imam seriju zakon brače i dobio sam u fajlu i prijevod pa me zanima kako to pokrenuti da radi sa hr titlom
ma nije mi bitno samo da ga mogu gledati
jel znaš di ima taj program za skinut moj nisam dugo koristio neče ga pokrenuti
našao sam o.k. hvala ti..
Dajte ima li koji softver za trajno lijepljenje titla na film?
joj sad se nemogu sjetiti,ali znam da su zive procedure sto se toga tice ako zelis npr trajno zaljepiti titlove i snimiti na cd..vidjet cu kad mi buraz dojde doma sa posla pa ti objasnim,znam da ti sigurno treba Subtitle Workshop a za druge programe nisam siguran..
Evo link na tutorijal:
http://forum.pcekspert.com/showpost....57&postcount=1
Probaj "ConvertXtoDvd".
Ja radim s njim i jednostavan je do bola. Jedino na što moraš paziti je da ti se i film i titlovi jednako zovu jer ti inače ne prepoznaje titlove i neće ih naravno zalijepiti. Dakle ja si na desktop stavim novu mapu koja se zove kao i film ili serija, npr. zakon braće a onda u taj file stavim divx koji isto nazovem kao i titl. Nakon toga u ovom programu otvoriš film i on sam prepozna titlove i zalijepi ih i na kraju te traži i medij da ti to sve lijepo sprži na DVD. Naravno uz to što ti zalijepi titl, pretvori ti i taj divx u DVD format. Ako ne želiš snimati to mu i "kažeš" i to je to. Prosto k'o pasulj!![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
Zahvaljujem, m@m@!!![]()
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Jeli se moze nekako jednokratno stavit prijevod sa WMP-om ili CyberLink PowerDVD-om ( pogotovo sa PowerDVD ) jer su mi to najbolji programi za gledanje filmova na kompjuteru.
Jeli možete savjetovat neku dobru stranicu gdje se mogu downlodat prijevodi filmova/serija ( po mogućnosti da je prijevod na hrvatskom a ne na srpskom ).
Zadnji uredio Watcher : 29-10-2007 u 23:04
FORD FOCUS RS500
I like it!
Moze li mi neko reci neki program kojim mogu trajno zaljepiti titl na divix, jer mi treba radi stavljana filmova na ipod.
Rjeseno sa gornjim tutorijalom.
Zadnji uredio -TOT- : 16-11-2007 u 22:29
Bookmarks