evo izasao je novi call of duty ali ovaj put bez ww2, vec je radnja smjestena u sadasnje vrijeme sto je mene razocaralo jer ja sam zivio za igrama iz ww2, ali eto sta se moze mozda cu se ugodno iznenadit kada igra bude izlazila
http://www.gamer.hr/najave/cod4.php?id=234
Dinamo rules!!!
Nisam igrao, ali gledao sam video o igri i moram si to nabaviti jer volim takve pucačine smještene u sadašnjost ili budućnost. ojne s tematikom ww2 mi nisu baš najdraže. igra mi se čini dobra
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
baš skidam demo
igra mi se na prvi pogled čini ok, makar mi je draži cod smješten u ww2, ali možda me ugodno iznenadi
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
evo i ja skidam demo.
kad ce full verzija?
presao demo...
odlicna igra, ceka se izlazak![]()
ne izgleda loše. baš izgleda vrlo realno. i grafika je super..
samo sam ja više WW2 obažavatelj![]()
samo moglo bi bit problema u multiplayu zbog mogućnosti ubijanja kroz zidove a to + wallhack = nepobjedivi cheater
CoD 2 je super, trojku nisam igro jer nemam PS2
jedva čekam da se dočepam novog, meni su sve tematike super, bez obzira na vrijeme radnje
battefield+cod=cod4
Zakon!
My mind on money,
Money on my mind.
ako je tema slica kao u Americas army onda ce fakat bit super! Ja obozavam pucacinu sa modernim oruzjem i to kad mogu iz daljine nekom glavu razvalit,a sa onim ww2 puskama to nisam mogo
Kada dolazi kod nas?
Countdown: http://thefiringbox.net/release/
da pitam hoce li na ovom PC-u CoD4 radit ipa makar i na naj low detaljima i low rez?
PC je:
Intel Celeron 2.40(mogu clockat do 2.68)
ATI Radeon 9600 PRO sa 256 mb VRAM-a
768 mb DDR1 ram-a
Pls. odgovorite i dali ce izaci za PSP?
Hvala unaprijed.
trebalo bi raditi na minimum...
za psp nece izaci, samo DS,PS3,PC,XBOX360
presao igru 5 puta!igra ocjena za 10!jedva cekam izlazak.ludilo.
ne steka nimalo na max na mojoj konfi (8600 gt 256mb 1024x768 quad 2.4GHz 2gb ocz platinum ram (800 MHz))
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
cek jesam ja to krivo shvatio ili kaj, 2,4 quadcore proc?![]()
![]()
ja bi gaaa
pa jesu ali postoji mogucnost da mi igra bude stekala na low.
btw. u min konfi za ovu igru sve je losije od moje samo je gpu 9800 a kod mene je 9600.
jbga htio sma ja kupiti 9800 ali je nema.
za takaf komp preslaba grafička a za proc si bacio pare jer nema te igrice ni programa koji ga može iskoristit a takoođer i premalo rama da bi se iskoristilo svih 10+ GHz koje i onako nemožeš iskoristit
nego prijatelj mi je skida s neta demo s IE i pukla mu veza ccc
nego možete reć kakve su puške baš me zanima
cuj premalo 2 gb?-kad je potreba nadogradim,o glupom dosta.nema te igre koja je iskoristila 2gb rama.
zasto sam za proc bacio pare?-za sutra sam spreman.nije istina da nema tog prg/igre koji ga ne moze vuc do kraja,probaj 3d mark npr koji ga vuce 100% pa mi se javi,Moh: Airborne ga vuce 80% dat cu ti screenshot,dalje necu nabrajat.
a za grafu-trazim najacu nvidiju a da nema fan tj. da je silent-tu se nasla 8600gts koja je bacanje para pa se odlucih na ovu,zadovoljava mi sve gamerske potrebe jer je monitor niske rezolucije pa je sve igrivo na ugodnim eye-candy detaljima.
Zadnji uredio blizzard : 23-10-2007 u 21:37
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Super je sto su promjenili vrijeme igre,tj. da nije ww2 ali ja mogu samo sanjat da cu je moci igrati![]()
skino demo i radi na mom PC-u.
Radi bez stekanja.
Ceka se full.
ufff jos samo
9 dana 17 sati 40 minuta 52 sekundi
Bookmarks