bas sam isprobao to sa lozinkom i zanimljivo da se i meni isto dogadja.
Imam Nokiu 6300 i nekaj mi nije jasno ...
nadam se da neko zna pa da mi moze pomoci,,,
kad dodem u galeriju ima folder "memorijska kartica",i tu stisnem "opcije"
i imam ponudeno "postavi lozinku"; ja postavim svoju lozinku i sve stima!
ali kad izadem iz foldera "mem. kartica" kolko mi je poznato folder bi se automatski moral zakljucati i prilikom sljedeceg pokusaja ulazenja u taj folder bi trebalo utipkati lozinku...medutim,meni uopce ne trazi lozinku,samo normalno otvara folder...
i kad ponovo stisnem "opcije" na folderu"mem. kartica" ona ima ponudeno "promijeni lozinku","brisi lozinku" itd. ; znaci lozinka postoji a karticu ne zakljucava !
pa me zanima kak da si zastitim karticu da mi nemoze bilo tko ulaziti i pregledavati podatke...???
p.s.-ispricavam se ako tema tu ne spada ili ako vec postoji.,,,novi sam ! malo trazio ali nemogu naci nista takvo...
bas sam isprobao to sa lozinkom i zanimljivo da se i meni isto dogadja.
LOL :-) imam isti problem
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
da provjerite verzije sw-a? mozda je do toga? jer potpuno je nelogicno, a ocito da je autor teme u pravu, da onda to icemu sluzi.
ja imam 5.50
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ta lozinka zakljucava karticu da se ne moze koristiti u drugom telefonu ili u citacu kartica, ako zakljucas karticu i tako ju koristis (sa lozinkom) nakon flashanja ili formatiranja moba kad se iz memorije telefona obrise podatak o zakljucavanju kartice ona postaje zakljucana i za taj telefon, kad se jednom u telefon unese lozinka dalje se moze bez problema pristupati kartici u tom mobu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks