Imam notebook! a vrti se dost toga, u glavnini mi ostane oko 2gb free resursa. Ne kazem da je sad ne znam kako spor, ali sam osjetio razliku kada sam se prebacio sa 2003 na 2007.
je, imas pravo. ja imam 2 gb i također sam osjetio razliku da je sporiji od 2003. nije da mi smeta al je očito sporiji.
je, imas pravo. ja imam 2 gb i također sam osjetio razliku da je sporiji od 2003. nije da mi smeta al je očito sporiji.
Bas to, nije da steka, ako me se krivo shvatilo nego jednostavno sporiji je, kao da nije dovoljno optimiziran! to prvenstveno osjetim u Outlooku koji mi je baza za sve i koristim ga cjeli dan.
Bas to, nije da steka, ako me se krivo shvatilo nego jednostavno sporiji je, kao da nije dovoljno optimiziran! to prvenstveno osjetim u Outlooku koji mi je baza za sve i koristim ga cjeli dan.
Takoder intenzivno koristim Outlook i primjecujem povremena zastajkivanja, iako se radi o near-high end konfiguraciji. A tek kada koristim exchange... uzas.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. www.gadgethive.com
Bookmarks