evo ja ga koristim mozda kojih mjesec dana, ne vise, i to iskreno, jerovali ili ne, slucajno sam ga instalirao, uopce mi nije bila namjera. mrdao sam nesto sa alcoholom i image fileom u kojem je bio office 2007 koji stoji u folderu utility jos od samih pocetaka izlaska. restartao racunalo, idem otvarati neku prezentaciju i skuzim da se nesto sporo otvara, da nesto nije dobro. odjednom, 2007
i prvo mi nikako nije bilo jasno da bi kasnije skuzio da se iso instalacija sama preko alcohola instalirala u pozadini, a moja namjera je bila da samo otvorim virtualni medij. da samo napomenem, pregazila mi je postojeci office 2003, znaci nije stavio kao novu instalaciju u kojoj pita za lokaciju i ostale advanced postavke. zato i nisam skuzio sto se dogodilo.
danas, mjesec i vise poslije ga ne micem jer sam se navikao, na pocetku koristenja je bilo malo neobicno, potpuno drugacijes sucelje od do sada vec poznatog officea, a onda sam malo potrazio isti sto ja sada pisem, iskustva korisnika. i da, glavna mana je nekompatibilnost sa dosadasnjim verzijama, iako ovaj naravno moze sprematidokumente zasebno za sve prosle verije, znaci word dokument se moze spremiti i kao doc(do 2003) i kao docx(2007) format.
samo sucelje mi se osobno svidja, naravno, vidljiva je napredna promjena, ugodnije je oku, samo sto je izmjenjeno sve, nije ona klasika na koju smo svi naviknuli pa je potrebno jedno odredjeno vrijeme da se navikne na takvo sucelje. kad se jednom otprilike uhoda u sve, daljnjih problema ne bi trebalo biti jer su neke stvari olaksane, integrirane su stvari kao shortcutovi koje "zivot znace".
uostalom, svaki krajnji korisnik bi se morao znati sluzizi helpom, sto dodatno olaksava opcije koje nije moguce pronaci "od prve".
sve u svemu, zadovoljan sam, samo mislim da se meni malo vise otvara nego 2003 kojeg sam do sada imao, no to me prvenstveno smeta.
vise me brine to sto je sad nemoguce (bar meni) konvertirat doc file (dokument kreiran u office 2003) u pdf sa acrobat pro. zasad nemam rjsenje za to, pokusao sam svasta po tom pitanju, i upgraeat adobe pdf ali ne pomaze.
eto, to su neka moja, zasad sto sam imao prilike uvidjeti, viđenja, prednosti i mane.

Odgovori uz citat

Bookmarks