Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zamjena na tungsten E i k750i (Blackberry 8300 vs Nokia E61i)

Vidim da vec ima hrpa threadova na istu temu, ali kako ne znam kome bi hijackirao, a ne bi zelio nikom i ja cu otvorit novi.

Razmisljam između E61i i blackberryja 8300, koliko vidim Vario II je bolji, ali i skuplji.

Trenutno imam Palm Tungsten E i k750i kojeg bi zamijenio jer tungsten nema BT (jedino IR), a k750i nema umts vec jedino gprs. Nezgrapno je nositi dva uredaja (i punjace) pa bi uzeo jedan all-in-one uredaj (smartphone ili palm+gsm).

Otisao sam danas do T centra pogledati spomenute uredaje, na Berryju 8300 je bila prazna baterija pa ga nisam testirao (a zbog njega sam otisao do t-mobilea), P1i mi se cini skroz nezgodan, soft losiji i od tungstena kojeg vec imam duze od 4g.

Za E61i nisam ni znao do danas, i na njemu je bat. bila prazna ali ga je napunio dok sam otisao pogledati ducane u shoping centru te iako sam "nokia hater" i SE fan, moram priznat da mi se svidio. BBerry je zaboravio napunit. Nazalost opcija wnw na e61i izgleda nije bila aktivirana, sto mi je vrlo bitno provjerit tj. najbitnije mi je da mogu obavljati transakcije na net.pbz.hr - to je dealbreaker, a P1i mi je potpuno nezgodan (i tipkovnica i softver).

Nego da skratim, ako bi produzio ugovor 300 na 24mj. Nokia E61i bi me dosla 698kn, P1i 2898kn (!!!), vario II 2398kn, a blackberry 8300 798kn.

Sto bi vi napravili na mom mjestu, znaci da imate tungsten E i k750i i zelite ih zamijeniti za uredaj s kojim mozete ici na net (gprs je 5kn za 100kb), a da platite sto je manje moguce?

update: ne vidim opciju za pobrisat thread, usporedio sam ih na gsmarena.com i e61i je nedvojbeno dosta bolji uredaj od blackberryija, tako da vise nema dvojbe.
    Zadnji uredio cartmann : 26-10-2007 u 00:34

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    ..:: Sony ::..
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa crna bobica nema wlan a koliko sam shvatio potreban ti je. Po svima ponuđenima uređajima i povoljnom cijenom uzeo bi definitivno E61i

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Web n walk & Nokia E61 ili E61i. Moje tople preporuke.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ X2 Pregledaj post
    Pa crna bobica nema wlan a koliko sam shvatio potreban ti je. Po svima ponuđenima uređajima i povoljnom cijenom uzeo bi definitivno E61i
    wlan mi nije potreban, trebam na net putem gsm-a (3G). HSDPA bi dobro dosao, ali razlika u cijeni izmedju varia II (tytn) i e61i ne opravdava razliku u brzini, bar ne na papiru.

ps. odlucio sam se za e61i, oboje ste napisali odgovore dok sam pisao update
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-10-2007 u 15:04

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam jednu zamolbu za vlasnike E61i, naime zanima me kako se ponasa s tablicama na web stranici http://www.poslovni.hr/Content/Stocks.aspx te http://net.pbz.hr, jos ako kojim slucajem koriste net bankarstvo ili pbz investor bilo bi savrseno.

Pretpostavljam da je sve ok, ali bih zelio biti siguran pa sam otisao pogledati uredaj u t-mobile centrima, ali nisu imali niti jedan E61i u funkciji.

Uzimam ga samo zato da bi mogao u zurbi bacit pogled i mozda zadat nalog na pbz.net.hr, ako se ispostavi da nema neki protokol koji pbz koristi mogu ga u smece, pa bi volio bit siguran. Zahvaljujem unaprijed.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cartmann Pregledaj post
    Imam jednu zamolbu za vlasnike E61i, naime zanima me kako se ponasa s tablicama na web stranici http://www.poslovni.hr/Content/Stocks.aspx te http://net.pbz.hr, jos ako kojim slucajem koriste net bankarstvo ili pbz investor bilo bi savrseno.

Pretpostavljam da je sve ok, ali bih zelio biti siguran pa sam otisao pogledati uredaj u t-mobile centrima, ali nisu imali niti jedan E61i u funkciji.

Uzimam ga samo zato da bi mogao u zurbi bacit pogled i mozda zadat nalog na pbz.net.hr, ako se ispostavi da nema neki protokol koji pbz koristi mogu ga u smece, pa bi volio bit siguran. Zahvaljujem unaprijed.
    ...pa to si mogao pitat u Nokia podforumu, u općenitoj temi o E61i ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    ...pa to si mogao pitat u Nokia podforumu, u općenitoj temi o E61i ...
    Vidim da se ovdje često spominje E61i i da je neki imaju pa da ne otvaram novi thread...

al dobro..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. BlackBerry 8300 Curve
    By speedcats in forum BlackBerry RIM
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 04-12-2008, 21:35
  2. Dekodiranje BlackBerry Curve 8300?
    By shufter in forum BlackBerry RIM
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 25-10-2008, 08:41
  3. Nokia E61i & BlackBerry Curve 8300