Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 63
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stamp1 Pregledaj post
    nazlost zbog takvih isplata nepostojecih ozljeda , mi normalni ne dobivamo adekvatne popravke autiju makar nismo nista krivi ...
    a dobro nisu nepostojece

uvijek postoji onaj šok...

sad se svaki put nekako cudno osjecam kad sam u autu...

nemos to opisat jednostavno dok ne dozivis

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo vratio se s traume. Nevjerojatna hrpa nesposobnjakovića. Doktor mi nije ni prišao na manje od četiri metra, samo puca pitanja. Fala bogu da sam bio relativno spreman na to kaj mu moram naglasit inače bi mi napisao da sam prehlađen il nekaj i poslao me doma.

Zipa ovo: velim da me bole desno koljeno, lijevo rame i da me fakat rastura lijeva Ahilova tetiva. On me pita da li sam dobio udarac, ja mu kažem da nemam pojma jer se ne sjećam ničega između trenutka udarca i trenutka neko vrijeme kasnije kad sam došao sebi. Tri sekunde, pol minute, nemam pojma.

Frajer me poispita, na brzinu izdiktira sestri, uzme druga sestra karton i furaju me na rengen i malo našopaju radijacijom. Da mi rengenac karton da nosim natrag i vidim da je lik napisao "Događaj rekonstruira." uđem nutra i velim im da im nisam stigao reć da mi je slabo čitav dan i da nemam apetit (jer su me tako brzo obradili da brijem da sam nutra bio manje od minute - a btw, čekaonica prazna, ako ne računamo frenda koji je došao sa mnom). I velim sestri za to i da su krivo napisali za rekonstrukciju, a ona mene napadne da zašto ja to nisam rekao. Ja njoj velim da sam ja to izričito naglasio, a ona meni da kako ja sad mijenjam priču i da zašto nisam to doktoru rekao.

Tu sam ju htio potegnut nogom već, ali još smirenije i pristojnije joj ponovim da sam ja to rekao i da me ne naziva lažljivcem. Ona bahato "e pa sad je gotovo, ja tu nemrem promijenit kaj sam napisala, to je zato da se to ne bi mijenjalo poslije bla bla" totalno nadrkanim tonom.

Ja ju lijepo pitam: "Znači vi ste napravili grešku i sad mi govorite da se to ne može promijeniti i da je to gotova stvar? Znači ja imam netočan nalaz jer se vama negdje žurilo?" (a je, skužio sam da je doktoru bio taman kraj smjene)

Ona je krenula odgovarati, ali mi je ovaj drugi doktor kaj je došo rekao da se mogu požaliti nekom pročelniku smjene sutradan od 11.

I hoću

BTW, prekasno mi je palo na pamet, ali čisto da rezimiram ovo preglupo iskustvo kao savjet nekome tko će se naći u sličnoj situaciji:
    - pozorno slušajte što doktor govori sestri da upiše u nalaz. Ako nešto od toga slučajno ne razumijete, obavezno ga pitajte što to znači. On je na to dužan odgovoriti.
    - pogledajte nalaz čim ga "završe". Ako piše dijagnoza, pitajte doktora da vam ju objasni. Ako je određena neka terapija i zanima vas, pitajte i to.
    - a ako slučajno dođe do ovakve situacije di nešto nisi stigao reći ili su krivo upisali (ja još uvijek imam karton na kojem piše da sam polomio šaku lijeve ruke, a na rengenskoj snimci fino piše desna, što je i bila), jednostavno odite ponovo na šalter za prijave i sve ispočetka. To se nisam odmah sjetio napraviti i sad mi je žao. Deset pokušaja, deset pokušaja - ne znam za ostale, ali meni vlastito zdravlje nije za zezanciju.

I da, mislim da ću to dati u ruke nekom od tih legalnih utjerivača dugova. Ostat ću u debelom gubitku što se auta tiče, a nije isključeno ni da ću si morati platiti neku fizikalnu terapiju zbog vrata.
    You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma fučkaš pare stari al zdravlje je najbitnije , to je taj rizik kojeg treba bit svjestan kad sjedneš za volan ... mene je recimo od tri sudara ( nijedan nisam bi kriv) dva napucala žena na semaforu , isto kao i tebe ni kriv ni dužan i pras u guzicu ( i ja vozim corsu al 2002g ) ... iskreno ja o tim parama i ne razmišljam već o mogućim komplikacijama sa policijom sa osiguranjima , il nedaj bože sa zdravljem
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma sparanoizirao me frend doktor - veli da mu je kolegica dobila isto tako u dupe, nije imala nikakve jače bolove niti ništa slično, ali par mjeseci kasnije joj se dioptrija spustila za 6. Pa si ti misli - nije moždina za zezanciju...
    You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bitno da ste glavu izvukli obadva, ostalo nije tak bitno.

A glede servisa... danas se to kompjuterski kontrolira na stolu za razvlačenje, tak da varijanta tipa "nebu to nikad isti auto" već davno ne stoji. Nismo više u srednjem vijeku (bar ne u svakom pogledu), tako da ćeš sad lijepo pričekat i vidjet. Ono što vidim da rijetko tko računa je da tebi taj auto vozi i dobar ti je (barem do prije unfalla). Jasno ti je da ti za totalku daju pare po knjigama, što je sića i za to nećeš dobit neki auto. Imam kolegu u sličnoj situaciji, istina manje razbijen nego ti, i čovjek pravo veli: nemam para za novi, ako ga prodam dobit ću k.c i opet neću imat novi, a prije sudara mi je radio kak treba.
    Ovi ga na osiguranju psuju, tjeraju da uzme pare na ruke, ovo, ono, ali ne pristaje čovjek - i ima pravo. Ide kod zastupnika (Honda je u pitanju) i popravit će auto. I boli ga k.c jer, velim, taj auto za lovu ne vrijedi ništa, ali njemu vrijedi, i vrijedit će još dugo.

A glede popravaka, da ti ja velim kakve sam krševe vidio i kako ti auti voze nakon toga... Što reći nego da i neki autolimari koje znam uzmu krš, srede ga pa ga oni sami voze. Misliš da bi to radili da je auto u stanju "nikad ko prije"? Nekad, nekad je tako bilo. Danas više nije tako, dapače.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isusa ti, pa ja se užasavam od same pomisli da moram na hitnu ili u bolnicu. Pa jel postoji kakva kontrola koja nadlega te samoprozvane bogove? Zaboli mene što on/ona misle da bi trebali imati veće pare za to kaj (ne) rade. Ako si se već odlučio za tu profesiju, provodi ju kako spada, nemoj mi se igrati sa vlastitim životom.

Zanima me, je li ikada u Hrvatskoj ijedan doktor bio osuđen za nemar?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmmm...brbljalo jedno)

čuvajte se (((((( )))))

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ocpenito najbolje je ic doktoru ponoci ak imas mogucnosti i volje , to sam primjetio, ali ćelex u vom slučuaju nije ni to upalilo (smjena nazalost).
    ali , ak su u karton upisali dasi povracao i da imas glavobolje , skup s ovom ozljedom šake , i to je vec nesto.
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ozljeda šake je stara par godina, to je samo primjer njihovog nemara

Evo upravo idem u hitnu, u 11 trebam tražit nekog gospodina na Š, voditelja nekakvog, i žalit ću se na tretman koji me dočekao i na bezočno izigravanje postupka medicinskog pregleda, a da ne spominjem ultrabahatost medicinske sestre za koju baš ne bi kočio da ju vidim na zebri

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemoooj pricat snjom udaaariii juuuu, udarii juuuu

hehe

samo se ti zali!

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm, magične riječi dana su "prijava zbog nesavjesnog obavljanja dužnosti", "privatna tužba za nemar", "moj odvjetnik", "odšteta" i "zvanje novina" uz vađenje press iskaznice u Mulder-Scully stilu

Nakon toga mislim da će biti više nego sretni da mi napišu ispravnu povijest bolesti

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    povijest bolesti?? akhm...to će bit ko Ana Karenjina..

aaaaaaaaa mwa u čelo blentravo

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reko idem na traumu, ne kod psajkologa

ma nabiem ih, odo pit krvi

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Chellex Pregledaj post
    reko idem na traumu, ne kod psajkologa

ma nabiem ih, odo pit krvi
    tejk mi vid ju...i ja sam đedna krfi

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poslal bum ti vrechicu, samo reci koju grupu oš il da napravim miks?

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeje, ak se corsa rezurekta dolazim ti da mi modaš lampice, ionako su mi sve pokrepale
    A čuj....sve se možemo dogovoriti....ima puno posla oko toga ali sad je lakše kad to jedanput napraviš.....

Nego ako će ti Corsu procjeniti na totalku...i ako budeš prodavao u djelovima ili kako već sjeti se mene....možda bi si kaj uzeo....

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ozljeda šake je stara par godina, to je samo primjer njihovog nemara

Evo upravo idem u hitnu, u 11 trebam tražit nekog gospodina na Š, voditelja nekakvog, i žalit ću se na tretman koji me dočekao i na bezočno izigravanje postupka medicinskog pregleda, a da ne spominjem ultrabahatost medicinske sestre za koju baš ne bi kočio da ju vidim na zebri
    sa bahatima, bahato

i to ti netreba, ak hoces da ti neko nekaj napravi, lijepa rijec i kava ne kostaju puno a da treba bid dosadan, treba, no ne i brezobrazan... tako ti nitko nece izaći u susret, tj- sad- od toga vise neces imat nikakve koristi...

izigravaj bolesnika, ne junaka.... ako zelis iz sveg tog izvuc neke koristi.
    oni se s tuzbama i tim sranjima susrecu svaki dan, s dobrim razlogom ili bez...
    Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poslal bum ti vrechicu, samo reci koju grupu oš il da napravim miks?

roken rol hani....našla sam vrat gdje očnjake da zarijem

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malena Pregledaj post
    sa bahatima, bahato
    ............lijepa rijec i kava ne kostaju puno.......
    da joj na 20 dkg jubilarne napišem ovo http://hr.wikipedia.org/wiki/Hipokratova_zakletva?

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    da joj na 20 dkg jubilarne napišem ovo http://hr.wikipedia.org/wiki/Hipokratova_zakletva?

sto ljudi, sto cudi...
    a danas su ljudi takvi kakvi jesu, bez obzira kaj je to human poso, neres ti uvijek bit dobro raspolozen.... za taj faks trebaju uvest jos jedan predmet a to je "gluma", kako bit uvijek sretan, simpatican, i nasmijan kad te mozda neko i vrijeda i sere po tebi...

ne kazem da je cellex takav ali da, danas doktori uglavnom ne pricaju nista ako ih ne pitas a sestre nemaju bas toliku slobodu govora....

to je za ubuduce, jednom kad odes kod doktora, znas kako se treba ponasat drugi x kad odes...

ali to je tak svuda.
    Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    SE
    Operater
    T-mobile/Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to grozno izgleda.... mislim da bi trebao dobiti pare ako ti je tip uredno dao papire, bez obzira što policija nije bila prisutna...
    Imala sam dva sudara u životu i to je grozan osjećaj...
    U prvom slučaju nas je policajac u civilu u zavoju dobro opalio...naravno zvali policiju i sve je dobro prošlo nakraju, pare i to i bez ozljeda...
    Drugi slučaj, u 4 ujutro ja i dvije frendice stojimo na pješačkom i čekamo zeleno da se upali, i dok laganini prelazimo cestu neka žena nas dobro opalila i dok je ostali dio ekipe došao,žena se dobro zaključala i pobjegla i vikala kroz zatvoreni prozor da nas nije vidjela...neznam kako nas nije vidjela,nigdje nikog na cesti....e tu sam imala dobre glavobolje.. i rame me dobro bolilo.. uh kad se sjetim...a što se tiče doktora/ice me jako dobro primila...sve ovisi na koga naiđeš..

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čeeeek, maleno moje stvorenje, oš ti reć da sam ja bio bezobrazan?

Dakle uđem u ordinaciju i pozdravim, nitko mi ne odzdravi.

Pitam legitimno pitanje o vlastitom zdravlju, ne dobijem odgovor.

Smireno upozorim na pogrešku i brutalno me otkanta.

Nisam ja taj koji treba poraditi na manirama, a kave i čokolade kupujem u znak zahvalnosti, a ne nosim ih unaprijed kao mito da bi netko obavio svoj posao s minimalnom razinom ljudske pristojnosti.

Tužba mi nije ni na kraj pameti, ali naučio sam da se u ovakvim situacijama mora priprijetiti kojekakvim potezima da bi odgovornim ljudima došlo iz dupeta u glavu da nisam uplašena bakica koja nema pojma ni o čemu i koju može poslat doma bez odgovora.

U krajnjem slučaju, jednom kad moja povijest bolesti (s tim da uopće ne vjerujem da ih braniš, napravili su pogrešku i nisu imali obraza priznati, već su me nazivali lažljivcem i insinuirali da sam glup) stigne na stol nekog agenta u osiguravajućem društvu, bit će velika razlika u odšteti koju će mi isplatiti. I kad to tako podcrtaš ja ne mislim dozvoliti da ostanem bez par tisuća kuna koje će mi trebati da si kupim novi auto zato što sestra nije dobila već par mjeseci i zato što je doktoru kraj smjene.

Or iz it đast mi?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..........zato što sestra nije dobila već par mjeseci............
    pa šta čekaš

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja se gubim...čekaj malo,što se tu dijeli:nisamnormalna;....

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to su zerotova opterećenja, nije ni pitao je li sestra bila brkata il dal je imala sve zube, il bar prednje

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Prometna poslije 23h sa probnom vozačkom...
    By xlr in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 90
    Posljednji post: 10-03-2007, 12:20
  2. K750 Nesreca edition
    By dbogdanic in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 11-11-2006, 21:19
  3. Molim pomoć!MPx200,hard reset???Trebam pomoć
    By Irena in forum Windows Mobile
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 11-04-2005, 07:26
  4. Saobracajna Nesreca