Našo sam u njemačkoj i pinki, cijena 300€ u dučkasu.
![]()
Našo sam u njemačkoj i pinki, cijena 300€ u dučkasu.
![]()
Zadnji uredio DJ X2 : 25-10-2007 u 00:00 Razlog: stavljanje veće slike
ma to mi je bas bzvz, onakav palvi je najljepsi
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
A čuj ovaj pinki je full fensi za ženskice. Evo sve moguće boje, upravo našao.
![]()
Zadnji uredio DJ X2 : 25-10-2007 u 00:03
sta se ovaj mob stvarno guli?
Ja imam U700, to je skoro isti fon i također nemam nikakvih problema s guljenjem kučišta.
da ne citiram,da ne trazim, neko je pitao kako da video stavi na SF kvalitet, moras prvo povecati maximalnu velicinu videa na memory full il tak nest,umjsto limit for mms(100kb),pa ce ti onda ici na SF kvalitet,cackaj po opcijama i naci ces... telefon je ultimate ali ima dosta sitnih nedostataka... dobio sam ga prije 2-3 mjeseca,i sve sam poprilicno skuzio,osim jedne stvari a to imate u drugom topicu (vezano za mmc). slide se malo klima kad je otvoren (normalno) ima mozda pola mm lufta,a sto vise provjeravate da li se klima i pomicete slide lijevo desno vise ce se klimati. neko je rekao da d900 ima istu kameru ako se ne varam i da su skoro isti,velike greske dvije najznacajnije razlike su 3,2 mpx kamera kod u600 (3,0 kod d900) i daaaaleko bolji display,to necete primjetiti ukoliko niste imali mnogo color mobitela,i ako niste oba drzali u ruci i procackali malo po meniju. pitajte ako vas sto interesuje.
ma nije mi nešto, imam dva komada, evo koristim ih par mjeseci, u početku su mi bili zanimljivi, ono čačkanje po njima, bla bla, poslije su mi dosadili
sad uopće zaboravim da postoječujem dok negdje nekaj zvoni, ili ga tražim ko blesav jer neznam kuda sam ga stavio..
ono, koristim ih samo za pozive tu i tamo koju poruku...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Evo, ja ću nešto pitati. Kada spojim Bluetooth s kompa i mobitel, sve očita osim memorijske kartice. Naime, ne znam kako namjestiti da automatski smješta podatke koje šaljem s kompa na memorijsku, a ne u telefon. Budući da mi komp uopće ne prikaže memorijsku, ne znam kako primjerice fajl od 50 Mb prebaciti na mob. Imam karticu od 2 Gb.
I da, smeta me što ne mogu pisati č, ć, ž, š....
Preko bluetootha ti neće prikazati memorijsku karticu.
Ali možeš na sljedeći način, sa njim si dobio USB, jelda, pa njega spojiš lijepo na komp i kad te ona pita da odabereš način spajanja lijepo odabereš "Spremanje podataka" i rješio si problem prebacivanja, e sad, na taj način će ti otvoriti samo memorijsku karticu, znači, memoriu telefona nemožeš vidjeti
tu opciju da automatski sprema dolazne datoteke na mmc ni ja nisam nasao,zato kazem da je taj mobitel i nema,iako neki stariji modeli imaju tu opciju... a iako se ni 5% ne razumijem u flashiranje samsunga vjerujem da bi time omogucio pisanje latinicnih slova sa kvacicama, neaka me neko upuceniji ispravi? ali mob je isuvise skup da ga sad flashiras ako o tome nista ne znas,mogao bi nesto pokvariti ako si neiskusan,a mislim da flashiranje takodjer ponistava garanciju???...ionako slova š,đ,č,ć,ž, stoje kao da si napisao 3 slova a ne jedno. npr c=1, č=3 kuzis?
ma dobro,to su ti sitni nedostatci o kojima sam govorio,ali uopceno mobitel je odlican,kako se tebi za sada cini?
therrlu zash si ti tak nezadovoljan mobitelom,kladim se da gdje god ga izvadis iz dzepa raja pita kakav je to fon,wau odlican je i tako to,kaj se tebi ne svidja?
hehehepa da ispitvali se me dok sam imao crystal case na njemu, vau koji je to mob,ovo ono
reko ajde dvojka seljačine, niš neznate
![]()
Zašto sam nezadovoljan, pa prvo da naglasim, baterija, jako veliki nedostatak svih samsunga, ne razgovaram se puno i ne pišem jako puno poruka, pa traje po 2 dana, lockeri su rasklimani( šta koji k glume, mobitel mi je od prvog dana bio raskliman, bio je na servisu i nisu nikaj napravili),danas sam ih nazvao i rekao da ću ih sve tužiti da ga poprave ili daju novi,odmah je bilo, samo donesite, nema problema..
Jedan sam dobio, jedan sam kupio jer mi se sviđa dizajn, no obadva bi promjenio za recimo f700 kad dojde![]()
Zadnji uredio therrlu : 30-10-2007 u 15:15
MOB SAN DOBIA PRIJE PAR DANA sve mi je ok na tom mobitelu ali nekužin kako stavit melodiju na sms i zašto kad upalin neku pismu dođe pred kraj i odma prebaci na drugu pismu npr pisma traje 3.20 min. ja je slušam do 2.50 i onda mi samo pribaci na drugu pismu.
POMOĆ BI MI DOBRO DOŠLA
dajte ljudi POMOČ
![]()
Što se prvog problema tiče, većina Saumsunga uopće nema mogućnost mijenjanja zvuka SMS poruke osim onih predefiniranih. Za ovo drugo pojma nemam.
na u600 može, problem je rješen, a moguće ja napraviti na sljedeći način...
Postavke - Zvuk - Ton poruke - SMS
odnosno, tiskati sljedeće tipke na tipkovnici...
# - 4 - 3 - 1
================================================== ===
By Alienware :Nastavljamo ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50551 (u600 helpdesk)
================================================== ===
Zadnji uredio Alienware : 28-02-2008 u 01:13
Bookmarks