Trebao bih neki podsjetnik koji ce se uvijek dizati sa wind.. na desktop ...hvala
Uvijek stisni <Yes>
jel ti outlook pao na pamet?![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
prekompliciran ....
Uvijek stisni <Yes>
Koristim već dosta vremena Yahoo Widgets i pripadajući Daily Planner Calendar - idealno ako ne želiš lijepiti masu post-ita po monitoru jer ti je isti prelijep da bi ga nagrđivao
Ima ToDo listu i Evente koji se pokreći i završavaju u određeno vrijeme itd.. dosta moćno i lijepo izgleda, ništa načičkano..
Link na widget:
http://www.softpedia.com/get/Windows...Calendar.shtml
![]()
Zadnji uredio xlr : 10-11-2007 u 21:17
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a nebi htio sad napuniti pozadinske resource jer nemam bas memorije pa da mi onda to ostopa ostalo jel ima sto jednostavnije da se stavi na desktop i to je to jel netko ista takvo vidio...FULL jednostavno !!
Uvijek stisni <Yes>
ovako, imas dvije varijante toga sto trazis:
prva varijanta je program "Active desktop" - tu imas nacin rada preko kalendara, znaci da ti se na desktop integrira kalendar i sa desne strane prozirni prozor u kojem ti pise tvoje unesene obaveze.
drugi nacin je Paper Notes ili Post-it_R__Digital_Notes ili Stickies - to su tri programcica, vrlo jednostavna, sam naziv im govori sto su - laicki receno to su oni zuti samoljepljivi papirici koji sluze kao podsjetnik, kao da si ih zalijepio na ekranu. mislim da su svi freeware. znaci, nemaju neku komplikaciju, funkcionalnost im je da ih "zalijepis na ekran" i kad obaveza zavrsi, maknes, tj. odlijepis.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks