ne prodajemo sutra![]()
Ujutro pocinje igra zivaca![]()
![]()
Kakvi su planovi? Ja ih 80 % sigurno sutra necu prodati. Govorim o sansama, ne o kolicini![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
ne prodajemo sutra![]()
-ni ja pricekat cu da se popnu malo cijene dionica!![]()
ni teoretski nemogu prodat sutra jer nisam stavio dionice na brokera , nadam se da nece rast jos sljedecih par dana![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
eh treba čekati..samo neka cijena poraste do nekih 400 kn, a i više i dobro...![]()
385 i pada..ocekujem stagnaciju oko 380 i onda sljedeci tjedan 420+.
boldano je zadnja cijena , sa zagtvaranjem burze (16:00)HT-R-A 370.02 419.00 380.00 390.09
kakav car , pogodio u kunu 3.5 sati unaprijed
jos uvijek ni tu ni be od brokera
Zadnji uredio stamp1 : 05-10-2007 u 17:53
420+... to bi bilo oke..
totalni down neta, zse ne radi
brijem ja da ce cijena bit i do 500kn....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
dao Bog,ali teško...
Bit će*BUB*![]()
Zadnja je okruglih 380kn!
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bijase zanimljiv dan danas. Dokupio sam "vrecu" dionica po 374 kn jer sam iskreno mislio da nece nize od toga.![]()
Iscekujemo novi radni dan![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
kupio si ih još????pa ćemu više??po kojoj cijeni češ ti prodavati-tj. za koju bi htio prodati?
dobro ja neznam bas da bi dokupljivo po 374 , mislim da imam gro para sa strane modza i bi , al onda bi se i potrudio odma u startu uzet vise punomoci pa po 265 kupit .
mislim ic ce to prek 400 , netreba se bojat.
do 10 punomoci ti nitko nebi srao mislim , a evo 9punomoci je 9*66 dionica =600 dionica * ajmo rec da je 420 kn target = 600*155 kn (- 0.6 posto ) čiste nepatvorene zarade.
joj kak ovo sad negdje zgelda komplicirano , a nije uopce
no uglavnom sigurno ti slide znas bolje od mene tu materiju , i more likely si ti u pravu.![]()
Do 5 nema istrage. Ali nije ni bitno jer sam te povlastene pakete upisivao na nacin da sam doticne osobe odveo u poslovnicu. I iako se radilo o osobama za koje bi dao ruku u vatru, jedan mi je "ukrao" paket. I taj jedan je family. Ali neka mu ga.![]()
![]()
A gle ovo!
374*5000 (dionica) = 1,870,000 kn
400*5000 (dionica) = 2,000,000 kn
Odbij naknadu od 0,45 i dobijes zanimljiv iznosTo sam naravno naveo kao primjer.
kak komentirate ovaj pomalo previsoki rast fondova u azdnje vrijeme , čak 5 sam ih naso sa 10+ % prinosa u zadnjih mjesec dana ? oce se t otak nastavit sljedecih par mjeseci il je trenutno samo ?
mislio sam modza prebacit ht u to , buduci da ih vecina ima akcija s 0 posto ulazne a ht malo raste malo pada .
Bookmarks