nemoj kupiti st55, cekaj st55i ili neznam kako ce se vec zvati pravim imenom! st55 nema ni javu
u zenicu je stigao novi siemensov st 55 po cijeni od 275 eura.
vrijedi li tog novca i treba li ga kupiti ili cekati jos 5 mjeseci da izadje sx1 i dati 3 puta vise novca. sada sam tuzni vlasnik siemensovog promasaja stoljeca c55 i uskoro cu ga zalijepiti o zid.
nemoj kupiti st55, cekaj st55i ili neznam kako ce se vec zvati pravim imenom! st55 nema ni javu
cekaj sx1
Nemoj....
Forumaš godine :)
Kupi...
...pa prodaš...
...pa kupiš s doplatom SX1...
...pa i njega prodaš...
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@ dmi... hodao sam tom stranom, i puno sam love popusio tako...![]()
ja sam ti reko kaj ti je najpametnije
Ako malo razmislite, shvatit ćete da je najpametnije u ovom trenutku čekat. Ljudi moji, pogledajte nove modele koji su najavljeni, a ove sad još nisu počeli pošteno ni prodavat. Znači da cijene moraju padati, pogotovo pred kraj godine kad se svatko želi riješit zaliha i imati čim bolje rezultate prodaje. Kupovina sad, ako nije nužna, je financijski gubitak.
@dražen imam jednu molbu, prema dostupnim podacima, ST 55 nema isti port kao ostali Siemensi serije 55, možeš li to provjeriti?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da cekaj
Ako si gladan pojedi nesto
vjerojatno nema isti port, svugdje pise da nema
nema
Forumaš godine :)
Sve to stoji ali znam ljude koji stalno nešto čekaju i jedan od njih me još dan danas žica za mob kad nekog mora nazvati jer za Božić sto posto nešto kupuje...
Ja makar kad mi se nešto svidi to i kupim jer ako neću sebi podilaziti kome ću?
Opet dražen ako ti se mob sviđa ne znam čemu čekanje...
slazem se... po meni treba cekati sve dok se ne ustale mobovi sa dodatnim prosirenjem memorije... a to je za nekih godinu ili dvije... a dotle, imati stari, pa koliko gura nek gura...
inace, vidio st55 uzivo i malo protipkao po njemu... ok je mobac, ali predebeo je...![]()
Jest'...
Al' se "smrzneš" kad ga prvi put vidiš - prva reakcija je: "Ja to moram imati!"...
istina, mami te... bas sam gledao E700, mob je fenomenalan... bez antene, ma predivan, i ima sve... ali ne treba biti megaloman...![]()
sad tek ne kontam............
zar port nije isti...........
opet traziti kabel za komp ima li barem bezicno povezivanje ili sto slicno.........
java mi nije bitna jer je ni na c55 ne koristim bitni su mi fotosi, ekran u boji, 40-kanalna polifonija, ljepota.......
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Nije port isti jer st55 nije original siemensov proizvod. Ako ti ne treba java onda je to mob za tebe.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Nema nikakvo bežično povezivanje. Zato sam i rekao da su ga usraliPoslao: drazen
sad tek ne kontam............
zar port nije isti...........
opet traziti kabel za komp ima li barem bezicno povezivanje ili sto slicno.........
java mi nije bitna jer je ni na c55 ne koristim bitni su mi fotosi, ekran u boji, 40-kanalna polifonija, ljepota.......
Viki govori istinu.
A ja smatram da proizvodi koje prvi u prodaju pusti(kod nas,u HRV) HTmobile(cronet) da oni nisu vrijedni našeg novca(a to su MT50,ST55...).To je sve onda promašaj.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ove gluposti gore neću komentirat, a za informacije o portu zahvaljujem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sljaka:
Svatko ima pravo da izrazi svoje mišljenje i NEZADOVOLJSTVO.Možda to i jesu gluposti,al ja se držim tih gluposti(tj. ti mi se mobovi ne svođaju).
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
iduci tjedan cu vam dati svoje dojmove o ovom mobu, naime definitivno ga uzimam.........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
@eminem kao prvo nemoj me lažno citirat, jer ja ono gore nisam napisal. Kao drugo mogi ti vrlo lako dokazat da je bar MT 50 vrijedan svoje cijene, ali to bi bilo previše offtopic.
@dražen Hajde budi dobar, pa kad se malo poigraš, otvori novu temu i iznesi svoje dojmove.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U biti svaki mob je biser za sebe (samo to morate otkrit')...![]()
Bookmarks