ZA neki osnovi unos bi trebao biti dovoljan ugrađeni kalendar. Samo odeš na traženi datum > Opcije > Novi upis > obljetnica > upiši koja je to obljetnica (tj. kome je rođendan) > postavi alarm na uključeno > odaberi vrijeme alarma
postoji li program u koji bi mogao da upisem rodjendane i da me on tog dana obavijeti o tome
I ako moze link za program
ZA neki osnovi unos bi trebao biti dovoljan ugrađeni kalendar. Samo odeš na traženi datum > Opcije > Novi upis > obljetnica > upiši koja je to obljetnica (tj. kome je rođendan) > postavi alarm na uključeno > odaberi vrijeme alarma
Tamo ima
Meeting
Memo
Anniversary
Na bratov telefon 7250i ima fino za rodjenda,upise se godina i nema potrebe to vise pisati.On te sam svake godine obavijesti o rodjendanu i koliko godina opuni ta osoba
Moze li to i na 6600
Anniversary, tj. obljetnica ti je to što tražiš
Uostalom, koji mobitel imaš?
papyrus dosta dobar program, ja sam mnogo zadovoljan.
@smea Jel to samo podsjetnik ili cijeli rokovnik? Link
Nokia 6600
Imas li link za downloadIzvorno postao smea
Znači, symbian, što bi reklo da ono što tije Dark napisao, stoji. Nisam siguran da li ima opcija birthday, ali anniversary ima definitivno i imaš opciju ponavljanja alarma...
papyrus ima sve kalendara,ponavljanje alarma,solidna stvar.
Jel imaš link ili na kompu?
Moze li ovo na Nokia 6600
Ja nesto slabo rukujem sa AnniversaryIzvorno postao kambodza
Kad udjem u njega ima sledece
Occasion---Ovjdje pisem ime toga ciji je rodjendan
Date---Datum(ne mogu da upisem datum kad je rodjena ta osoba jer ga stalno vraca na datum koji sam stavio u stavku Alarm Date)
Alarm Time---(znamo sto je ovo)
Alarm Date---(znamo i za ovo
Synchronisation----(i ovo)
Moze li pomoc
ajde kambodja daj mail da ti posalem prava stavar za tvoju 6600
@smea Stavi to na forum pa da se i mi okoristimo
pa kako da ga stavim na forum jel moze to neznam ja,nemam nisto protiv ako moze to samo mi kazi kako da ga stavim pa ga downlodirate svi onda.
kambodja vidi na mail poslao sam ti papyrusa
Zadnji uredio smea : 15-02-2006 u 01:02
Synchronisation možeš ostaviti na personal.Izvorno postao kambodza
@smea: uploadaj na www.rapidshare.de pa daj link
Bookmarks