Zen mi se zbloksao dok sam ga slušala zaključanog i sad ponavlja neki d-d-d-d-d zvuk iz pjesme,i ne želi mi se ugasiti niti otključati (crni ekran),te spojim li ga na komp ne očitava..
ako ga ostavim da mu se isprazni baterija neznam oće li pomoći,ali me više zanima što se dogodi ako ga resetiram? ostaje sve na njemu (muzika,foto,video..)što je bilo osim što se vrati na stare postavke,dakle nema problema: ili?
I..ako može odgovor još danas![]()
to je prva stvar koju sam probao kada sam nabavio Zena
što misliš pod ovim " onda na tu stranu gdje je chinch ustekas chinch " ?
EDIT: evo igro sam se malo sa kabelom i uspio namjestit da 3,5 mm jack stoji nekako labavo u utoru u docku te dobio sliku i zvuk....zvuk je jasno mono no nije toliko bitno![]()
Zadnji uredio sodom : 12-05-2007 u 11:34
angels might have been eaten.
Stari mi ide u Njemačku pa ga možda nagovorim da se zagnjavi sa Zenom,ima tko da mi nabaci linkove dućana iz centra Munchena za neke accesories?
Tražila sam al baš neznam tolko njemački da nađem linkove.
![]()
![]()
kolko me sječanje služi jednom sam napravio reset kada sam ga tek nabavio u svrhu provjere i podatci su ostali gore,dakle reset nije format....
a što se tiče "zamrzavanja" čitao sam da se to događa no ja sam ga prvi-drugi dan od nabavke updato američkim firmwareom i to mi se nije dogodilo niti jednom.
Hehe kak sam znala da buš ti odgovorioTnx
Da,čula sam i ja da se zamrzne..mislim da je meni krivac mob jer mi je bio tik do zena u torbi kada sam dobila poruku i u istom trenu ovaj se zbloksao.
Neznam onda,da resetiram onda ili pustim da se isprazni baterija pa vidim kaj bu onda bilo?
I još jedno,trenutno manje važno pitanje-ne formatira se niti ako se updatea američkim firmareom?
Slobodno ga resetiraj neces izgubiti podatke.Sto se tice nadogradnje na americki fw neces izgubiti podatke,ja sam bas jucer nadogradio i svi podaci ostali na mjestu..
E hvala ljudovi bacila sam se na posao skup sa čačkalicom,uspješno
Točno se osjećalo u te 2 min kad sam ga malo jače stisnula dok sam držala u ruci,da šljaka unutra nekaj i ko da laganini vibrira![]()
Razmislit ću o firmareu ,ak se nekom da neka javi po čem se razlikuje osim po navodno jačem zvuku zar ne? (mada je meni i ovaj ok)
I ak se dobro sjećam video je kvalitetniji (?) te se ,očito,ne zamrzava![]()
Americki i EU fw su ti isti samo ti je razlika u glasnoci,ak ti je dovoljno glasan EU stavi si najnoviju verziju..Koju trenutno verziju imas na zenu?
Da bi izbjegla smrzavanje playera, nemoj kod prebacivati na iduću pjesmu u prvih 2 sekunde. Znači, ako si na opciji shuffle i skipaš pjesmu po pjesmu, obrati pozornost na odbrojavanje vremena pjesme i kad vidiš da je na 2. ili 3. sekundi, slobodno šaltaj dalje.
ps. to što ti je mobitel u blizini playera bio nema veze sa njegovim smrzavanjem![]()
što bi značilo da se player nesmije trest ili će se zamrznutnebi išlo
![]()
Hebiga imaš pravo, al pokušavam si opravdati kak se to moglo dogoditi a da ga nisam niti pipnula![]()
![]()
isti razlog iz kojeg se i windowsi mogu zamrznut ponekad a da ne pipaš kompjuter po kučištu,softver![]()
![]()
Mene sad muci jedan problem i misterij. Radi se o ovom :
Tu se vidi kak pokraj imena izvodaca i naziva pjesme, stoji i ova slika album covera. E sad ova slika nije cover od tog benda, nego od drugog, i nemam pojma kak se to tu stavilo i kak se to tu vidi . . .
E sad zanima me kak se stave ti album coveri da budu tak kraj pjesme, pokusaval sam staviti sliku u folder, al to ne radi . . .
slika koju ti prikazuje na zenu pokraj dotične pjesme integrirana je u tagove,
dakle nemožeš ju vidjet kao zasebnu sliku ili file u exploreru a niti će ju prikazivati na playeru ako tako bude prebačena.
album art može imati i više od jedne slike,tako da ponekad može i to biti slučaj zašto su različite slike prikazane za isti album...
moj prijedlog ti je da kategoriziraš glazbu u wmp11 i obaviš sinhronizaciju sa zenom, tako češ imati sve ažurirano a na kompjuteru točno vidjeti što će player prikazivati
sodom majstore...zbog tebe sam i kupio to cudo od playera...no
mene zanima dali je itko uspio nabaviti kakav dock ili nesto slicno u hr do sada i dali je tko kpovao preko ebay-a.de, jer ja razmisljam o tome...tamo neka dostava stoji od 5€ pa sad jel to stvarno tako ili...anyone?
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Dock u hrvatskoj nemas tako da ga moras naruciti izvana..Jedino si a/v kabel mozes kod nas sloziti..
@DJ Zero drago mi je to čuti(goc poznato
)
što se tiče docka mogli bi organizirati nešto i grupno naručiti
ovako... jutros san nabavija ovo... (napokon)
i sad... instalira san sve kako kaze... registrira... sve ok...
ustekan zen.a u komp i ne pali se...
ne kaze mi da je ustekan... on se ne zeli uopce upalit...
a gori mu blinka ova ledica... ka da se puni...
ljudi pomagajte...
zen mi je poluuuuuuuuudijaaaaaaaaa... xD
piše ti jasno u uputstvima da ga moraš puniti 5 sati prije početka korištenja
Meni se ista stvar desila kad sam ga ja isao prvi puta puniti..Ja sam problem rijesio tako da sam zena ustekao u drugi usb port,odma nakon ukapcanja je blinkao punjenje ali sam ga mogao upaliti..
punjen je on, ali se nije palija nikako...
pokusa san sa drugin porton (koji valja garant... priko njega spajan mobitel...)
niti se palija niti ga je komp pripoznava...
odnija san ga nazad... pokusali oni u servisu svom...
dijagnoza: "crka..." (tako je reka serviser... xD)
bash san pehist... narucija... dosa mi novi iz zagreba... i ne valja... LoL
ali sredjeno je na nacin da su mi odma narucili novi... i sutra stize novi...![]()
Bookmarks