar, nit glasam, samo vam hocu re, da su neki ljudi dali puno hrvatskoj, ne mora to biti u obliku poreza=$, a to je jadno kad se poziva samo na, lovu ajmo rec!
    btw.ja se nis necudim kaj ovi u bih mogu glasat,pa ustav im to omogucuje i to jos od davnih dana kad su ga slagali oni kojima je tak pasalo i koji su mislili da bude hercegovina dio hrvatske.Pa to se sve zna,nije to od jucer.Dalje,velis da nemremo glasat tam u bih,ja ti velim da moj tata redovito dobiva pozivnicu da dojde na glasanje tamo,a nema ni dvojno drzavljanstvo ,jedino kaj je tam roden.Ma daj dobro se zna da se kod nas moze sve,pa i to da mrtvi glasaju i da se potplacuju ,da se salju sms poruke,jer tko ce to sve ici provjeravat.To je tkz.lov u mutnom,a to se zna tko zna zna..Hrvatska je opet izgubila, sad ce doci do preprodaje, ucjene, laznih i nesuvislih obecanja funkcija nekopetentnim ljudima iz malih stranaka samo da bi dosli do vlasti....i opet sam shvatila da ima previše primitivaca u ovoj zemlji.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baaalkanee moooj!

Kad je ono izvlačenje za Green card?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    23.242
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.242, Nivo: 37
    Bodovi: 23.242, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A malo pogledajte da je SDP naslijedio drzavu koja je bas tada izasla iz rata i nije ni cudo sto je bilo takvo stanje kakvo je bilo.
    Kako znate da HDZ nebi sve to otpoceo?????? Da je HDZ ostao na vlasti sada bi nam bolje bilo...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rekli smo da necemo rat spominjat..!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.874, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa gdje se nisu tako borili, ne bi hrvatska danas bila kakva je, valjda ti je to jasno! ja nisam glasao, nit imam zelju, meni je sasvim svejedno ko je na vlasti! ali nije tako svima u hercegovini!
    u krivu si, svaki njemac, ma gdje god bio, glasa na njemackim izborima. tako i svaki hrvat, e sad je dino su polemike, kod hercegovine! Pa vi sve sto znate reci je ''ne placaju porez'', znaci nije ok da recimo npr. kovač, on mi je prvi pao na pamet, ne zato sto je na hdz-ovim reklamam, glasa, ali je ok, da igra tamo za hrvatsku po svijetu, i vi se hvalite kako je hrvatska dobila ove i one, kako je hrvatska bla bla, znas vec sta hocu re, ali on nije hrvat! po meni je drugacije ako je covjek namjerno pobjegao u monaco ili negdje tako da ne placa porez, to je druga prica, ali ako je njega zivot natjerao, tko zna, vratit ce se sutra, pa zasto ne bi odlucivao tko ce ga docekat tu!
    mislis da moja obitelj se ne bi odma doselila hrvatsku da moze? Pa nije to sve tako jednostavno kao sto mislite, to sam vam gore i napisao!
    Vi ne mozete glasat u Bih jer je to Bosna i hercegovina, a ne hrvatska, to ti uopce necu ni probat objasnit, toliko ti je glupo pitanje!
    Ja se upoce ne zelim tu svadjat, ali vi morate shvatit, da je dijaspora malo siri pojam, tj da nisu to samo hrvati u bih, i da je drugacija situacija da, recimo sdp ili hdz, nije bitno moze lako osvojiti 100 mandata npr, ma mos mislit koga bi k**** bolio sto mi u bih glasamo, je tako, bilo bi mu tako svejedno?

edit:
    ma ne zelim ni ja o ratu, ni o nicemu, nit sam politicar, nit glasam, samo vam hocu re, da su neki ljudi dali puno hrvatskoj, ne mora to biti u obliku poreza=$, a to je jadno kad se poziva samo na, lovu ajmo rec!
    Ne zanimate me vi,ni vaša država.Nije problem da imate pravo glasa,nego koliko vaši glasovi vrijede.Ako se kojim slučajem desi da zbog vaših glasova neka stranka dobije većinu u saboru i osvoji vlast,onda to postaje problem.Jer ta vlast nama u Hrvatskoj može lupiti poreze,može nam poskupiti život,može nam donijeti inflaciju,itd.A od svega toga ti i ostali preko grane nećeš ništa osjetiti.Pazi apsurda - imate odgovornost da glasate,a posljedice toga trpe drugi.Kao vlasnik si svoje kuće,ali pravila ponašanja određuje neko drugi???
    Zato dijaspori jedno mjesto u saboru i uživajte tamo gdje jeste!

VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish Pregledaj post
    Baaalkanee moooj!

Kad je ono izvlačenje za Green card?

imaš ti pravo

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tako je pugy zalosno je to ,kao sto sam vec negdje rekla da oni iz australije ,amerike koji nezna ni rjec hrvatskog,meni odreduje pravila ,ako hoces i zivot ovdje.Ali kaj ces morali su im nekaj dati za uzvrat kad su isli zicat tam lovu...l.ma blah..e da btw.zanima me kako ce to biti kad udemo u eu???

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a cekaj...dijaspora nam je i kupila oruzje za rat(s ono nesto novca sto ovi nisu pokrali)...pa nije ni cudo da onda imaju prava na glasovanje...ono nesto novca sto se skupilo u hrv je najvjerojatnije bilo pokradeno od strane nasih dragih tajkna...a i uostalom koju god stranku izabrao svejedno je kad je iovako ionako nitko nece ispuniti ni p od predizbornih obecanja

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Red Dwarf Pregledaj post
    a cekaj...dijaspora nam je i kupila oruzje za rat(s ono nesto novca sto ovi nisu pokrali)...pa nije ni cudo da onda imaju prava na glasovanje...ono nesto novca sto se skupilo u hrv je najvjerojatnije bilo pokradeno od strane nasih dragih tajkna...a i uostalom koju god stranku izabrao svejedno je kad je iovako ionako nitko nece ispuniti ni p od predizbornih obecanja
    a čekaj,mama te odgojila i ulagala u tebe,znači da ti zato ona ima prava odrediti za kog ćeš se oženiti,gdje ćeš živjeti i kako ćeš trošiti svoj novac???
    A o tome otkud nam oružje dok smo bili pod embargom ... Prvo,odlazimo u off,a drugo mislim da bismo s tim oružjem što su nam ga kupili malo tog obranili.Uostalom bio sam u ratu pa ako te zanimaju činjenice iz prve ruke javi mi se na pm

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pugy Pregledaj post
    a čekaj,mama te odgojila i ulagala u tebe,znači da ti zato ona ima prava odrediti za kog ćeš se oženiti,gdje ćeš živjeti i kako ćeš trošiti svoj novac???
    A o tome otkud nam oružje dok smo bili pod embargom ... Prvo,odlazimo u off,a drugo mislim da bismo s tim oružjem što su nam ga kupili malo tog obranili.Uostalom bio sam u ratu pa ako te zanimaju činjenice iz prve ruke javi mi se na pm
    sve 5, potpuno te podržavam u svemu, ali i te samo zamolio da rasprava ostane u pravcu rasprave bez vrijeđanja, nemoj dopustit da te ovi nadobudni klinci isfrustriraju. znaš svoj stav, borio si se za njih, a oni danas još sisaju maminu sisu i glasaju jer im mamice i tateki vole hdz.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    sve 5, potpuno te podržavam u svemu, ali i te samo zamolio da rasprava ostane u pravcu rasprave bez vrijeđanja, nemoj dopustit da te ovi nadobudni klinci isfrustriraju. znaš svoj stav, borio si se za njih, a oni danas još sisaju maminu sisu i glasaju jer im mamice i tateki vole hdz.
    Nikad ne vrijeđam,ne brini.Činjenice,istina i ništa drugo me ne zanima.A klinci imaju pravo na svoje mišljenje i ako ih zanima treba im pokazati i drugu stranu medalje.Jer oni su ti koji će s mojom djecom glasovati i graditi neku bolju Hrvatsku

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim sve je to u redu, biti naklonjen ovoj ili onoj stranki, glasat za svoja uvjerenja, ili program stranke, al tu nitko nije dao prave argumente za prograne stranaka, a mislim da je i velika vecina glasala samo na temelju starih slava i starih grijeha.

