poznato je da Eldar bas i nije ljubitelj SonyEricssona.
poznato je da Eldar bas i nije ljubitelj SonyEricssona.
Ako je tako, onda ekipa koja čita njegove recenzije zna da one njegove riječi uopće nemaju neku težinu pri odabiru telefona.... to uopće nije objektivno i totalno nezahvalno s njegove strane.. pa kada se piše recenzija, neophodno je sagledati obje strane telefona, odnosno vrline i mane a ne srljati u jednom smjeru kao tele..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ne znam sta mu smeta SE jer i K850 je ispljuvao.istina je da W960 ima mana,ali ima i N95 koju je hvalio na sva usta![]()
gledaj ovako,n95 je imao mana koje su zaiste bile neočekivano velike i jednostavno nije u redu da je k850 uzmimo za primjer uzeo na zub zbog propusta koji se ne moraju nuzno desit tipa zadnja strana se lako ogrebe,pa treba pazit valjda,ne stvarno ne shvaćam kako se već reklo ovo je posve neobjektivno od njega i više se zadržavao na vlastitom mišljenju koje ide onak tipa:voli njoke nemoj se,ne kažem ja,nokie imaju impresivnih modela al ne treba se zato dizat ih u nebo
Najbolje je pričekati da mob izade pa da se onda isproba. Netko više preferira Nokiu a netko SE pa onda tako i napiše review. Mislim da je W960 po karakteristikama stvarno dobar mob a kad izade onda čemo u praksi vidjeti kako funkcionira.
PREDATOR
sve je to u redu,ali oni koji rade recenzije moraji biti objektivni.
Dobro kazes da je neophodno da budu objektivni...ali zašto se meni još uvijek čini kako eldar to nije bio niti malo....baš me briga, njemu na dušu jer ja sam odavno odlučio vezano za ovaj telefon..
Ako mene pitate, ovo nije neka pretjerana cijena obzirom da je k850 u ducanu( danas sam pitao za cijenu) ni manje ni vise nego 4599 kn..
Zadnji uredio wildbabe : 17-11-2007 u 22:27
S obzirom koliko košta k850 cijena W960 nije pretjerana, makar objektivno gledajući oba su preskupa. Ja sam stvarno dobro prošao s k850 za 3 soma kuna, to je bila posebna cjena za mene.
PREDATOR
a ne stvarno su trebali stavit player ko od w910 jer on ima bolje funkcije....
U sva tri moba je stavljen a nova verzija playera 3.0 . U k850 je player malo osiromašen u odnosu na w910, nedostaju sens me i shake control, ostalo je sve isto. Tu se cyber shot sasvim približio walkman seriji.
PREDATOR
Mogu reci da sam ocekivao ovakvu cijenu,ipak je to najjaci telefon sto SE ima trenutacno za ponuditi...pogledajte sam top modele od nokie(e90 i n95 8gb) skuplji su preko 1000 kn od w960..
ako znamo da direktni konkurent N95 8gb ima cijenu od 6600kn,onda ovih 5200kn i nije tako puno.samo da opravda ocekivanja!![]()
mislio sam na w960 jer mislim da w960 nema sens me i shake control a ni ono da u media playeru gledas slike,videa,tv i naravno mjuzu slusas...kao sto ima w910
shake nema briem,sense ima,media player onaj ima :7,varam li se ja ili...
Sens me ima, shake control nema, to je ipak mob namjenjen ozbiljnijoj publici. Ja se ne mogu zamisliti da hodam po ulici i tresem mob da bi promjenio pjesmu.
PREDATOR
vidiš zanimljiv komentar,lol mda vrlo moguće ak taj shake i nije toliko praktičan kao što vele da nije ,hodaš ulicom i ko budala mućkaš mob,a možda radi savršeno :
ako je tako onda hoda i ak ti mob u depu pjesme se nonstop mjenjaju..ako npr ides stepenicama..ma nekuzim ja tu opciju..bezveze..
zvuči inovativno a sad koliko je funkcionalno ostaje misterija dok ga netko ne isproba..![]()
oceli w960 ikada izaci u prodaju,jer se to meni cini ili je ovo stvarno dugo ocekivan mob..pa svi sta su najavljeni kad i w960 su vec izasli,sta ceka sonyericsson....nikako docekat da izade pa da nam neko opisese kakav stvarno je..
mamaxd mi je uzeo slovo s tipkovnice,nznm kak bi se izrazio,u dzepu ti je mob,otključan drmneš se u stranu i ode ppjesma...sad ovisi koliko je to dobro al zvuči predobro da bi zaista funkcioniralo(navodno i sa ovim prebacivanjem u wide ekrana nekad šteka,i vidlo se na par videa dok drugi kažu da je savršeno:/)
neznam predomisljam se između p1i i ovog cuda sto vi mislite opcenito
!!!!!!!CVAJE RULZ!!!!!!!
Bookmarks