Zavisi od torrenta do torrentaali max je cca 810 kbs
Zavisi od torrenta do torrentaali max je cca 810 kbs
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
brzina je povecana al ping nije bas...
no,nisam se nadal cudima,ocekival sam takve gluposti,bitno da ne puca...
povecao je bilo je 100kB/s a sad je 200kB a to je 1,4mb/s daleko ispod 2 mb,sad dali da se zalim ili je to normalno
Pa deklarirana brzina je točna. Piše "DO 2 Mbps", a ne "2 Mbps".
Ključna riječ je "DO", tako da je ta brzina koju dobiješ unutar deklarirane brzine.
![]()
nemre bit točno 2mbps-a jer je to adsl tj brzina ovisi o više faktora, stanje same telefonske žice, udaljenost od adsl modema do centrale itd.
više na http://en.wikipedia.org/wiki/ADSL
ma daj,pa objasni mi onda ovo ,kad je brzina trebala biti 1mbs a bila je stvarna 800kbs onda se isto govorilo nemoze biti 1mbs jer ovisi o tim faktorima
pa reci mi kako je sad onda 1,6 mbs,kako sad moze biti vise od 800mbs
sve su to marketinske lazi ,nek napisu brzina 1.6 mbs za 100 kn a ne 2mbs ,trebalo bi ih tuziti
Nigdje ni ne pise brzina 2, 8 i 16 Mbit/s, nego DO 2, 8 i 16 Mbit/s.
Procitaj si sam pa ces vidjeti, a uostalom danas postoji konkurencija na HR trzistu i svatko ima pravo i mogucnost prelaska kod drugog davatelja usluga.
LINK
Tekst sa T-com stranica vezan za "popularnu" *
*Ukoliko telefonska linija ne omogućava maksimalnu brzinu, T-Com će isporučiti najveću moguću brzinu koju postojeća linija može podržati.
.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
mogli su tako staviti do 32 mbs pa reci nigdje ne pise 32 nego do 32
Tekst sa T-com stranica vezan za "popularnu" *
*Ukoliko telefonska linija ne omogućava maksimalnu brzinu, T-Com će isporučiti najveću moguću brzinu koju postojeća linija može podržati.
bas sam mislio na ovu laz,moze sigurno svacija linija do 2mbs
jer su tako tvrdili kad su nudili do 1mbs da nekima nemoze vise od 800kbs a vidi sad ,sad mi moze i preko 1mbs kads imam 1,6 mbs ali to nije obecanim 2 mbs koje sigurno moja linija podrzava
Otislo se![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
meni je ovih dana brzina katastrofalno niska... brzina skidanja ne prelazi 80 kb/s... prije 4-5 dana je bila do 230 kb/s...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
stvar je u tome kaj je prije bilo 2mbps,a sad je 1,'
danas im je pao sistem ili server il kaj vec,jedno sat vremena.Evo sad su mi vratili na 2 mbps![]()
povecanje je od 1.10. do 28.10.
za zagreb-trnje je oko 15.10. provideno da se poveca ....tako da konacno dodem u 2/mbit...
informacije mozes preko sluzbe dobiti za tvoj grad/kvart kada ti bude..
Moj stari nick je bio: nokman
počeše dizati i brzinu u Bjelovaru, konkretno sam grad Bjelovar dignuto jučer...
BTW iz prve ruke još jednom potvrđujem da će se brzina dignuti i vama koji promet imate preko Traffica, a spajate se na T-Com infrastrukturu
Bookmarks