Pocela je prodaja. Jeste upisali?![]()
![]()
Ja sam planirao danas ali to izgleda nece biti moguce zbog tehnickih problema i ljudske pogreske. Ustvari ljudske gluposti![]()
![]()
Pocela je prodaja. Jeste upisali?![]()
![]()
Ja sam planirao danas ali to izgleda nece biti moguce zbog tehnickih problema i ljudske pogreske. Ustvari ljudske gluposti![]()
![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
jesmo!!!jupiiii...
na ovim dionicama zarađujemo lovu za hep...![]()
ja cu pricekat do kraja tjedna ... hihi.
i HEP najvjerovatnije uplacujem .
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Upravo sam se išao upisati, ak još netko nezna, ne plaća se na licu mjesta, nego se samo upiše iznos i krajni rok uplate je 23:59h 27.9.
Zadnji uredio FakEmaN : 12-11-2007 u 00:24
Majka svojoj kćeri: "Ak nisi do 17h u krevetu, dođi doma."
i da li je netko odlučio kupiti te dionice?
Jesam ja! Tj. moji![]()
Gledam danas, gužva neviđena pred bankama. Velik je i broj penzionera u redovima, ali to sigurno nisu oni koji kopaju po kantama tik do banke![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Smijesno. Sad se vade carape iz gnjilih madraca kao kad je uveden euro pa su mijenjali DEM za EUR.. ali ne razumijem ljude koji dizu kredite da bi kupili dionice.. Neki ne razumiju definiciju viska kapitala. A niti mrtvog kapitala dok ne ostanu bez njega.
Evo i moj stari je uzeo danas za cca 30 000 kn ja nisam bas zato al valda stari zna bolje![]()
ha gle..zarade će biti ziher,govorim o onima koji su bez kredita kupili dionice..samo je pitanje kolika..
Prvo pravilo: ne ulazi vise nego sto mozes prezaliti. Vrijedi za dionice koliko i za rulet.![]()
Da, samo što ćeš na dionicama jako teško izgubiti baš SVE što si uložio, na ruletu su šanse da izgubiš sve 50% ili veće![]()
Dizanje kredita je u svakom slučaju riskantno, pogotovo jer su kamate ogromne. Bilo je i prodaje auta da se nabave dionice, ne sumnjam da je nekome pala na pamet ideja da bubreg ponudi na tržištu![]()
znam lika koji je prodavo M5 e34 po prilicno povoljnoj cijeni , da bi mogo ove dioncie kupit.
neznam jel prodo , auto je prekrasan , neregen doduse.
Danas crobex na +3,58%![]()
![]()
S fondovima će biti veselo sutra![]()
Veselo, veselo!![]()
Nemojte se brinuti o dokazivanju porijekla imovine, jer unatoc bahatom nastupu oni moraju vama dokazati da ste prekrsili zakon.
Evo jedan primjer pretjerivanja: http://www.4kotaca.net/index.php?a=2&b=124836
![]()
![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
nema sanse da ono kaj bi za taj auto mogo dobit isplati zarada od tht dioncia . ljudi su ludi i idu ko krdo .
nego ,daj nadji neki e36 tak ispod cijene , benzinjara s plinom da je , klima![]()
brokera moras naci prije nego sto dionice dodu na burzu da mozes prodat u trenutku u kojem hoces ili barem postavit cijenu prodaje, ako nemas brokera morat ces mozda cekat dan dva a to se moze radit i o par tisuća kuna tako da ti to nije pametno.
mene zanima ako sam ja npr uzela maksimum na upsiu, mogu li na uplatnici napisat manji iznos ili bas mora biti taj i obrnuto?
a ako je gledati njemacki telekom i burzu, nije bas sjajan....![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
čula sam sad nesto dasad ipak smanjuju pakete zbog velike navale gradana?.......
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ja jucer uplatio.
Kolo sam shvatio nece smanjivat pakete , kad su jos prosiri ponudu za par posto .
Bookmarks