Tako je 90% simpatizera SDP-a glasalo samo jer mrze HDZ, jer ih smatraju lazljivcima kradljivcima, lopovima te svim i svacim (takva je i zapravo bila predizborna kampanja SDPa), sumljam da je itko od vas glasao jer mu se svidja plan i program SDP-a, a jos manje da ih je i procitao...

Isto tak za HDZ je glasalo 90% ljudi na temelju njihove "stare slave", iz doba ratnih godina, dok se SDP-ovci smatraju komunjarama, te crvenim za koje ne smije se glasati...

Tako da mozda svega 10% i jednih i drugih je glasalo jer smatra da doticna stranka ima bolji program i moze unaprijediti ljepu nasu...

To je zapravo zalosno, jer ce se to tak uvijek, jos sljedecih bar 2 mandata, povlaciti po izoborima....

Enivej super je to sto je propalo brdo ovih no name stranaka, te ce sabor sad biti cisciji, od tih krvopilja, pa ce moci kvalitetnije funkcionirati...
    Urmo sam do smjeha dok sam citao popis stranaka, ono WTF 90% njih nisam nikad cul, niti iam pojma ko su ti ljudi, najvise sam puko na one Hrvatska stranka nezaposlenih na celu s nekim Ahmedom... who to fuck ce glasat za njih...
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ROFL...pa je, ali eto ja sam glasao za onu za koju smatram da ima kvalitetniji program. No s druge strane, stari me uvjeravao: "Zašto si za njih glasovao, pa oni su lopovi, ovo-ono", a ja sam mu mirno odgovorio: "Zato što me ne zanimaju što su prije radili, nego mislim da imaju bolji program od tvog protagonista..."
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T-Maca Pregledaj post
    ROFL...pa je, ali eto ja sam glasao za onu za koju smatram da ima kvalitetniji program. No s druge strane, stari me uvjeravao: "Zašto si za njih glasovao, pa oni su lopovi, ovo-ono", a ja sam mu mirno odgovorio: "Zato što me ne zanimaju što su prije radili, nego mislim da imaju bolji program od tvog protagonista..."
    Bed je kaj nas je takvih premalo, mozda sam i previse reko kad sam reko 10%...
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayep! 10
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt Pregledaj post
    Mislim sve je to u redu, biti naklonjen ovoj ili onoj stranki, glasat za svoja uvjerenja, ili program stranke, al tu nitko nije dao prave argumente za prograne stranaka, a mislim da je i velika vecina glasala samo na temelju starih slava i starih grijeha.

Tako je 90% simpatizera SDP-a glasalo samo jer mrze HDZ, jer ih smatraju lazljivcima kradljivcima, lopovima te svim i svacim (takva je i zapravo bila predizborna kampanja SDPa), sumljam da je itko od vas glasao jer mu se svidja plan i program SDP-a, a jos manje da ih je i procitao...

Isto tak za HDZ je glasalo 90% ljudi na temelju njihove "stare slave", iz doba ratnih godina, dok se SDP-ovci smatraju komunjarama, te crvenim za koje ne smije se glasati...

Tako da mozda svega 10% i jednih i drugih je glasalo jer smatra da doticna stranka ima bolji program i moze unaprijediti ljepu nasu...

To je zapravo zalosno, jer ce se to tak uvijek, jos sljedecih bar 2 mandata, povlaciti po izoborima....

Enivej super je to sto je propalo brdo ovih no name stranaka, te ce sabor sad biti cisciji, od tih krvopilja, pa ce moci kvalitetnije funkcionirati...
    Urmo sam do smjeha dok sam citao popis stranaka, ono WTF 90% njih nisam nikad cul, niti iam pojma ko su ti ljudi, najvise sam puko na one Hrvatska stranka nezaposlenih na celu s nekim Ahmedom... who to fuck ce glasat za njih...

da slazem se s tobom i s T macom.u potpunosti,istina malo ih je jako malo koji razmisljaju svojom glavom i koji su bas procitali program.A takvi smo zaribani narod ili kajaznam.Sjecam se samo jednog mog frenda koji je rekel ovak:ko mi da vise love ,glasacu za njega.Ovi su mi dali 100maraka(bilo je to davno,ali princip je isti)pa zakaj nebi glasal za njih...nazalost takvih je jako puno..

