Ja bih mjenjao jer mi se 6120 nikako nesvida a i po specifikacijama mi se cini e65 kao bolji telefon,jedino zbog cega bi ostao na 6120 je brzina softvera dok su ostali razlozi na e65(dizajn,izrada,wlan).
Pitanje je slijedeće:
da li se isplati mijenjati Nokiu 6120c za nokiu E65?
moja 6120c ima garanciju, i nova je, dok E65 nema garanciju i stara je mjesec dana...
Oba mobitela imaju svu opremu i 1GB karticu.
Razlika za nadoplatu bi bila nekih 100-200kn...
E65 mi je zanimljiv prvenstveno zbog w-lana i aktraktivniji mi je...
Pa me zanimaju vaša mišljenja.
Da li bi vi mijenjali?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bih mjenjao jer mi se 6120 nikako nesvida a i po specifikacijama mi se cini e65 kao bolji telefon,jedino zbog cega bi ostao na 6120 je brzina softvera dok su ostali razlozi na e65(dizajn,izrada,wlan).
odmah bi mijenjao,pa to je bagatela,nove 6120c su po 1300k već...
a e65 je bolji uređaj po meni,kompletniji...
bolji je E65, bar po meni.. sigurno bi mjenjao..
mijenjao bi 100%.E65 je bolji u svemu.veci ekran,baterija,WLAN...
Iako je E65 bolji mob, ja nebi mjenjao, upravo radi garancije (but that's me) . Nikad neznaš kad če prhnut nešto, iako je to rijeđe kod symbianera, nije nemoguče. A i veli da hočeš probat wlan...ja sam surfao na faksu sa svojom N80, nije baš neka fora jer je ekran malen, a da ne velim što znači nedostatak touchscreena
da sto se tice tog surfanja internetom...poprilicno je jadno surfati internetom bez touchscreena i s malim ekranom...a i nema kran...al ako ces je preprodati onda slobodno
I meni je E65 bolji mobitel medjutim pridruzujem se misljenju da ako ces surfat na njemu i neces se bas usreciti. Imao sam E61 koja ima ekran ohoho veci od E65, pa ipak bez touch screena nije to to.
Ali imati wlan na mobu koji ce koristiti neki programi za provjerit si mail ili slicno mi je ok. Pogotovo za IM programe.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
imao sam ih oba dvije i mogu potvrdit da prednost e65 nije samo na "papiru" ... ALI opet kao što je rekao nono01 , kažeš e65 nema garanciju .. Svoju e65 sam uzeo svega tjedan dana staru i moralo se na njoj hrpa dijelova izmjenit ( riknulo svjetlo na alfanumeričkoj tipkovnici , navodno neki čip , i ekran u doljnem ljevom kutu se nije osvježavao ) al sva sreća imao sam garanciju od mobisa , pa je jedino koštalo moje živce od čekanja zbog popravka... hoću ti reć da nije baš za igrat se sa tim mobitelom ak nema garanciju jel postoji veći rizik da bu neš krepalo ( dosta je ekipi rikavalo svjetlo) ....
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Sve preporuke za E65.
Zadnji uredio Moby : 20-11-2007 u 22:31
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ha čuj, teško je sad to izvagati. 6120c je meni ok baš zbog brzine softwarea, a E65 ima svoje poznate adute. Da ima garanciju ja bi mjenjao bez previše razmišljanja, a ovako je to malo kompliciranije...![]()
![]()
Hvala svima na odgovorima...
mijenjao sam 6120c za E65 zbog bolje baterije i w-lana... a također i atraktivniji mi je...
samo mogu reć da je soft što se brzine tiče i nekih malih* stvar na strani 6120c.
*postavljanje slike kao pozadine, recimo. može biti neka veća rezolucija,i mob ju sam "odreže" i stavi kako bi slika trebala biti. i makar je veće rezolucije od displeya oštra je.
pa što se mene tiče, ovo može![]()
slide je puno bolji nego na 6280/6288...
ima malo lufta, ali ništa strašno... ko i svaki slide mobitel...
nije baš puno sporiji... jedino malo dulje traje promjena tema, dok kod listanja sms-a/slika je malo sporiji...
ali ipak je to symbian, pa je to normalno...![]()
Čuj, ovako, ako se misliš kupovati novi mobitel, nemoj tražiti savjete po forumu. Ja sam se namučio da pojasnim neke stvari vezane uz E65, a sada vidim da su postovi izbrisani, a ti dobio informaciju koja će ostalima, koji su u istoj nedoumici ostati uskraćena.
Ako misliš na savjete, idi preko nekoga messangera. Moj savjet.
Uživaj u E65!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks