Imam osjecaj da je sajam multimedije nastavak info-a drugim sredstvima, tako da ne ocekujem nista puno. Interliber je ono na sto se ide.
Vidim da nema teme o sajmu, a zanimaju me vasi komentari. Bio sam popodne i stvarno sam razocaran. Prvo sam otisao na Interliber, koji je ogroman, ima svega i svacega, meni se stvarno svidilo. moze se nac par jeftinih knjiga za svakoga. Poslije tog sam krenuo u paviljone u kojima je sajam g. i multimedije. Ono sto sam vidio je par standova s glazbenom opremom (gitare, bubnjevi, klaviri,.. i sta ti ja znam vec), osim toga tu je stand mobil, koji je najavio neko posebno malo izdanje, i nagradnu igru neku, medjutim ja sam stao na stand, malo zagledo, nitko mi nije nista dao ni obratio mi se za neku nagradnu igru! Osim njih tu je par standova od nekih trgovina za koje nisam nikad cuo, mali neki stand od 3M-a, i jos par standova, od kojih na rijetkima ima nesto za vidit. Jedino pozitivno s sajma je stand (sator) od tvrtke Prolights i njihov Prolightshow s laserima. Stvarno odlican stand. Moja ukupna ocjena sajma je jako losa!![]()
cvita
Imam osjecaj da je sajam multimedije nastavak info-a drugim sredstvima, tako da ne ocekujem nista puno. Interliber je ono na sto se ide.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja sam prvi put na sajmu multimedije, a na info-u nisam nikad bio, pa sam mozda previse ocekivao, ili premalo, uglavnom, jos se jednom moram razalostit jer sam stvarno ocekivao nesto viseeeee, pa nisam vidio nijedan mobitel normalan cak (mobil ima u staklenom izlogu 10-ak njih, ali onih starih 10-ak godina, kao da smo u muzeju)....
![]()
![]()
![]()
cvita
Ja sam svaku godinu bio na Info sajmu i bilo mi ok....ali na ovome nisam bio...
Interliber....e tamo treba otići, definitivno...još kupiti koju knjigu, ma super..![]()
Dobio karte za ovaj sajam, otići ću u sub ili ned da vidim malo kaj ima tam..
Furao sam opremu za štand jednoj firmi par dana prije otvaranja i tamo je bio postavljen neki laser show sator, brijem da će ovo biti OK..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ja odo u subotu, ko hoće platit kavu nek dodje na Mobilov shtand oko 12,.....eto za vas mlađe, chuo sam da su hostese simpa..hehe
Dobro, OK kaj se odmah sprdate pojedinci, nisam upućen u ovaj multimedijalni happening već sam dobio pozivnice od pajde koji ima štand na sajmu( on veli da će mi to biti ulaznica ).... fakat nisam znao da je ulaz besplatan..lolo
Odi na PM pa ćeš dobiti i ti kartu za ovaj show iako je ulaz besplatan..![]()
![]()
ja danas bio...malo napravio krug po interliberu i otišo tamo na multimediju i gledo laser show...prežestoki laseri...lol...
ja bi trebala danas ili sutra ic... moram se dogovorit. to sutra jos radi jel da?![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja bi sad...bzv...ova kakti multimedija je koma...
radije doma ostanite i surfajte
a kod knjiga je gužva abnormalna bila...
Bio danas, multimedia je voda->> ne isplati se ići uopće kako smog veli + gužva je žešća za knjige + naći parking, lutrija.. ovi u tepih landu tjeraju sa svog parkinga jer im se centar zatvara u 14.30.... koma
Uzeo par knjiga, curica isto, besplatan primjerak mobila...
sve u svemu, niš posebno..
Ja sam bio danas, bilo mi je ok. Najjaci mi je light show
I otiso u axe dj arenu i upoznao Hrvoja Golubića (iz Astralisa) i frend i ja dobili besplatan album i red bull, dao nam je cak da i scratchamo malo![]()
Bookmarks