hm... hostese (to se tako danas zove) na Vidi-jevom štandu... mlade djevojčice (ne pedofilija više nije u modi) kako plešu pokraj Princo-vog štanda ispod plakata "Prži ga mala prži..." i još pokoji biser...
recite, koliko ste toga zanimljivoga vidjeli na ovogodišnjem info sajmu, i kako vas se dojmio.... meni se činio nekako neinventivan i prilično nezanimljiv... sve manje je izlagača, kao da se nema više što novo ponudit... kompjuteri više nisu okosnica infa, sve manje firmi koje se tim bave uopće se i pojavljuju.... a još se nekako trude operateri nekaj predstavit, i ericsson i siemens su pokušali ostavit dojam.. jesam nešto propustio??![]()
hm... hostese (to se tako danas zove) na Vidi-jevom štandu... mlade djevojčice (ne pedofilija više nije u modi) kako plešu pokraj Princo-vog štanda ispod plakata "Prži ga mala prži..." i još pokoji biser...
gle, hostese na vidijevom štandu su već klasika sajma.... oni uvijek od iste agencije uzimaju cure, tako da su mi već znane... daklem, ni tu ništa novo![]()
kakva agencija ? o cem ti pricas
dobar grah daleko se čuje
hm to se tak danas zove hostese i agencije... znači sve je dobro dok državi plaćaju PDV
ma koje agencije. nema tu nikakve agencije
a gle.... već treću godinu su im na štandu iste cure... pa ako su ih uzimali ovak direkt zato kaj ih netko zna, nema veze... sasvim nebitno, al cinjenica je da se ne mijenjaju![]()
ma sve mi je jasno jedna od njih mi je kuma
to je već tvoj problem![]()
propustio sam ga...NAŽALOST
Čuo sam da su hostese bile avioni!!!!
Kladim se da bi ih htio prizemljitiPoslao: jedvaj
propustio sam ga...NAŽALOST
Čuo sam da su hostese bile avioni!!!!
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni je bilo okej.sam što sam imao premalo vremena da sve detaljno pogledam.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Nije bio niš posebno... sve po starom...
Bookmarks