svasta ste ispisali ovdje dok me nije bilo.. ne da mi se na sve osvrtati i sve komentirati..
samo cu reci onima koji tvrde da je i sdp obecavao svasta pa nista nije ucinio.. obecavali su, obecaje svatka stranka, a rijetko koja desetinu obecanja ostvari.. po tome sdp nije ni bolji ni gori od svih njih na politickoj sceni! ovdje je bitno da oni NISU MOGLI uz najbolju volju i namjeru ostvariti obecano, jer tek kad su preuzeli vlast vidjeli su koje im je sra*e hdz ostavio u naslijedje.. odakle da ostvare nove projekte?! sta ce, morali su se zaduzivat jos vise.. da, i to im se predbacuje.. mislim, kao da se ne bismo jos vise zaduzili i da nije 2001. doslo do smjene vlasti.. i pazi sad, Racanova vlada u te 4 godine ucini nesto, pokrene neke stvari, hdz zbog onih lokalpatriota i dijaspore, a najvise zahvaljujuci zbunjenom Jordanu preuzme vlast, komotno nastavi Racanove projekte i sad mi se kurci kak su sve to oni ostavrili?? ma sta su ostavrili, autoceste su ih docekale, trebalo ih je samo dovrsiti!!
i jos nesto.. Druze Mile, i njegovi istomisljenici.. jos jednom ponavljam - najgora moguca solucija je NE IZICI NA IZBORE!! odi, posaraj listic, nek bude nevazeci, ali odi na izbore.. u protivnome vas glas se moze dati bilo kome!! to nisu bajke, pouzdano znam da je to praksa!!

.. i pazi sad, Racanova vlada u te 4 godine ucini nesto, pokrene neke stvari, hdz zbog onih lokalpatriota i dijaspore, a najvise zahvaljujuci zbunjenom Jordanu preuzme vlast, komotno nastavi Racanove projekte i sad mi se kurci kak su sve to oni ostavrili?? ma sta su ostavrili, autoceste su ih docekale, trebalo ih je samo dovrsiti!!
Odgovori uz citat
Bookmarks