vec sam ja trazio da netko stavi taj program na binse ali ocito jos nitko nije...
nego,zas ne stavis WM 2005?
Tražim već 2 sata i nikako da nađem "motorola mobile update wizard" i "WM2003 rom"(ili što već treba za to)...Na mobu je sad WM2002 i dosta programa
ne radi pa sam odlučio staviti WM2003.
Ima možda netko upute kako se stavlja WM2003 na mob?
Ako netko ima ove programe može ih poslati i na : Robi5555@gmail.com
Hvala!
vec sam ja trazio da netko stavi taj program na binse ali ocito jos nitko nije...
nego,zas ne stavis WM 2005?
Imaš pravo,budem stavil Wm2005 samo ako netko da taj update wizard
ja vec skinuo windowse 2005,programe koje trebam i sad samo cekam program za upgrejdat...ali imam neki osjecaj da nece bit nista od tog programa...![]()
malo pogledaj po forumu!ja sam to dobio uz mpxland2003!A gdi sam skinuo nemam pojma ima negdi link na forumu!
Imaš to na hardu?Izvorno postao Rašo100
Ako imaš daj uploadaj samo taj program,plz![]()
http://www.smart-turk.org/en/ tu ti je i WM '05 i upgrade wizard i još par korisnih stvari.
Sretno.![]()
Hvala!Izvorno postao Marko Gotovac
![]()
puno hvala!!a sad mozda ko guide??![]()
Ja stavio WM2005,radi odlučno.![]()
kolko treba mjesta za wm 2005?ja imam samo 16 mb karticu![]()
hmmm..nisam siguran da ce to biti dosta.....znam da oni koji imaju 64MB mogu staviti...cini mi se da je nesto vise od toga...
uglavnom imas bas taj podatak negdje u ovim postovima od wm2005 ...
mpx200, V360, SE K610i
oko 30mb ti treba
cek,mob ima 32mb svoje memorije...pa kaj to nije dosta za windowse?
Nece biti da je potrebno 64MB da bi se instalirao WM05, a za to je dokaz moja Motorola. Naime, uspeo sam da instaliram doticni Win na MMC karticu od celih 15 i kusur MB. To je kartica od Nokie 3660, formatirana sa SP Task Manegerom za Smartphone, koji sam instalirao na memoriju telefona pre fleshovanja telefona.
BTW, flesh sam isterao sa MUW za WM2003 MPx-Land.
Neznam,možda i je...Dio ide na telefon a dio na karticu.
Ne budalite! 16MB kartica je sasvim dovoljna. Sustav koristi memorijsku karticu da postavi svoje temp fileove. Ali inače 16MB ti je dovoljno. Nakon instalacije izgubit ćeš 3MB na memorijskoj kartici, ali mislim da nema smisla instalirati sustav na karticu manju od 128MB (zbog aplikacija i to). A 128MB MMC dođe 70-ak kuna, tako da ti to nije neka velika investicija (samo 3 i pol Mobila)
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
...samo 3Mb?....negdje sam procitao (al ne drzite me za rijec) oko 20 MB...pa zato nisam htio nista pametnog za reci.....
mpx200, V360, SE K610i
Ma kojih 20MB. Ja sam mjerio nakon Master Reseta podatke na memorijskoj kartici pomoću Card Readera i bilo je svega tri megabajta. Ostatak ti je za temp fileove instalacije (swap i to).
Jer to su ti neki genijalci izračunali iz zahtjeva za WM5.0 PPC i oduzeli od veličine ROM-a na MPx-ici...
Eh da vodič za flešanje ti je na drugoj ili trećoj stranici topica Link za WM5.0 za MPx200...
Zadnji uredio T-Maca : 19-02-2006 u 18:19
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks