Poruka glasi:
"U subotu 20. listopada darujemo vam 50% popusta na sve pozive unutar tele2 mreže."
Poruka glasi:
"U subotu 20. listopada darujemo vam 50% popusta na sve pozive unutar tele2 mreže."
Fino, krasno, samo nezanimljivo 95% njihovih korisnika. Znamo zašto.
Mogli su taj jedan dan dati besplatno telefoniranje prema svim mrežama ili barem 50% popusta na sve pozive![]()
Dobro, ne budimo nerealni sada. Logičnije bi bilo 50% prema svim mrežama, ali određen broj minuta, nego ovo.
Mah,neka... Kao da su ostali operateri davali nešto više
bar cu se napricati u subotu.ovo je cisto ok.
Haha, tele2 ima niske cijene unutar mreže pa dok da 50% popusta to je neznatno jeftinije.![]()
meni su tu poruku poslali jutros u 6:03, najgore je sto sam punio mob, a kad ga punim bude mi na kevetu kod glave.....
----------Sony Ericsson----------
Ocigledno pustaju te poruke nocu kad je manje opterecen sustav, ipak treba poslati 500.000 poruka iako mislim da ne salju sve u jedan dan.
Sigurno je tele2. Takve likove imaju u ruskom tele2 (www.tele2.ru). Baš me zanima kaj nam spremaju.
![]()
Svi čekamo Posjedona da nam prvi kaže novost.
Ajde Posjedon vidiš da su svagdje reklame,sve je spremno...![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Tele2 (opet) ima novu tarifu
Knock-out tarifa u Tele2 ponudi od sutra nudi jedinstvenih 0,49 kuna za sve pozive, MMS te mobilne sadržaje.
Od sutra korisnici mogu telefonirati za 49 lipa prema svim mrežama i unutar Tele2 mreže, a jednako će plaćati i MMS prema svim mrežama, osim prema vlastitoj, unutar koje je usluga besplatna. 49 lipa koštat će i mobilni sadržaji poput igara, melodija, animacija, aplikacija i ostalog što nudi ovaj operater. Cijena SMS je 0,29 kn.
Tele2 u povodu drugog rođendana svojih 500.000 korisnika sutra daruje sa 50 posto jeftinijim pozivima unutar mreže. Građanima 20. listopada daruje veliki cjelodnevni zabavni program u zagrebačkom Avenue Mallu, sa nagradnim igrama, animacijama, koncertom Sick Swing Orchestra i glazbom DJ-a. Poseban dar jest besplatni koncert popularne Colonije, koja će za Tele2 nastupiti od 17 – 18.30 sati.
ljudi u gužvi sam zbog fešte samo kratko
nema 0.25 lipa za uključenje ,i prijenos podataka odnosi se na sve tarife osim tarifice što je i vidljivo na tablici na stranici tele2.
MMS 0.49 samo za N-A
ostale dvije 1,39
Ne razumijem sto si Posejdon1 toliko najavljivao kad ono samo malo drugacija reklamna kampanja. Ali ako cemo o vrsti reklama onda su mi se vise svidjale one "neozbiljne", ove sa otmicom i mafijaskim tipovima mi je previse dark. Mislim da ste trebali shvatiti da se hrvati hvataju na leprsave i vesele reklame (makar po onome sto t-mobile i VIP nude) i sto vise isticanje jefitnih mobitela (iako je i to dvosjekli mac, kupis prepaid paket kod onog koji je najjefitniji i odkodiras ga).
Definitivno ovo nije ništa posebno.Bolje je ali...
Meni osobno bi puno više značilo da u Zagrebu mogu platiti garažu sa Tele 2 nego svi ovi ringtonovi.
A ne da moram sa hrpom kovanica plaćati...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Hehe...Meni je ovo OK što su ponudili. Ništa revolucionarno, ali čisto OK.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks