Evo ja danas popunio taj formular jer je ispalo da treba mijenjat bateriju na jednoj N70ki... pa će mo vidjet dal će biti šta od toga.![]()
vjerujem da im se više isplati ovako to objaiti i sanirati svoju pogrešku već čekati da ih netko masno tuži i da dođu na loš glas... jer tu bateriju neće barem 60 % korisnika tih pokvarenih baterija ići mjenjat jer vjerujem da ni neće čuti za to a kamoli bit 10 dana bez baterije i zajebavat se sa slanjem barije vamo pa tamo...
jel netko išao mjenjat tu bateriju??
Zadnji uredio Ico : 19-08-2007 u 16:13 Razlog: edit
Evo ja danas popunio taj formular jer je ispalo da treba mijenjat bateriju na jednoj N70ki... pa će mo vidjet dal će biti šta od toga.![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja sam jucer na svojoj N70 tj. sa baterije procitao i upisao kod na njihovoj stranici i izbacilo je da netreba mjenjat. Ali znam da mi se dosta grije zadnji dio mobitela kad se puni.
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
A jeli se zna zasto se treba mjenjati?
A sve ti piše lijepo na hrvatskom na onom prvom linku. samo si trebao otvoriti i pročitati.
Evo ti bitniji dio:
U upravi su izjavili da su do sada dobili preko 100 prijava u kojima se baterija pregrijala tijekom punjenja. U veoma rijetkim slučajevima zbog pregrijavanja može doći do kratkog spoja i curenja baterija. U Nokii tvrde da do sada nisu dobili nikakve informacije o ozbiljnim ozlijedama ili šteti.
bio sam u mobisu da se raspitam malo o svemu tome. uglavnom oni nemaju veze sa time. sve koji su im došli su poslali na tu mail starnicu da šalju taj zahtjev ko zna gdje.
i da poslao sam taj zahtjev pa mi sada preostaje samo čekanje...
iako nevjerujem da bu to tako skoro.
ako u slijedeča dva / tri dana ne stigne nevjerujem da će uopće stiči.
da se pohvalim,danas stigla dhl-om nova baterija,super je!!!!
bio na kavi sa curom, zvoni joj mobitel i netko kaže da joj je došao paket od DHL-a.
kad na kraju se ispostavilo da je to baterija...
Svaka čast nokiji...![]()
da i meni je DHLom stigla nova nokijina baterija, stvarno me iznenadilo, nisam očekivao tu bateriju da će mi uopće stiči...
e a koliki paket za tak malu bateriju....![]()
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Vi koji ste dobili bateriju koliko ste cekali jel ja sam to poslao davno, davno i jos nista od zamjenske ?
ONE X & Sensation & Desire by HTC
A valjda ce i meni uskoro.
Inace baterija je iz LD-3W BT GPS-a i zbog drzanja u autu (toplo-hladno-dopunjavanje) je i umrla, odnosno drzi sat dva.
![]()
Pa vjerojatno zato i imaju onaj papir sa "Nokia"oznakom umjesto starijih i novih sa gdje je logo otisnut ili utisnut.. Kao na E61 npr..
Ne mora biti, ali opet.. Nebi me čudilo da je tako.. Just a thought
sobzirom da ću sačuvat staru bateriju za svaki slučaj ne bi ju odljepljivao. moja recimo na sebi ima preljepljeno ovo "NOKIA". a šta je ispod???
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Ništa, generička baterija kao što su motoroline ili one u starim philipsima![]()
BTW: pravo na nove baterije imaju SVI bez obzira na garanciju, ili..? Naručio sam LD-3W BT modul u Njemačkoj pa me brine da se ne desi situacija kao kod Kokija..![]()
da svi koji imaju tu bateriju koja može izcuriti i zeznut mob, nigdje te nitko ne traži garanciju, ja imam talijanski n70 bez papira i dobio sam tu bateriju. uz nju dobiješ i papir koji ti je garancija na tu bateriju koju dobiješ.
još su mi bolje bile u triumu kad si mogao u njega staviti tri AAA baterije i plastični okvir i to zamjenit s njegovom baterijom. tj telefon je u sebi imao tri AAA baterije punjive
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Ekipa a kaj je sa namam kojima ne pise 26 znamenkasti broj, ja imam samo jedan red brojki i ispod njega pise Made in hungary
False alarm sad tek vidio da se to na moju bateriju ne odnosi, no ova baterija koju imam trenutno u N6680 nije njegova nego je to iz 3100.
Moram doma provjerit ako ima gdje jos ona stara baterija od 6680![]()
Stigla jutros (da sam prije pitao prije bi stigla) nova baterija BL-5C 1020mAh - Made in China
Svaka im dala......![]()
Bookmarks