Neznam neznam .. recimo taj jedan fond kojeg gledam . ima 15 posto prinosa u zadnjih mj dana ,a u cijeloj godini protekloj ima 26 posto ...
frende , mutan si ti meni .![]()
Zadnjih par dana se pojavilo previse upitnika oko ht-a, skoro pa da je situacija izmakla Sanaderu izvan kontrole.
Fondovi bi se mogli odluciti na dramatican potez i vrlo lako srusiti cijenu dionica, ali i vrijednosti svojih udjela.
Sanader bi se onda mogao odluciti na jos dramaticniji potez i dati HT-u infrastrukturu.
Iskreno ne znam sto je vjerovatnije i ne bi ti zelio dati stetan savjet.
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Neznam neznam .. recimo taj jedan fond kojeg gledam . ima 15 posto prinosa u zadnjih mj dana ,a u cijeloj godini protekloj ima 26 posto ...
frende , mutan si ti meni .![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
jedno 2 mjeseca nakon sto je uvazeni clan stamp1 otovrio ovu temu , ekipa s iskon portala se sjetila postavit nesto slicno,.to je samo dokaz kakvi veliki umovi se logiraju na ovaj forum.ja , simens , compov..no pustimo sad to , pogledajmo rezultate
čarapi 7%
banci 9%
dionicama 4%
fondovima 5%
kakav višak? 75%
početak ankete: 31.10.2007.
broj glasova: 9885
![]()
Jedno 2 mjeseca nakon sto je uvazeni clan Slide napisao ovo:
Doslo je do ovoga: http://www.seebiz.eu/hr/burze/ht-pot...une!,1459.html
Buducnost je neizvjesna![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
daj mi to na hrvatskom??![]()
kolika je cijena sad uopće?
368.
Ako i samo AKO sutra u 10 hrpa malih ne nalegne na prodaju mogla bi se odrzati, mozda i doci na 370.
No vjerojatnije je da ide ispod 365, mozda cak i 360 ak se stabilizacijski ne ukljuci.
pa hebemu...hoće to ići do 400kn opet??mora...jel tak?![]()
i vise smogi, i vise!
Ali je pod upitnikom KAD, sto nazalost ovisi o prodavacima![]()
Hehe, nema veze, burza nam je ionak na granici sloma![]()
ja sam se naljutio na burzu i n zelim ju vise pratit
bar dok ht ne naraste na 390+
Da npr. LKPC, DLKVnije sve HT-u, pogotvo kad je sada napokon došao kapital na burzu. Jako je zanimljivo samo i pratit koliko neka izjava, trač, svađanje političara može nekoga obogatit ili osiromašit u isto vrijeme, dok HANFA u isto vrijeme jako slabo regira, Čudi me kako izjava da dionaca HT vrijedi 412 kn nije digla cijenu ništa, očito su fondovi odlučili branit cijenu jer se čekaju rezultati izbora koji bi jako mogli utjecat bar po mom mišljenju na cijelu burzu pa tako i na HT
Zadnji uredio FakEmaN : 12-11-2007 u 00:20
Majka svojoj kćeri: "Ak nisi do 17h u krevetu, dođi doma."
Bookmarks