ati x1950? Nvidia 8600?
ili čekaj par tjedana za 8800GT,trebala bi bit dosta jeftinija od 8800GTS,a bit gotovo jednakih a po nekim izvorima čak i brža.
Imam dobru konfiguraciju, no trenutna graficka je ona koja je u tom trenutku bila najjeftinija u najblizem ducanu (291 kuna) ), pa trazim savjet za neki jeftinu graficku sa kojom cu moci igrati CoD 4 na nekim srednjim - nizim postavkama.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ati x1950? Nvidia 8600?
ili čekaj par tjedana za 8800GT,trebala bi bit dosta jeftinija od 8800GTS,a bit gotovo jednakih a po nekim izvorima čak i brža.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
za koliko bi para uzimao? rabljeno ili novo?
koja AGP ili PCI????
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
PCIe, vjerojatno novu, do nekih 500-600 kuna.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Powercolor Radeon HD 2600Pro PCIE, 256MB, TVout, dual DVI......ova je dobra......
dobra je.........ne kosta iznad 600 kn........i mozes pokrenuti i igrati cod4.......ja ti je preporucujem.....
probaj i sa 7600gt,starija jeftinija,a zaista dobra grafulja,ja je kotistim,i sve igrice najnovije igram na visokim detaljima i rezolucijama od barem 1280x1024
Bookmarks