@Smrt
Trpim kao i svi drugi, ali šutit neću kao drugi a mislim da me dobro razumiješ. Tebi očito godi dok je HDZ na vlasti, mogu se kladitit da su ti starci na nekoj poziciji i di se para ima.Kao sto rekoh, ako nisi zadovoljan mjestom gdje zivis poslom koji radis, pa promjeni ga, odi tam di ce ti biti bolje, mislim to si bar trebao vani nauciti...
BTW ne tretiramo vas ko izbjeglice, vec mi je pun k... takvih koji su bili vani, pa se vrate i kukaju kak je tu bezveze kak je u banani kak je ovo kak je ono, odi tam di ce ti biti bolje, il suti i trpi ko i svi mi![]()
To ako misliš da mi je loše na poslu, e boga mi imam dobru poziciju ali super malu plaju!! Radim na target, znači što više novaca ostvarim dobijem nešta više sitniša! Hoću bolji ugovor ili bolju plaču za to šta se trudiš da firmi bude sve bolje i bolje! Nisu samo direktori i menađeri ključne osobe nego oni ispod njih grade firmu i dižu je u nebo to da se ne zaboravi. Sa moje strane je već u planu da otvorim svoju firmu, ah zaboravih da HDZ-u to nikad niej palo na pamet da financira inovatore koji ne uvoze nego izvoze, jooj zaboravih da mi je glavni ulagač BANKA a ne HDZ, WTF di je ta vlada koja priča da pomaže inovatorima a na suprotno samo zapošljava svoje!
Tamo di sam bio imao sam plaču veču nego Sanader, mogao sam ostati ali kao šta rekoh neke činjenice su me povukle da se vratim i kao šta uočih shvatio sam da sam ovdije ne ovisan o vremenu i tempu, to znači da na neki način smo svi opušteni ali ne komunikativni, još ću reći da u državi dan danas ljudi pre brzo planu, neki nemaju pojma šta znači među komunikacija, stime se susrečem svaki dan i kako bilo poslovno ili ljudsko kao i političko!
Da kukam, e boga mi ne kukam, nego govorim ti istinu u facu a to tebe boli, neke boli šta su bili vani i zaradli šta su mogli dok se vremena brzo mijenjaju ne raspoloženje ljudi nego vrijeme života i posla! Danas ljudi vani zarade puno manje ne kao prije 25g. To shvati ako nisi bio vani ali ti to ne moreš znati jer niski niti radio vani zato STFU da ti je punk ***** kukanja. Ako ja mogu slušat svaki dan ali svaki dan kako narod kuka koji ima kredit tu kredit vamo, a dijeca imaju skupe mobaće, čerkice imaju skupe Jeans, daj molim te više oni kukaju koji imaju plaju od 2200 - 3500kn jer oni su jedini koji ne mogu izači na kraju mijeseca! A naj jači su mi oni koji još kod roditelja žive a mogu si dobro zamislit da još kod rodtitelja živi i da ti mama svaki dan pegla i kuha da joj ne budeš gladan
Malo OFFTOPIC za smrtnika![]()

...i istina je da se svi bore za vrh,tako da je tesko spoznati tko ima ciste i iskrene namjere.Ma nek glasa tko za koga hoce.Jucer me iznenadila moja frendica i ja se stvarno trudim da ju razmem,al bas mi i nejde.Naime ona radi u drzavnoj firmi hmm firmi we.i vec 2 godine je u neizvjesnosti kaj ce bit s njom.I sad veli da ce glasat za hdz,jer se boji promjena,da ju ovi novi nebuju stvarno maknuli..ma mislim joj..maknut ce ju tak i nak...ma blah..dost mi je vise toga..povlacim se u izbornu sutnju
Odgovori uz citat

Bookmarks