Ja bi uzeo d900 jer mi je najbolji od svih..da s500 nema probleme s tipkama odma bi ga preporucio ali ovako nema teorije...
stara mi imala samsung e330 onaj preklopni prek firme, pa kaze da ce joj dat novi...pa me pita za savjet, prek t-mobile ja mislim da narucuju, preporucju joj 7373,d900, ona zeli neki klizni najrađe..al da nije velik, ima i sl55 za osobni broj sto je dosta malen mob.. d900 je ok i s dobrom kamerom, zenski al opet cini mi se prevelik.. 103*51*13..
pa gledam sta bi jos mogla uzet ako ima kakve preporuke..mozda se s500 il samsung e740 il tako nes(mozda i 6111 al taj ima jos losiju kameru,makar bi ona koristila samo pozive najvise poruke, i eventualno poslikala nekad),al ne znam dal ih nudi t-mobile..
bio nekad oglas...
Ja bi uzeo d900 jer mi je najbolji od svih..da s500 nema probleme s tipkama odma bi ga preporucio ali ovako nema teorije...
a vidjet ce, al mislim da ce odbit jer je velik...ima nesto alternativno u tom rangu?
bio nekad oglas...
...pa jel ima određene modele ili određeni iznos do kojeg može ići ili nešto treće...jer ovako možemo ići u nedogled...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
bio nekad oglas...
...vjeruj mi da će ti najlakše i najbolje riješenje biti - odvesti ju u centar i neka gleda, proba radit - tak će ga najlakše izabrat, a bome i najbrže...
ovako, malo sam gledao ponudu iz t-mobile, i po vama koj je najbolji,
lg kg800, lg ke800, lg ke970 shine, samsung e740, d900(ovaj najvjerovatnije otpda zbog velicine) pa koj je najbolji od onih prvih 4,
ovi lg-i mi se cine nekako najboljim izborom..jel se problem naviknut na touchscreen? kakav je soft, baterija?..nisam nikad koristio te modele jer su mi bas nekako zenski..
bio nekad oglas...
ti lg-i su ti touchscreen kao sto je moja n70 WM6 PPC...ugl to ti je touchpad a ne touchscreen...a sad...ja sam radio na tome i u pocetku ti je malo cudno tipkati u prazno al naviknes se ubrzo...samo cuo sam da ti lg-i nisu bas najbolji izbor...da brzo ode taj touchpad i slide...
eto pokazo staroj bio sve mobitele...i zakljucila je da je i lg shine prevelik...pa je bio izbor cokolada i samsung, i na kraju definitivno uzela samsung e740... i sto se mene tice mobitel je odlican za zenske osobe,nije los izbor makar po spec bi moglo to i bolje, i da je jos nesto tanji...pusiona je to sto je mogla uzet bilo koj mobitel besplatno pa je ipak nisam mogao nagovort na pradu il da htc touch da meni pa joj ja uzmem neki mob,a i kasno mi je sinula ideja za nokiu e65,al sta je tu je,heh.. moze closed
bio nekad oglas...
Bookmarks