Ja ipak glasam za SDP!
Vjeronauku nije mjesto u skolama. Skole bi trebale biti mjesto di ce se mladi ljudi obrazovati cinjenicama a ne mitovima i carobiranjem.
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
@sljaka:mlada jesam, i upravo iz tog razloga ne zelim ici linijom manjeg otpora, ne zelim dopustiti da drugi "biraju" za mene..
svjesna sam da je u nasoj drzavi gotovo nebitno tko je na vlasti, svjesna sam da moj glas u mnostvu nece biti presudan, no savjest mi ipak nalaze, ako vec imam odredjeni stav u svezi politike, da ga i iskazem. smatram da je nasa politika zdravoseljacki receno u qrcu, da smo svjetlosnim godinama daleko od politike razvijenih demokratskih zemalja (sto na kraju krajeva ukazuje i bezbroj stranaka na politickoj sceni). sve je to jedna obicna igra demokracije koju bi i moji jaslicari u vrticu bolje interpretirali.
no, kada bismo svi gledali na nacin na koji gledate ti i mile, ne samo kod nas, nego na globalnoj razini nikada ne bi doslo ni do kakvih pomaka!
realno i cinjenicno stanje u hrvatskoj jest da za nasega zivota, a mozda ni za zivota nase djece nece biti puno bolje.. ali do promjena mora kad tad doci..
mozda cu i ja s godinama dijeliti vase misljenje, no sigurna sam da cu prije toga svoju djecu odgojiti da ne dopustaju da drugi odlucuju za njih!! i pokazivat cu im to svojim primjerom!
a to sto si rekao da sitnice kroje zivot, da su mi bitni moji sefovi.. pa vidis, ja sam, tj. za tjedan dana cu biti u drzavnoj sluzbi. moj posao je na lokalnoj razini, dakle, kroji ga lokalna vlast, vlast grada Zagreba. naravno da mi nije svejedno tko ce biti na vlasti u mom gradu. osobno, znam koliko se u vrtice ulagalo prije sdp - a, a koliko se ulaze sada, kada je na vlasti sdp!! ne hvalim bandica, smtaram da je imao mnogo losih poteza, ali unatoc tome, za moj grad je ucinio mnogo pozitivnoga!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja ipak glasam za SDP!
Vjeronauku nije mjesto u skolama. Skole bi trebale biti mjesto di ce se mladi ljudi obrazovati cinjenicama a ne mitovima i carobiranjem.
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Zadnji uredio Thunderhead : 23-11-2007 u 06:07
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
@luna pročitaj ponovo, vjerujem da već jednom jesi, Don Quijote
A kad već spominješ Bandića, onda uoči da upravo ono što on radi spada u domenu onog svakodnevnog, onog što nam život čini manje ili više kvalitetnim. Drugim riječima, bitnije je tko ti je gazda u tvom "dvorištu" i kako on radi, nego na razini države. Tu se treba boriti za utjecaj i odlučivanje, a sve iznad toga je obična farsa. I ne samo kod nas, prisjeti se Austrije prije par godina. Sjeti se ili se raspitaj tko je dobio izbore, kakva mu je bila retorika prije i što je ostalo od te retorike poslije izbora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ti il ocito neznas citati, il jos nisi stekao tu sposobnost da uvidis sto drugi ljudi pisu.
Ja nisam niti jednom svojom rijecju rekao niti stao u obranu ljudi koje ti spominjes, niti sam rekao da nisu lagali niti sam rekao da nisu krali itd...
Stogod ti vec tu sve spominjes, a sem toga ti ljudi niti vise nisu u danasnjem HDZ-u.
Upravo kao sto si rekao preuzeo si stav od svojih roditelja, kao i velika vecina ovdje, rijetko tko od vas ima svoj vlasiti stav, koji su izveli na temelju svog iskustva i razmisljanja...
Treca stvar, ponovo ponavljam te isticem, ti prije 10 god si se igrao s auticima i isao u skolu, nisi se zamarao ko je na vlasti niti dal je tebi dobro ili lose zbog toga.
Iskreno nisi dao niti jedan argument na to zbog cega je tebi direktno lose zbog aktualne vlasti, ili tvojim roditeljima, kad si vec od njih preuzeo stav.
Stalno spominjes proslost, kradje, lazi itd. Krali su i lagali drugi so what? bitno je kolko je ko od tih lazova i lopova napravio da nama bude bolje, a fakat si naivan ak mislis da netko drugo tko dodje na vlast nece krast.
SDP-ovci su premalo bili na vlasti da bi dosli na isti nivo ko i hdz, kaj se tice kradja i lazi ne zaboravi to
Ljepo receno Sljaka
@AnyCall
Kao sto rekoh, ako nisi zadovoljan mjestom gdje zivis poslom koji radis, pa promjeni ga, odi tam di ce ti biti bolje, mislim to si bar trebao vani nauciti...
BTW ne tretiramo vas ko izbjeglice, vec mi je pun k... takvih koji su bili vani, pa se vrate i kukaju kak je tu bezveze kak je u banani kak je ovo kak je ono, odi tam di ce ti biti bolje, il suti i trpi ko i svi mi![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
slazem se.kome u Hrvatskoj ne odgovara,neka se seli,a najvise me zivcira sto se neki balavci koji se nisu ni rodili za vrijeme komunizma prave pametni,a donedavno su se igrali sa auticima i lutkama.
Piše: Nikola Jelić
Foto: Marin Franov
Dr. Jurčić i potpredsjednica Željka Antunović
Tijekom 2008. i 2009. gospodarski rast mora biti viši od 6%, a nakon dvije godine mandata SDP bi osigurao i rast viši od 7%
Cjeloviti gospodarski program SDP-a, kažu na Iblerovu trgu, trebao bi biti objavljen u lipnju. Prema Jurčićevim riječima, glavna poruka SDP-ova programa bit će - gospodarski rast za bolji život! Tijekom 2008. i 2009. godine, kaže on, gospodarski rast mora biti veći od šest posto, a nakon dvije godine mandata SDP bi osigurao i rast veći od sedam posto. Takav gospodarski rast Hrvatskoj bi godišnje donio oko 20 milijardi kuna novostvorene vrijednosti.
SDP će u svoj izborni program ugraditi smanjenje doprinosa za zdravstvo te uvođenje poreza na imovinu bogatih i poreza na kapitalnu dobit! U hrvatskim prilikama to je svakako velik zaokret u kreiranju fiskalne politike jer nijedna vlada do sada nije uspjela srezati doprinose iz plaća zbog kojih je rad u Hrvatskoj iznimno skup.
Želimo da hrvatski radnici imaju veće plaće, a da bi rast plaća bio realan, moramo smanjiti barem doprinose za zdravstvo. To će u startu smanjiti troškove poslodavaca za bruto plaće i ostavit će više prostora za ra
Kako bi rast plaća hrvatskih radnika bio realan, SDP smatra da se svakako moraju smanjiti doprinosi za zdravstvo
st neto plaća - objašnjava naš sugovornik iz SDP-a.
Manjak koji će se pojaviti zbog smanjenja doprinosa, plan je SDP-a, nadoknadit će se prihodom od poreza na imovinu koji bi trebao obuhvatiti mnogo više pokretne i nepokretne imovine bogatih, nego što je to danas slučaj. Plan je SDP-a i porezno izjednačavanje dohotka od rada i dohotka od kapitala uvođenjem poreza na kapitalnu dobit jer smatraju da je sadašnji model socijalno nepravedan.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan...egija,65061.jl
ovo sto sam podebljala, na to nemam komentar, situacija je u zdravstvu ionako losa!!!!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
![]()
![]()
![]()
![]()
bez komentara.
joooj ta politika..Daj mi samo pojasnite...Kakve veze imaju godine sa Wolfinjovim misljenjem.Svako ima svoje misljenje makar to bio klinac ili najstariji na ovom forumu....da mogu dao bi glas za HSP
haha
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
treba zabranit komentiranje onima koji nemogu glasati zbog godina u ovoj temi ....![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
kako ti znas da ja imam 15 god?
Ja neću glasati jer nisam doma na dan izbora, ali da glasam sigurno ne bih za HDZ jer su najprljaviji u kampanji, za SDP možda zbog nekih stvari, ali mi se generalno gadi da se ta dva kako to Đapić kaže sijamska blizanca stalno izmjenjuju. SDP-u kao plus ide i pomlađivanje liste, ali sve jedno žalosno je to da zapravo, ne da ne znam za koga bih glasao nego za koga manje ne bih!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...tekst_id=34901
http://dnevnik.hr/bin/article.php?article_id=29213
http://www.gong.hr/news.aspx?newsID=547&pageID=51
http://www.kriz-zivota.com/pod_povec...aje_u_skolama/
http://www.rtl.hr/vijesti/prikaz/12477/
Evo vam iz pet razlicitih izvora:
SDP nece izbaciti vjeronauk iz skola
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks