The Simpsons Movie ma meni je film predobar, živi smijeh![]()
10/10
"Spider-Man 3" - nisam nešto naročito velik fan tih novijih spektakala sa superherojima u glavnoj ulozi, jer se glavnina filma svodi na što ekstravagantnije specijalne efekte i koreografiju borilačnih vještina, mada je u ovom slučaju ovo drugo uglavnom izvedeno isto računalno. Davno je prošlo vrijeme kada su nas takve stvari držale na rubu sjedala, tako da će se filmaši trebati uskoro okrenuti u nekim novim smjerovima, mada prema box office rezultatima, sigurni su još neko vrijeme. Izdvojio bih scenu "plesa" u baru.
6/10
The Simpsons Movie ma meni je film predobar, živi smijeh![]()
10/10
What else you gonna do on a saturday?
..kao jedinu zanimljivu u cijelom filmu![]()
Ocjena: 2/10
Ocjena: naravno, 9/10 --- zapravo više je 10/10, ali eto..![]()
"Savršena meta" (Shooter) - politički triler sa dovoljno akcije da ne uspava prosječnog gledatelja. Čak mi nekako i prifale u zadnje vrijeme ovakvi i slični filmovi. Zavjere, proganjanje, političke zavrzlame. Neloše.
7/10
The Man from Earth
Fantastičan film u nezavisnoj produkciji koji inteligentno diskutira o mogućnosti postojanja gotovo besmrtnog čovjeka u današnje vrijeme.
Na IMDBu su u raspravu uključeni i autori koji su se čak zahvalili što su ljudi koji su "downloadali" ovaj film (koji gotovo da nema nikakve reklame osim "dobrog glasa" na internetu) proširili vijest o njemu, a većina je donirala pare producentima ili naručila DVD.
http://imdb.com/title/tt0756683/
Ocjena 10/10
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Norbit-totalno bezveze...dodatni komentari suvišni...1/10.
hitman
9/10
predobar film, radnja dobra, glumci odlicni... super film
American Pie Beta House
novi bolesniji nastavak od band campa i neked mile...
ocjena 9/10![]()
★★★★★
Love Actually - Very cute.
9/10
American Beauty - I ovo je je jako dobro... Pocetak me je malo smorio, ali je ostatk super.
9/10
|Think again.|
Avijaticar-9/10 , mali di caprio odlican![]()
"Oceanovih Trinaest" (Ocean's Thirteen) - nakon nekakvog redateljsko/glumačkog ego tripa u Dvanaestici koji mi nije pretjerano legao nakon jedanaestice, malo jesam bio skeptičan, ali hvala bogu, SS se manje-više vratio "originalu". Ovdje nema nekakvih glumačkih majstorskih izvedaba, ali je sve odrađeno s takvom lakoćom da je sve gušt gledati. Možda mi se čak čini da je i prekratak sa svojih sat i pedeset minuta.
8/10
Saw 4
9/10
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
"Hod po rubu" (Walk The Line) - jest da nije baš friškiji film, ali kako imam još hrpetinu filmova koje sam si nabavio, a nikako da ih pogledam, polako sam počeo nadoknađivati propušteno. Zanimljiva biografija Čovjeka u crnom sa vrlo dobrom izvedbom Phoenixa i još boljom male Witherspoonove, mada mi se čini da je nekako prenaglo završio. Čini mi se nekako kraćim nego što bi trebao biti, ali to je vjerojatno zato kaj sam ga gledao u dva dijela.
7/10
juhu-hu 10/10 preodlican animirani odusevio me svakako pogledati cak i ako niste ljubitelji zanra
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Requiem for a Dream - 8,5/10
Možda bi bila i veća ocjena da mi nije završio malo naglo i da me prikovao za stolicu od samog početka. Scene su mogle biti i malo realističnije, da ne kažem 'krvavije'. Film je malo teško pratiti i povezivati priče, ja baš i nisam uspio u tome (zato ću ga s vremenom i pogledat još koji put). Na početku je malo čudan, dosadan, ali kasnije počinje špica, vrhunac i konačan "pad"... Valjda zato u cijeloj priči i fali proljećeDefinitivno ću ga pogledat još koji put. Preporuka!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Blade Runner (Directors Cut) Klasika.8.5/10
Pi - 10/10
Bez komentara, upravo sam ga pogledao, strašno! Producirao Darren Aronofsky baš kao i "Requiem for a dream"... Scene, flešbekovi,sve kao i u Requiemu, totalno prepoznatljiv stil! Quentin Tarantino je mala beba prema ovom čovjeku, govorim to pri potpunoj svijestiClint Mansell "napisao" glazbu (također kao u Requiemu) - savršeno! Stavljam ga u top 5, the end...
Vidiš, nikako da si ga nabavim (čitaj: skinem) pa da ga više pogledam.
..Man on fire - 7/10
Apocalipto 8/10
Mnogo nasilja, al upecatljiv film o Mayama
The Fountain - 9/10
Daren i Clint opet u kombinaciji, poludio sam, znamDrama, romantika, znanstvena fantastika... Odlično!
London - 6/10
Niš posebno, ko fol ljubavni, al nije dojmljiv. Pogledajte ako baš morate(ima dobrih cura ako vas to veseli
)
"Simpsoni" (The Simpsons Movie) - neki su mi govorili da ću se možda i malo razočarati filmom, ali nisam. Jest da su Simpsoni najbolji u formatu od 20-ak minuta i da je cjelovečernji film malo too much, pa i za njih, ali nije se puno izgubilo.
7/10
I Am Legend - will smith u glavnoj ulozi..radnja slicna resident evilu,ali sve u svemu dobar film..8/10
Bookmarks