ae ovo ne kzim al ajde... spojio k750 kao modem :S sry al malo mi smijesno ovo sry na off topicu mislim da je bolje da si za 40 kuna uzmes modem
imam k750 koji je spojen na komp preko usb-a i konfigurirao sam dialup vezu preko njega tj. glumi mi modem al je spor ko blato (9 kbps), ne znam jel to zato sto mob komunicira sa kompom preko usb kabela i kolika je uopce protočnost usb ili je stvar u nečem drugom, pa ako netko zna kako ubrzat vezu(barem upola od obične modemske veze) bio bih jako zahvalan
ae ovo ne kzim al ajde... spojio k750 kao modem :S sry al malo mi smijesno ovo sry na off topicu mislim da je bolje da si za 40 kuna uzmes modem
For the hoven lands...
nasao sam sto sam trazio sad znam da je:
brzina protoka podataka u gsm csd mrezi 9600 bps a takva je zbog podjele frekfencije za prijenos podataka (glasa) na 8 vremenskih intervala tako korisnik koristi 1/8 cjelokupnog kanalaa ostali drugih 7/8 brzinu je teoriski je moguce podici brzinu na 14 400 bps
i ovo cu reci:
objedinjavanjem 4 intervala u hscsd mrezu doslo se do 56 000 bps dok je gprs mreza objedinila svih osam intervala tj cijeli kanal cime se teorijski dolazi do cifre od 171 200 bps koju nije moguce u cijelosti iskoristiti nego je realni oromet do 150 000 bps
hvala na trudu
csd se vise gotovo i ne koristi. Nema koristi od njega. Paketni prijenos podataka odnosno GPRS je puno bolja stvar. Kako je mreza vec malo zagusena brzina ti sa K750 nece bas biti jureca.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks