koliko ja znam ,v3x je 3g,tako da neće raditi na tele2 karticu,ispravite me ako griješim..
Mene zanjima gdje se može kupiti nova Motorola V3x po mogučnosti za tele2 mrežu. Zanjima me ako netko zna gdje je ima za kupit i po kojoj cijeni. Naravno da je nova ne rabljena , iz nekog dučana ili od nekog. Tražio sam u par dučana po Zagreba pa ju nisam mogao nač. Molim pomoć. U krajnjem slučaju ako nema je nigdje u dučanima kupio bih od nekog rabljenu ali ne oštečenu...
Trenutno koristim dvije Motorole V3...
Hvala puno , nadam se da čete mi pomoć !
![]()
koliko ja znam ,v3x je 3g,tako da neće raditi na tele2 karticu,ispravite me ako griješim..
jest, bilo je problema sa prvom serijom tele2 kartica, no nemam informaciju da li je tele2 izbacio novu seriju i ispravio grešku
pa može onda za bilo koju mrežu samo mi je bitno da ga mogu negdje kupit novog. dal ima negdje za kupit?
RAM3. i vidi u oglasniku.
gdje se nalazi RAM 3 ?
kaj misliš dal ih ima u maloprodaji?
i imam jedno pitanje dal ta motorola ima nekih večih problema u instaliranju programa , tema i sličnih stvari?
Netko tu na forumu prodaje jednu, nekih 800kn ak se nevaram da sam vidio...
nisam mislio na forumski oglasnik, nego na www.oglasnik.hr
od cure brat i sestra su imali svaki po jednu v3x i poludili sa njom. Blokira se jako cesto. Cak se dogodi dan dva da se ne zblesira... Uglavnom mobitel je super dok radi, al dosta brzo prestane raditi..
hvala puno svima na informacijama asli ipak ču riskirat heh. hm zvao sam jutros RAM 3 i rekli su da je tamo više nema i da je generali uvoznik te motorole sada vip. pa ču pokušati nazvati vip.
Hvala puno ljudi !
![]()
Imao sam je i odgovorno tvrdim da je to tesko smece! Osjetljiva je ko vlatka pokos s pms-om, svaki ten neki drugi problem, uneses nesto u datebook a mob se resetira, alarmi ne zvone, brzina pregledavanja fotki izaziva ovisnost o apaurinima, a onda jos i ono nepostojanje delivery reporta neg svaki put manualno...
Konacno mi se popela na vrh glave i poklonio sam je sestri kojoj je bitno jedino da lijepo izgleda, a to je sve za sto je sposobna. To i dobra kamera!![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks