heh..imam neki osj. da neću,ne znam zkj![]()
Procitaj s Notepadom upute u .nfo fileu koji dodje s programom.
Inace, nije mi vise tako dobar... Istina, nisam nasao nista bolje da to automatski odradi, pa ako imas relativno poznatu kolekciju mp3-ca, moglo bi proci odlicno.
Za domacu muziku ces morati malo rucno ispravljati, npr. s Tag&Rename.
Kupih torbicu za Zena...doduše nije za njega nego za digitalni fotić. Pataco.
Ova je po meni bila na knap,taman fali nešto sitno da bude kak spada
http://www.pataco.de/patacoat/htm/co...eo_dceva-1.htm
tak da ak netko ide kupit,nek pripazi na dimenzije..
no imali su i veći model koji sam uzela- meni odlična stvarčica:
http://www.pataco.de/patacoat/htm/co...eo_dceva-2.htm
Dođe nekih 70-ak kuna,tvrda je i kod eventualnog ispadanja iz ruku puno znači. Ono najbitnije:
Čifrlšlusse otvara s dvije strane,pa onaj razmak između koristim za slušalice (kao i spliter za dvoje slušalice). Kada se otvori ,zen nemora van nego se u nuždi može relativno dobro kontrolirati iznutra jer se torbica dosta otvori.
Unutra (btw fino je mekano pa se neće oštetit) se lagodno smota žica slušalica a same slušalice malo virkaju van. Iza sam si stavila kukicu kojom torbicu brzo i jednostavno prikačim za hlače a da nemoram petljat s remenom.
Po meni,isplati se kupiti zaštita za digitalni fotić,samo se mora paziti kud će izlazit slušalice.,..eto ja sam to odlučila riješit s 2 čifršlusa![]()
Pozdrav!
Evo i mene na forumu![]()
Imam zen vision:m 60gb i prezadovoljan sam s njime!
No imam i wired remote dodatak koji ovdje uopce ne spominjete a vrlo je praktican dodatak, zen mi je u torbici i ne moram ga vaditi da bi nekog cuo, prebacio pjesmu, prebacio na radio ili obrnuto, sve u svemu fantastican dodatak:
http://www.creative.com/products/pro...&product=11211
Kod nas ga je tesko (nemoguce) naci a ja sam ga narucio preko ebaya (uz pomoc rodjaka koji je vec narucivao neke stvari).
evo mene s ogromnim problemomnaime, nedavno mi je puknuo doslovce unutarnji displej, doslovce sam od sebe, slusam mjuzu u kaficu, mjenjam pjesmu, spremim zena u dzep, narucim pice, izvadim ga iz dzepa nakon minute i šok!.. prvo mi se ucinilo da je cijeli ekran razbijen, dakle i staklo, onda ga opipam i shvatim da ni ogrebotinice na staklu, nego samo unutarnji displej. objasnio sam situaciju hgspotu, gdje je player kupljen, i rekli su da ga salju u zagreb, i da onda cekaju odgovor. garancija jos uvjek vrijedi. da bi me nazvali prekjucer da nisu priznali garanciju, da je popravak neisplativ, i nek dodjem po njega "pa cemo vidjeti". zanima me dali netko moze pomoci ili ima ideju, dali se moze negdje popraviti, tj. ugradit novi displej ili bilo sto slicno. hvala unaprijed
![]()
Nemali problem. Ne čudi me što nisu priznali pod garanciju, jer im djeluje kao mehaničko oštećenje. Jesi pokušao pisati ravno u creative?
ili odi u hg spot ravno,pa prbaj malo ton povisiti i tako to...nemaš kaj izgubiti,mislim da bi to trebalo po gar. ići...
Ista stvar se dogodila meni na V Plus, no nisam jos isao u HGspot. Preporucam ti da se javis Creativeu i malo davis, meni su tako odobrili popust od na neke njihove proizvode, no ja sam slao mail iz drugih razloga![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kužiš "fizičko oštečenje"... valjda bi bolje prosel da sam ga bacil direkt u zid, nebi mi unutarnji pukel...aahhhh.. e poludjet cu, samo zato jer znam da ce mi garant vratit taj pokvareni i zaboli njih sad za mojim 2300 kn koje sam dal za mp3...
friski a sta cu napisat creativu da mi je puknuo ekran, ne mojom greskom, i da sad ocu ispravan uređaj.. tesko da ce uopce reagirat... sto bi im ti napisao?
Da, dobio sam popust na narudzbe kod njih. Jos kako je dolar nisko pao vise mi se isplati naruciti nesto nego kupiti kod nas.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da li ovaj novi firmware (http://us.creative.com/support/downl...pe=0&x=32&y=13) vrijedi i za Vision M?
You have selected ZEN 4GB/8GB/16GB
Ne
angels might have been eaten.
pozdrav svima.
imam jedan veliki problem, odlucio sam se za kupnju ovog playera, ali izgleda da nije dostupan nigdje u hrvatskoj... u svijetu medija pise da je stanje raspolozivo sto nije istina nazalost![]()
ima li tko kakvu ideju gdje bih ga mogao naci? hvala
probaj u omniji....ili neka ti hg spot naruči...
eh, upravo sam zvao omniu i rekli su mi jednu jako losu vijest...
m serija se vise ne prodaje...![]()
imaju onaj novi zen, ali verzije od 4 i 8 gb... od 8 gb je oko 1500 kn, a verzija od 16 jos se ne prodaje u europi...
i sto sada?
za što ti treba player: prvenstveno muzika,filmovi,treba ti hard veliki ili što?
to odgovori pa ćemo dalje...
pa da, sve to, muzika je glavna, za video mi se svidjelo sto podrzava brojne formate, mislim da bih ja dosta gledao... kapacitet od 30 gb mi je bio odlican, kao i dobar zvuk i odlicna cijena za sve te funkcije...
ne znam, mozda da pricekam zen od 16 gb? vjerojatno ce doc uskoro i kod nas.
jedino mi se ne svida sto ne podrzava avi format, ali kaj se moze.
gledao sam cak i w seriju, pa sam gledao iaudio a2, no oni su mi ipak malo preveliki...
iriver clix pak ima premalo memorije
ja sam se dvoumio između a2 i zen:m ...imao zen m i prodao...
velika prednost zena m je u tome kaj podržavao sve te žive formate i rezolucije filmeka,dok zen samo do reze 320X240 i nema video izlaz koliko sam skužio,tako ako ti je do filma to ne,moj kupovati+ipak je i ekran od 2.5 inča premala ne neki cijeli filmić,velika muka za glavu i oko,max serijica neka za pogledati je ok...+jako je loše izrade ta plastika na njemu(samo prednja strana),ali jako-ostaju crtice samo ako brišeš krpicom prek njega...
zvuk je bio ok,ali po mojim uhama nije sam vrh,a i baterija mi je za mjuzu oko 10.5h max trajala,za film oko 3 i pol max...ali da---za tu lovu je bio sigurni best buy...
ja sad imam samo za mjuzu sony nwz a816 i odličan je(bez sonic stagea),od kontrola,zvuka(vrh),baterija( oko 30h mjuza i film 8h),kvalitete izrade,ekran odličan,ali naravno premali za neki ozbiljniji i duži clip+ne podržava niti u pola codeca kao zen,ali za mjuzu je definitvno bolja stvar...da ne spominjem i slušalice(pandan mdr ex85) i odličnu cijenu...
od ovoga šta imamo kod nas na tržištu,ja bi ipak bez dileme uzeo a2 i žao mi je što ga nisam na početku uzeo,samo je bio 150kn skuplji od zen m!
odličan ekran,kvaliteta izrade je na najvišem nivou,zvuk je mrakača-za nijansu bi rekao puniji od zen m-a..
za gledanje filmova to je prava stvar,kao i za muziku,ali veličina je zato tu...velika prednost je šta sa njim dobiješ u paketu,apsolutno sve...kablove za tv-out,punjač,kožnu torbicu,sve....baterija-15h za mjuzu i čak 10h za video..
+podržava sve codece kao i zen m+subtitlove i služi za usb hostanje..
+ima mogučnost snimanja sa televizije...
ali opet kežem,veličina je tu nešto poveča,a i kontrole nisu nešta najbolje viđeno,ali ja bi sve to pregrizo i uzeo njega...
evo dosta sam citao o a2 i cini mi se da bih mogao njega uzet...
samo za tu velicinu ne znam... pa nije valjda toliko ogroman, trebao bih ga vidjet uzivo i usporedit s necim...
creative zen od 16 gb mi se ne cini los, ali citam misljenja korisnika i svi kazu da je los materijal i da izgleda kao da se lako moze slomit.
a jesi ti vidio ikad a2?
jel mu se ekran i kuciste lako moze izgrebat?
jesam,igrao sam se dosta sa njime...uređaj je fenomenalan...kučište nema šanse da se izgrebe,a ekran ima gore foliju zaštitnu....ali dobiš kožnu torbicu uz njega,pa to neće biti problem...
dosta je veliki,ipak ima ekrna od 4.3inča...
odi u mandi,hg spot,tamo ti je izložen,pa gledaj koliko hočeš...
+požuri jer ne vjerujem da će toga biti još ak prodaju...
stvarno je uređaj odličan i dobiš sa njim svu moguću opremu,sve šta ti treba on ima,jedino kažem,malo je poveći...
Bookmarks