STRAŠNO! Ne mogu vjerovat kakvi sve ljudi postoje na ovom svijetu![]()
![]()
![]()
"SVE SAM IH POBIO", kazao je peterostruki ubojica iz Pule dok se predavao policiji. Žrtve pet smaknuća jednim metkom u glavu iz revolvera brat Deana (40), njegova žena Nataša (36) te njihovo dvoje djece - dvomjesečnog dječaka te 7-godišnju djevojčicu.
Neslužbeno doznajemo da se radi o Puljaninu Damiru Voschionu (46), koji je navodno vatrogasac u Uljaniku. Nezapamćeno peterostruko ubojstvo dogodilo se u 19.20 u Puli, u Rohregerovoj ulici 33, izvijestila je Policijska uprava istarska. On nikada nije bio prijavljen policiji, a obitelj je po svjedočenjima susjeda bila mirna i nikada nisu stvarali probleme.
"Sve sam ih pobio", kazao je Voschion predavajući se policiji. Doznajemo da se radilo o pet egzekucija - svaki je član obitelji dobio po jedan metak u glavu.
Djevojčica je pisala zadaću, tijelo bebe nedaleko od njezinog leša
Barkun.hr piše kako je ubojica najvjerojatnije u Deana pucao na samim ulaznim vratima tako da je susjeda zamijetila "čovjeka kako leži na ulazu" i otišla nazvati hitnu. Kada je shvatila da Dean leži mrtav pozvala je supruga koji je potom, u kući, zatekao prestrašan prizor.
Iako još u šoku, piše portal, pokušao je rekonstruirati stravičnu sliku koju je zatekao - mama Nataša ležala je na kauču pogođena metkom u glavu, beba u bijelom je bila u njenoj blizini dok je sedmogodišnju djevojčicu njen ujak i ubojica vjerojatno prekinuo u pisanju zadaće.
Otac Renato je, prema njegovoj priči, ubijen u svom stanu. On je živio u prizemlju obiteljske kuće, a ubijeni brat s obitelji imao je stan na prvom katu. Ubojica je živio na katu iznad, a doznaje se i da se kraže vrijeme bavio boksom ali je zbog ozljeda morao prekinuti treninge.
Otac ubijene Nataše izbezumljen u boli molio policiju da ga puste vidjeti kćer
Na mjesto tragičnog događaja, izbezumljen od bola, došao je i otac ubijene Nataše koji neprestano ponavlja kako hoće vidjeti svoju djecu, navode na portalu Barkun. Policija ga ne pušta u stan jer očevid još uvijek traje.
Povod je bio "obiteljska razmirica". Dvojica braće su narušenim odnosima već neko vrijeme, što je na kraju završilo okrutnim i hladnokrvnim ubojstvom dvoje djece i još tri odrasle osobe.
Nikada prijavljen policiji
Kako je ovo obiteljski i vrlo miran kvart, večerašnje je peterostruko ubojstvo u najmanje ruku šokiralo njegove stanovnike. Od jednog susjeda, koji je htio ostati anoniman, doznajemo kako je nakon događaja policija blokirala prilaz obiteljskoj kući Voschionovih. Tijekom očevida nekolicina potresenih susjeda okupila se oko kuće i s nevjericom promatrala što se događa.
Susjed s kojim smo razgovarali kaže kako nije čuo nikakve pucnjeve, a sve što zna o događaju čuo je na televiziji.
Očevid je u tijeku, a obavljaju ga djelatnici Kriminalističke policije PU istarske, istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujić te zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlado Sirotić. Glasnogovornik policije nije dostupan na mobitel, pretpostavlja se zbog prevelikog opterećenja.
Izvor: Index.hr
STRAŠNO! Ne mogu vjerovat kakvi sve ljudi postoje na ovom svijetu![]()
![]()
![]()
Diskovi zaraženi trojancima?
Za neke Maxtorove diskove proizvedene u Tajlandu se utvrdilo da dolaze s predinstaliranim trojancima, piše Taipei Times. Ovaj problem je uočen na diskovima iz serije Maxtor Basics 500G, koje koriste vladine službe u Tajvanu. Ovi diskovi dolaze s datotekama naziva autorun.inf i ghost.pif koje navodno šalju informacije na adrese www.nice8.org i www.we168.org čiji su poslužitelji locirani u Kini, zbog čega se pretpostavlja da kineska vlada stoji iza ovoga.
Od 1.800 diskova koji su isporučeni trgovinama, krajnjim korisnicima je prodano njih 300, dok su ostali povučeni s polica. U Seageteu, koji je vlasnik Maxtora, su rekli da istražuju problem.
Skinuto sa:
http://www.bug.hr/vijesti/?id=83321
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
žalosno al događa se...
nije ni prva ni zadnja...
Samo da nije kvazi "zvijezda" nebi se za to ni znalo...
A sve više ovakvih "trač" tema se pojavljuje na forumu...
Ko da postajemo forum sa trač vijestima...:
BTW: postoji tema sa dnevnim vijestima....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Baš. I još taj spektakularni naslov teme. Zašto uopće obraćamo pozornost na takve stvari?
Ahhhh. Zao mi je Vlatke...sigurno ce imati traume do kraja zivota zbog ovoga.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da nije sebe doživljavala kao nešto vrlo posebno (voditeljica, umjetnica, pjevačica, glumica...) a time i za sebe čekala svog posebnog princa na bijelom konju (koji mora imat love) pa makar i od 60 godina , već bi imala dijete do 30. Inaće ovog Radolfija je , s obzirom na njenu teoriju o onom pravom životnom partneru, upoznala tek par mjeseci i odmah na dijete. I još je ona bila u stanju neimat dijete da je imala Dikanovu lovu. Sada je uhvatila panika pred polako zakržljavajučom maternicom, raskočoperila noge i rekla :sad ili nikad!
Jadan Radolfi, glupan.
ja ne mogu vjerovati koliko se ljudi mogu više bavit tim stvarima..zašto ženu ne puste na miru...ovo su užasi...![]()
nek ona nas pusti na mire, šta se ne makne od kamere. Ako je u stanju forsirat sebe svu netalentiranu na televiziji i želi da svak za nju zna, onda i ja želim da sve o njoj znam ali kad mi bude zanimljivo.
Ako je to zaista istina jako mi je žao da se svakome dogodi, a ne samo medijskim ličnostima!
Ali ja se za takve i ne brinem jer novi trend jetseterske mode je u svijetu
>>"usvojite dijete iz udaljenih zemalja"
Tako da će i Vlatka naći svoju sreču ako želi kao i Angelina & Brad.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@status: nemoj mi molim te reći da si tu istu temu stavio i na PCE i pokupio banI dal je ovo tvoj post pod brojem 33 ili si citirao jednog člana PCE-a?
Ugl, što sam htio reći, za ovakve vijesti i sl. postoji ova tema pa su postovi iz prijašnje prebačeni ovdje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nekako mislim da je sve to jedna obična laž. samo privlači pažnju. neki dan je bila u teretani i znojila se sa osobnim trenerom koji dovodi njeno tijelo u zavidnu formua sad ovo.... blah....
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
http://www.jutarnji.hr/cudne_vijesti..._drvo,99182.jl
stvarno cega nema na ovom svijetu!
ovo definitivno pogledajte!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Vidio sam to nedavno na netu i stvarno izgleda nevjerojatno. Nešto prestrašno.
Ajme strašno.....
Pokusaj pljacke Getro-a
vec vidim napise po novinama "jesu li zastitari opravdano pucali?"..
di je sad ona tema "jeste li sigurni tamo gdje zivite".. ne, u Sesvetama nismo sigurni![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dragi moj bože....
Muškarac u frižideru čuvao gomilu mačjih lešina
link
bez komentara![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Zadnji uredio status : 07-12-2007 u 21:25
ja sam mislio da si vec link stavio..![]()
Bookmarks