Fino, krasno, samo nezanimljivo 95% njihovih korisnika. Znamo zašto.
Poruka glasi:
"U subotu 20. listopada darujemo vam 50% popusta na sve pozive unutar tele2 mreže."
Fino, krasno, samo nezanimljivo 95% njihovih korisnika. Znamo zašto.
Mogli su taj jedan dan dati besplatno telefoniranje prema svim mrežama ili barem 50% popusta na sve pozive![]()
Dobro, ne budimo nerealni sada. Logičnije bi bilo 50% prema svim mrežama, ali određen broj minuta, nego ovo.
Mah,neka... Kao da su ostali operateri davali nešto više
bar cu se napricati u subotu.ovo je cisto ok.
Haha, tele2 ima niske cijene unutar mreže pa dok da 50% popusta to je neznatno jeftinije.![]()
meni su tu poruku poslali jutros u 6:03, najgore je sto sam punio mob, a kad ga punim bude mi na kevetu kod glave.....
----------Sony Ericsson----------
Ocigledno pustaju te poruke nocu kad je manje opterecen sustav, ipak treba poslati 500.000 poruka iako mislim da ne salju sve u jedan dan.
Sigurno je tele2. Takve likove imaju u ruskom tele2 (www.tele2.ru). Baš me zanima kaj nam spremaju.
![]()
Svi čekamo Posjedona da nam prvi kaže novost.
Ajde Posjedon vidiš da su svagdje reklame,sve je spremno...![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Tele2 (opet) ima novu tarifu
Knock-out tarifa u Tele2 ponudi od sutra nudi jedinstvenih 0,49 kuna za sve pozive, MMS te mobilne sadržaje.
Od sutra korisnici mogu telefonirati za 49 lipa prema svim mrežama i unutar Tele2 mreže, a jednako će plaćati i MMS prema svim mrežama, osim prema vlastitoj, unutar koje je usluga besplatna. 49 lipa koštat će i mobilni sadržaji poput igara, melodija, animacija, aplikacija i ostalog što nudi ovaj operater. Cijena SMS je 0,29 kn.
Tele2 u povodu drugog rođendana svojih 500.000 korisnika sutra daruje sa 50 posto jeftinijim pozivima unutar mreže. Građanima 20. listopada daruje veliki cjelodnevni zabavni program u zagrebačkom Avenue Mallu, sa nagradnim igrama, animacijama, koncertom Sick Swing Orchestra i glazbom DJ-a. Poseban dar jest besplatni koncert popularne Colonije, koja će za Tele2 nastupiti od 17 – 18.30 sati.
To sa "novom" tarifom je sa bug-ovih stranica...
Inace jedna zanimljiva stvar... sada pise na stranicama da je prijenos podataka 0,49kn / 25kb za sve tarife. Isao sam zvat szk i kazu kako ne znaju zasto to pise jer bi trebalo biti samo za KO tarifu i da nazovem navecer kao da ce onda mozda znati. Jer fora je da je prije gprs bio 2kn/100kb sa obracunskom jedinicom od 1kb, a sada je 0,49kn/25kb sa obracunskom jedinicom 25kb (barem prema pricanju ove iz szk)... bas mrzim kada stave polu-informacije...
posjedon, imas ti tocnije informacije oko toga kako je sada stanje sa gprs-om?
Znači sa prvom nadoplatom od 50 ili 100 kuna svi imaju MMS za 0,49 kn?Multimedijalne poruke unutar Tele2 mreže bit će besplatne do 31. prosinca. Time se produljuje promotivna akcija kojom Tele2 korisnici mogu koristiti MMS unutar mreže za 0 kuna. Prema ostalim mrežama u Hrvatskoj Tele2 korisnici mogu slati MMS poruke po najpovoljnijoj cijeni na tržištu - 1,39 kuna po MMS poruci. TELE2 Bla bla korisnici koji nadoplate račun bonom od 50 ili 100 kn mogu slati MMS poruke prema drugim mrežama za samo 0,49 kn.
Ali prem ovom gore koje je sa njihovih stranica i svi koji nadoplate bon...
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=promocije&sp=MMS0kn
ljudi u gužvi sam zbog fešte samo kratko
nema 0.25 lipa za uključenje ,i prijenos podataka odnosi se na sve tarife osim tarifice što je i vidljivo na tablici na stranici tele2.
MMS 0.49 samo za N-A
ostale dvije 1,39
Bookmarks