sve u svemu ljudi dizajn je vrhunski napravljen i funkcije su ok i naravno izravna je konkurencija iphonu..sto je najbitnije..samo koliko ce kostati kod nas??
a zasto ne bi bio za poslovnjake. lg ima velik ekran, pregledavanje office datoteka, e-mail, hsdpa, mislim da i operu. ne vidim razlog zasto ne bi bila.
Dinamo rules!!!
sve u svemu ljudi dizajn je vrhunski napravljen i funkcije su ok i naravno izravna je konkurencija iphonu..sto je najbitnije..samo koliko ce kostati kod nas??
ne bih se ni s ovim bas slozio.nije uvijek potreban OS da bi mob bio poslovni.ni symbian nije za poslovne ljude nego za multimediju.za poslovne ljude WM je zakon.
KU 990 je mjesanac svega sa naglaskom na zabavu i multimediju.
njegove poslovne mogucnosti naglasava ogroman touchscreen,HSDPA, slanje/primanje maila,odlicno rijesen kalendar i pregledavanje officea i virtualna qwerty tipkovnica.
s druge strane jos vise je naglasena i zabavna strana:vrhunska kamera,video,podrska za divx,mp3/mpeg4 player,FM radio....
to sto ti preferiras symbian ne znaci i da je to automatski i najbolje rijesenje.
E ovo moram kupiti definitivno.
Mislim da je došlo vrijeme da "umirovim"W-810.
I feel the need -the need for speed!!!!!
pogledajte i ovaj review na youtubeu.stvarno raskosne mogucnosti:
http://www.youtube.com/watch?v=AAjQUVwdmag
sve mi se više sviđa ovaj uređaj![]()
Evo pogledajte ovu stranicu http://forum2.mobile-review.com/show...t=68887&page=7, te slike i video, ma nešto savršeno, definitivno uzimam taj mob, samo me zanima kada će kod nas u prodaju i naravno po kojoj cijeni...![]()
skupljam novce i kupujem.moram isprobati taj video 120 fps.![]()
ajme... kako je dobar a kad treba izači?
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Mob mi stvarno izgleda odlično, na gsm areni piše da je več izašao u prodaju, mislim da bi se do kraja mjeseca trebao pojaviti i kod nas. Več sam stavio pare na stranu za taj mob.
PREDATOR
uskoro ce se sigurno pojaviti u oglasnicima,ali ne kupujem ga bez garancije.
i kolka cijena u kunama?
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Nikako da stigne kod nas. Iphone mi je otpao iz jednadžbe za idući mob.
Ostali su N95 8GB i ovaj LG.
Ali kako ga nikako nema izgleda da ću si uzeti N95![]()
ma daj... pričekaj još malo,lovu imaš to je najbitnije...nemoj biti dijeta,budi muško i čekaj ku990![]()
to se dvoje nemre uspoređivat n95 se nemože mjeriti p ničem s ku990
prednosti koje ima N95 su poznate-OS,GPS i WLAN,a KU990 ima prekrasan touchscreen,vjerojatno jos bolju kameru i vjerojatno savrsenu izradu(koja ce sudeci po Pradi sigurno i biti savrsena).
prada se užasno lako zgrebe...
Ma znam da se ne može uspoređivati jer nisu baš u istoj klasi, ali i jedan i drugi imaju dobru kameru, n95 8GB ima dosta prostora za slikice, filmiće i slično i malena je relativno. To mi je sve bitno.
Jer imam MDA Pro trenutno koji je zaista jedna od najmoćnijih stvari na tržištu ali me već rame boli od njega
Eh da mi je taj Lg bilo bi super, ali nikako da ga netko dobavi, a N95 cu vjerojatno uzeti ovaj tjedan.
A jednog dana kada dođe Lg vjerujem da ću ga bez problema zamjeniti za n95.
Do tada ću pozorno pratiti ovaj topic i ponudu na tržištu.
I ja, neznam kaj čekaju s prodajom, a mi taaako nestrpljivi![]()
Vjerojatno, al ja sam se već pripremila tako da nebude iznenađenjavaljda ću skupit za taj mob, moram!
![]()
Ma nije sve u novcu.
Slažem se, al u ovom slučaju treba ga imat![]()
Bookmarks