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da još ne bih vrijeme trošio na proučavanje stranačkih programa. Koliko smo ih morali slušati i gledati zadnjih tjedana, nije mi ni na zadnjem mjestu da bih se u to upuštao. Uostalom, kada su bilo koji ispunili ono što su tvrdili u svojim programima?

Politika mi je ionako najmanje važna u životu, ali ipak odradim tu građansku dužnost.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    nadobudni klinci? sisaju maminu sisu? ne znam na koga si mislio, pretpostavljam na mene! Ovo ti nije u redu sto si napisao, ma sta god ti rekao, ja ovo smatram nekim oblikom vrijedjanja, i to od jednog člana kao sto si ti nisam ocekivao! ja uvrijedio nisam nikog, rekao sam svoje misljenje, a zao mi je sto sam ista tu napisao! Isto kao ti, clan pugy, koji ima 37 god, koji samo sto nije napisao, da nas treba sve u plinsku komoru stavit! Ok, vase misljenje je da hrvati u bih ne trebaju glasat, i ja vise necu o tome! Pugy, i mi smo ljudi, nismo stoka!!!!
    cvita

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nadobudni klinci? sisaju maminu sisu? ne znam na koga si mislio, pretpostavljam na mene! Ovo ti nije u redu sto si napisao, ma sta god ti rekao, ja ovo smatram nekim oblikom vrijedjanja, i to od jednog člana kao sto si ti nisam ocekivao! ja uvrijedio nisam nikog, rekao sam svoje misljenje, a zao mi je sto sam ista tu napisao! Isto kao ti, clan pugy, koji ima 37 god, koji samo sto nije napisao, da nas treba sve u plinsku komoru stavit! Ok, vase misljenje je da hrvati u bih ne trebaju glasat, i ja vise necu o tome! Pugy, i mi smo ljudi, nismo stoka!!!!
    ne,nikako na tebe, nemam pojma kako si sebe pronasao u toj prici.
    nisam nikoga direktno prozvao, vec opceniti slucaj osoba koji ni sami ne znaju zasto idu i za koga ce glasovat, samo su zatupljeni stvarima koje im nihovi roditelji usade, bez da imaju pojma uopce o cemu pricaju i kakvim brojkama raspolazu.
    svatko ima pravo na svoje misljenje, ali to onda treba potkrijepit argumentima kad se vec ulazi u neku raspravu sto si ti i ucinio, i zato ne znam odakle ti samo pomisao da sam mislio direktno na tebe.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plinska komora,stoka?Molim te ne izmišljaj,jer se ja tako ne razgovaram s ljudima.(daj molim te citiraj dio u kome si to vidio??)
    Samo je rečeno - bori se za bolje uvjete tamo gdje živiš,a nas pusti da sami krojimo svoju sudbinu..
    Zadnji uredio pugy : 26-11-2007 u 14:13

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma joj daj ,ocitat ce ti se on,al mislim da nije na nikog konkretnog mislio ,vec opcenito,jer vecina mladih koji ovise o roditeljima nerazmisljaju ,jer im je tako cist ok.Kak starci vele to je zakon.Ima i onih drugih ,kao i uvjek koji ipak razmisljaju.Kaj se tice glasanja u bih i dalje i sire.Nemam ja nista protiv ako im je ustavom to omoguceno ili zakonom svejedno,treba zakon mjenjat.I priznaces da i bilo tko u nekoj drugoj drzavi kroji sudbinu samo zato sto ima drzavljanstvo,a uopce nezivi tu i nezna ni rjec svog tkz.maternjeg jezika,to je apsurdno.I on ce zastupnik dijaspore sjedit u saboru i izglasavat nama koji zivimo TU !!!a on se tih zakona i nemora drzat,jer uvijek moze reci da je drzavljan one druge drzave..ma joj..u tom je problem..

+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 27 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove