budi strpljiv možda još tjedan,to su 3 oglasnika pa zovi,naći će se siguran sam...ali ako ima mobis garanciju,nemaš frke jednostavno...
Zvao sam malo ove iz oglasnika koji ju prodaju za cca. 1.000Kn, ali niti jedan nema pravu garanciju, čim ih to pitam odmah se pokušavaju nekako izvući i skrenu s teme kako ima još foliju na ekranu, bez ogrebotine itd., pa hebote ja te pitam da li ima ovjereno jamstvo u Mobisu, a on mi priča kako je mob odličan, koji likovi.![]()
budi strpljiv možda još tjedan,to su 3 oglasnika pa zovi,naći će se siguran sam...ali ako ima mobis garanciju,nemaš frke jednostavno...
ja sam isto mislio uzeti E50 ili 6300, makar dummy telefoni su mi dosadili, a idem natrag na Symbian
Uzeo E50 u tele 2, i to za 675kn![]()
Evo skupio sam nešto love pa sam suzio izbor na HP iPAQ 514 i Nokiu E50. Kod HP-a ima nekih sitnica koje bi me mogle smetati (display je stalno upaljen, svijetli dok se mob puni, alarm ne radi ako je uređaj ugašen, to sam pročitao na webu pa ako ima nekoga da mi može to potvrditi ili demantirati), dok je prednost definitivno WiFi. Nokia je opet Nokia, ima sve što mi treba, a i mislim da je podrška što se tiče softwarea na strani Symbiana, ili postoji neko odlagalište free softwarea i za WM6![]()
Ja bi radje na tvom mjestu uzeo e59 ali s kamerom...Radi sofrwarea ,i bolje prilagodjenosti.Takodjer alarm radi kada je izgasen i svijetlo ti je izgaseno prilikom punjena.
taj ipaq nije loš,jako dobra izrada,ali mu wi-fi praktički neupotrebljiv na onom malom lošem ekranu..ja bi čak i moto mpx220 uzeo prije njega...
ali ako tebe veseli i mi sretni![]()
Bookmarks