Može mi netko reći koja je razlika izmedju Mini SD kartice i Mini SD Scan disk kartice osim u cijeni?
Razlike su nezamjetne u latencijama memorije same kartice a očituje se u desetinkama sekunda po pitanju odaziva po postavljanju i dizanju podataka sa kartice.
Laički rečeno ako ti predstavlja problem dali če ti mobitel otvoriti neki video zapis za 0,50 ili 0,85 sekundi onda ima razlike ali razliku sigurno nebi primjetio da ti nije rečeno!
Razlike (neznatne) se tek primječuju kod kompleksnijih programa kod symbiana kao što su urednici slika itd...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
mislim da ima velike razlike jer ove jeftinije ne pokazuju sve stvari na kartici a nekad samo dio,to su se par ljudi zalilo na forumu zbog toga.
Kojeg proizvođača MMC kartica preporučate?
NOKIA - Connecting People
Apacer ne radi na Nokiji, dvije su se spalile ( na 6280 i na E70) i vraćene su na reklamaciju.
Sad imam Patriota i radi ok
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Ja sam koritio TakeMS ... jeftine, a rade bez problema... Trenutno korsitim A-data i nemam problema sa njom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
danas sam naletio na transcend mini sd od 2gige za 250kn jel imo ko problema s njom????
neznam jel sam dobro napiso ime
a kupio mmc od Ice super*talent..josh uvijek radi..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks