jedino jos moras rec kolko novaca mislis ulozit i zakaj ces koristit
nemogu se odluciti sta da uzmem trebam pomoc:
HTC Touch -izgleda mi dobro ali ima slabe recenzije o njemu. npr. spor, pati od djecih bolesti, slabi procesor.
BlackBerry® Curve™ 8310:# najmanji QWERTZ BlackBerry
# telefon, e-mail, SMS, MMS, WAP/HTML preglednik i organizator u jednom uređaju
# 2 Mpx camera sa ugrađenim flash-om i 5x digital zoom-om
# ugrađen GPS
# QWERTZ tipkovnica
# multimedia player, stereo slušalice u paketu
# Bluethooth 2.0 hands-free i podrška za auto hands-free povezivanje
# 64 MB interna memorija, MicroSD 128MB u paketu
# Quadband GSM/GPRS/EDGE
motorola Q9: ima novi OS, bateriju koja prosjecno traje tijedan dana, mane nema wlan
mozda preporuka za neki drugi htc ?
jedino jos moras rec kolko novaca mislis ulozit i zakaj ces koristit
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Prema ova dva uređaja koja si spomenuo čini se da bi ti (prvenstveno) telefon koji ima jos ponešto ugrađeno u sebe.
HTC Touch će ti rospaya najbolje reći kakav je i sto može. Prema specifikacijama to je nešto slično iPhoneu ili LG Pradi samo ipak ozbiljnije jer je WM platforma i ipak nije modni telefon. Između samo ova dva koja si spomenuo ja bih uzeo taj osim ako ne komuniciras svakodnevno mailovima (po vise njih) i potrebno ti je to raditi u hodu, u kojem slučaju Blackberry ipak daje više.
Blackberry Curve je uređaj koji ima smisla prvenstveno za mail npr. 10 ili više dnevno koje je zgodno odgovoriti dok si u vlaku, tramvaju, čekaš u gruntovnici svoj red ili nešto slično. I ostali smartphoneovi imaju tu mogućnost, ali ipak BB to radi najbolje. Npr. ti BB uslugu možeš imati i na Touchu.
Ostalo ... Nokia E61i, SE P990 (kao jeftinija, ali i lošija verzija) ili SE P1 (kao skuplja, ali bolja verzija), HTC S620, Vario, MDA Compact, Samsung Blackjack, ili nekakav Fujitsu Siemens ili Asus ili tako nešto...
jeli se isplati uzeti HTC Touch koliko sam cito dosta je spor i steka
moto q9 nema wifi..kad već daješ toliko para,daj za nekaj kaj ima wi-fi..
kaj je sa htc tytn?
aha,u dućanu kupuješ,ja sam mislio na crno
ne ne kupujem preko oglasa
Odi do ducana i sam isprobaj Touch, imas ga u Tele2 ponudi. Osobno ga toplo preporucam.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
touch mi je favorit
jedino koliko sam cito recenzije nije naj naj
Bookmarks