ma ja s jaruna, ni kod mene! ak ce nam dic brzine do kraja godine, bit cemo sretni.
ja sam isto iz sesveta, kod mene nista jos![]()
ma ja s jaruna, ni kod mene! ak ce nam dic brzine do kraja godine, bit cemo sretni.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Probaj sa mariborskim serverom, pa usporedi.
Heh, meni još uvijek ništa, ali to me ne šiša. Danas sam podnio zahtjev za Metro2Fast uslugu i dobivam automatski 2 megabita![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
862/210 još ništa....![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nije istina. Ni meni u Kutini nije dignuti brzina, kao ni u velim broju mjesta u Hrvatskoj. Zajebali su se u računici.
Zadnji uredio Vatrogasac : 17-11-2007 u 21:50
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
kod mene su se nesto zeznuli sad mi je 778/652kbps,vodice he he meni yo cak i vise odgovara jer dosta koristim voip i cameru
Sumnjam. Kraljevec ima zasebnu. Ipak je 10 km udaljen od Sesveta. A ne kužim zašto si ti još na T-Comu. Zar nije Amis kod tebe dostupan?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
meni je jučer tek povećao iako su govorili kad sam ih nazvao 2.11 da će tokom dana povečeti.
Povećana brzina danasSkužio kad je torrent počeo vući cca 190 kb/s.
Danas konačno dignuli brzinu...hvala qurcu..
Trešnjevka
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
hvala bogu, evo maloprije mi je skocila brzina na 2mb. sibenik.
Sad gledam na speedtestu....... brzine su mi normalne (još mi je na jednom megabitu) ali kada skidam nešto brzina mi je najviše na 15 kb/s..... valjda rade nešt na centrali pa se nadam i uskorom povećanju brzine
CARpeDiem*
...yeeeehaaaa...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks