Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne mozete nazvati iz roaminga ako ste prepaid korisnik koji je izvrsio prijenos broja u Tele2! U ponedjeljak su me nazvali iz SZK i pitali zasto sam nezadovoljan sa Tele2 mrezom (posto sam svaki put nakon razgovora sa operaterom na govornom automatu pritisnuo tipku 1 kao ocjenu). Rekao sam im da sam podnosio prigovore od kraja srpnja do danas, u vezi roaminga, i operater mi je rekao da ce taj prigovor opet proslijediti tehnickoj i nadleznoj sluzbi da se to sto prije rijesi, no naravno do sada me nitko nije kontaktirao. To ce Tele2 MOZDA rijesiti za nekoliko godina... Trebamo se svi udruziti i zvati SZK u vezi toga i zaprijeti da se vracamo starim operaterima (vip, T-Mobile) ako to ne rijese najkasnije do kraja godine, te da cemo o tome izvijestiti HAT. Ne znam kako bi oni drugacije to rijesili i ozbiljno shvatili taj problem...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    Ne mozete nazvati iz roaminga ako ste prepaid korisnik koji je izvrsio prijenos broja u Tele2! U ponedjeljak su me nazvali iz SZK i pitali zasto sam nezadovoljan sa Tele2 mrezom (posto sam svaki put nakon razgovora sa operaterom na govornom automatu pritisnuo tipku 1 kao ocjenu). Rekao sam im da sam podnosio prigovore od kraja srpnja do danas, u vezi roaminga, i operater mi je rekao da ce taj prigovor opet proslijediti tehnickoj i nadleznoj sluzbi da se to sto prije rijesi, no naravno do sada me nitko nije kontaktirao. To ce Tele2 MOZDA rijesiti za nekoliko godina... Trebamo se svi udruziti i zvati SZK u vezi toga i zaprijeti da se vracamo starim operaterima (vip, T-Mobile) ako to ne rijese najkasnije do kraja godine, te da cemo o tome izvijestiti HAT. Ne znam kako bi oni drugacije to rijesili i ozbiljno shvatili taj problem...
    Evo ja sam im pisao mail i prije nego sam službeno postao njihov korisnik.
    Evo i odgovora:
    Trenutno se radi na otklanjanju poteškoće s pozivanjem u roamingu te će
    ista biti otklonjena u najkraćem vremenskom roku. Molimo Vas za
    razumijevanje.

Stvarno je krajnje vrijeme da to riješe, ako to traje već toliko vremena. Jedan od razloga prijenosa broja mi je bio i taj što im je roaming jeftiniji nego VIP-u, a oni meni ovako. Pa kvragu, nadam se da će to riješiti bar do kraja 12.mj. i moga skijanja.

Je pisao netko u HAT. Mislim da bi trebalo?!...

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    40
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Stvarno je krajnje vrijeme da to riješe, ako to traje već toliko vremena. Jedan od razloga prijenosa broja mi je bio i taj što im je roaming jeftiniji nego VIP-u, a oni meni ovako. Pa kvragu, nadam se da će to riješiti bar do kraja 12.mj. i moga skijanja.

Je pisao netko u HAT. Mislim da bi trebalo?!...
    Problem se vuće sigurno već duže vrijeme, rekao bi čak i od trenutka otkad je omogućen prijenos broja. Toplo ti savjetujem da za svaki slučaj uzmeš odvojeno i Tele2 broj jer čim ništa ne garantiraju, nikome niti ne vjeruj. Poruke će ti raditi kao i dosada, ali pozivi možda neće..

Probat ću se još malo raspitati među kolegama oko ovoga, a i pogledat ću ako postoji neki efikasan način da se kontaktira HAT... Ništa Teletu ne treba prijetiti, odmah se požali 'višima'.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Slične teme

1. Tele2, smsovi na strane brojeve i roaming?
    By grimreaper in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 25-09-2006, 20:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove