Evo ovako.imam mpx200 s wm5
Kad idem nekoga nazvati ili poslati poruku onda mi se mob ugasi (uvijek), inace normalno primam i pozive i poruke, al kad saljem onda se redovito ugasi...je to ima kakve veze sto mi je baterija pri kraju(pri kraju mislim na to da od 3 crtice ima 1 ali nedobivam ono upozorenje main power low ili tako nekako)?
Gdje bi mogao naci wm2003 i wm5 podatke...mislim na upute za instalaciju i sve to tako....
E da jeli postoji neki nacin da se sim kontakti prebace u mob (osim preko outlooka i rucnim upisivanjem svakog broja)
i ako biste mi mogli preporuciti neku stranicu s puno programa i igara i tako tih gluposti za mpx200(nesto kao ppcwarez za pocket pc i pda itd.)
e da i jos jedno pitanje...gdej ima kupiti neke zamjenske baterije za nju ako netko zna?
Kakva je ta baterija? Zamjenska ili original? Koliko mAh? Imaju li i maske? I može li koji telefon da sam nazovem?!!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
može pitanje: za kako podesiti tele2 u mpx200?
vidim da ima za vip i simpa, pokušavao sam slično za tele 2, ali nikako da uspijem
sto mislis pod tim "kako podesiti tele2..." ....nije bash jasno....
mpx200, V360, SE K610i
Nesto mi "jede" bateriju na 200-tki. kupio sam novu od 1400 mAh i potrosi se za jedno 8 sati! Imam WM 03 gore!
probaj ubaciti wm2005 ...
tesko je reci sto ti "jede" bateriju....pogledaj jel ti ukljucen infracrveni port..odnosno onaj Beam...
i da...gdje si kupio bateriju i koliko si ju platio?
mpx200, V360, SE K610i
Narucio sam iz Njemačke i košta sa poštarinom 30€. Zato sam zabrinut jer nova baterija i toliko nešto da je "jede"! Koji beam i gdje se na forumu nalazi postupak kako se stavljaju wm05?
Napravio sam hard reset i za sada se jos drzi na indikatoru da je puna! inace baterija je li-polymer i bez postarine dođe 14.90€. Ako nekoga zanima mislim!
Zadnji uredio Sator : 25-12-2007 u 19:37
odes na START-SETTINGS-CONNECTION ..i tamo imas BEAM ..te iskljuci " Recive incoming beams
da bi stavio WM05..ili jos bolje WM06 ..jel imas sve potrebne datoteke?
mpx200, V360, SE K610i
Bookmarks