Može se imaš temu za to :
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38555
E da, driveri su P2k 2.9
Može se imaš temu za to :
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38555
koliko bi to koštalo u nekom shopu kao šta je chipoteca,mislim da ti oni sve to naprave?
ili ako ti sam ideš to napravit pa zajebeš,koliko bi koštao popravak da ti oni vrate sve kako je bilo?
u servisima mjenjanje softvera je 50 kn, bar u ivanić-u. a i svugdje , mozda i jeftinije.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
ja ti za 1 pivu flasham v360
|\/|0T0r0La
Hello!
Nakon otkodiravanja motorole v360v i svega ostalog sto ide uz to, sada je na njemu Yuet v2.2. Pojavilo mi se par problema: Mobic se full cesto sam od sebe ugasi i upali (sto je volio i prije radit i bio je 2 puta na popravku zbog toga al je ostao takav a sad je to nepodnosljivo cesce) a kad ga punim pise: "Battery Charging" i tako mi je stajalo vise od 10h i on se jos nije napunio. Kad sam ga skinula s punjaca, sve je radilo OK.
Drugo sve vise manje radi OK osim sto zna blokirat... Nije da je bas padao po podu i bio mrcvaren u zivotu. Da li netko zna ima li tu pomoci?
koji vam je bootloader gore? I verzija flasha? Dali je rađen testpoint? Ajd pustite malo te moddane Monstere, probajte jednostavno ubaciti neki stock moto, koristite ga par dana da vidite jel će se ponavljat isti problem, pa ako neće, onda ubacite neki moddani ili ga sami uredite.
@Inchy: isto vrijedi i za tebe![]()
da to je istina jer kada je baterija u mob treba neka voltaza da ju digne kada se prikopcea na punjac. a da si probao je napunit izvan moba, uzmes neki stari punjac , provjeris polove i skopcas nekako na bateriju i rijesio bi problem. imao sam vec takav slucaj sqa svojom motorolom.
ma moj se rijesio nekako sam od sebe.. tj jedan lik mi je digo voltazu i to je to
to ti se ovako radi nije nista kompliciranije.
Na teme vjerojatno misliš skinove.
Evo jedan po meni najjednostavniji način
1. skineš si program skinman iliti motorla skinmanager
2. spojiš mob s kompom
3. instaliraš drivere i pomoću programa instaliraš skinove
malo potraži po forumu
slažem se sa ztopolnj-om
ja nudim drugu alternativu.
Instaliraš sve drivere kako treba (vidi motorola superthread) i zatim skini P2k tools, naskidaj si skinove i nakon toga, iz svakog .ski file u tom skinu pročitaj ime. napraviš folder u /a/mobile/skins i folder nazovi identično kao što je.ski
nakon pravljenja foldera, sve fileove od skina prebaci u taj folder, čekaj da završi, restartaj mobitel i imaš novi skin.
Obavezno javi ako zapneš
Bok. Imam jedno pitanje. Frend mi ima v360v motorolu i na njoj nema neki media player a ima dosta pjesama. Pa imali kakav media player ili neki javin program za to da moze slusati glazbu.. ili cak na neki drugi nacin.. koji bi bio najjednostavniji?
Hvala
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Imas iTunes,i Digital audio player. Oba su napravljena u Javi...
kad upalim v360 upali se i piše ono welcome,benvenuti...bla bla...i dalje ništa...ne želi se upaliti...što trebam napraviti
....SonyEricsson C702....
EVO LINK za hrvatski jezik lp002f v360/ L7
|\/|0T0r0La
Ljudi tirba mi pomoc!!Iman motorolu V360v i tija bi prominit skin!Iman i skin ali neznan ga ubacit!kako??Koji program triba??!molin vas pomozite
Molin vas opisite mi kako da ubacin skin!Ja ukljucin motorolu u komp sa data kabelon...I onda otvorim p2k commander a kako dalje??Pomoc!
Zadnji uredio Inovator : 30-01-2008 u 22:57
Može li mi ko reč kako se stavljaju skinovi na mobitel motorola v360v.ako mi može da objasni korak po korak.Unaprijed hvala
Može li mi ko reč kako se stavljaju skinovi na mobitel motorola v360v.ako mi može da objasni korak po korak.Čita san na forumu ali ništa ne kužin.Unaprijed hvala
Bookmarks