mislim da hrt pristojbu nemozes odjavit. cim imas tv ili radio, moras placat.
tak ti je to
u stanu imam samo kucnu antenu s kojom vidim:
hrt1 - ajd recimo dobro
hrt2 - tako tako
rtl - dobro ali onda nemogu gledat hrt2
nova - ako ocu gledat onda nevidim ova prva 3 programa
i to je to! e pa za 70kn mjesecno mi se stvarno ne isplati, pa di ja i kako mogu odjavit tu pretplatu hrt-u (i mogu li uopce) s obz da imam tv-prijemnik u stanu ali nebi koristio "radio-tv frekvenciju" prelaskom na MAXtv...???
a za 50kn ili koliko vec imam MAX tv sa 50tak programa koji se vide savrseno...ccc...![]()
mislim da hrt pristojbu nemozes odjavit. cim imas tv ili radio, moras placat.
tak ti je to
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
RTV pretplata se placa na prijamnike, znaci placas tu lovu kako god bilo.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
da,, i po pravilima bi trebo prijavit sve tv i radio uređaje u kući, jer, za svaki se plaća neka uvećana suma od prvog.baš dobro, jel da?
ja sam jednom kupovo tv (mislim 1998), i lik u dućanu mi je tražio osobnu
, jer su se navodno trebale vodit evidencije kupovine...blabla. ... ili kaj već.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Meni u tome jedna stvar nije jasna!
Ako ne plaćaš pretplatu, što možeš, nitko te ne tjera da ju plaćaš oni dođu i zapečate ti televizor.
Oni ulaze zapečatiti televizor, koji je tvoje vlasništvo ?
To je kao da iznajmljuješ od hrt televizor pa ga mjesečno otplaćuješ.
Mislim, glupost i perverzija totalna...
Drugo, on tebi nemsije ući u kuću ako ga ti ne povozeš, osim ako ima nalog sa policijskom pratnjom, onda smije...ali inače NE..
A caka je lijepo da odjaviš tv prijamnik, odnosno da ga nemaš
oni će nakon toga izvesti svoju foru i ako im se bude dalo, postaviti neke uređaje i vršiti ispitivanja da li imaš, ali lako ih je prepoznati, većinom su to nesposobni ljudi koje je lako otkriti, to ti je ona kombinacija s glupim detektivima, kad ga vidiš, ovaj pobjegne u auto i nestaje uz škripanje guma![]()
![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Sto je sa TV karticama? mislim najlakse je odjavit TV, pozvati ih da se uvjere da ga nemas, a ti lijepo preko PC-a pucas sliku na neki veliki LCD, i gledas TV.
A ako gledam Satelit?! sto onda? ne gledam HRT1-2...
To je jos jedna komunisticko-socijalisticka ostavstina, to je cisti namet, reket,i sto je najgore krsi temeljna ljudska prava, stoga postoji medjunarodni sud pravde pa se lijepo digne tuzba protiv HRT-a.
Ista stvar kao sto su 30-tih godina placali Al Caponeovoj ekipi "zastitu".
Moram li i dalje plaćati RTV pristojbu ako se pretplatim na neku uslugu distribucije programa među kojima su i HRT-ovi programi?
Morate. Što je sve točno uključeno u cijenu koju plaćate davatelju usluge distribucije trebali biste pitati ondje (vjerojatno tehnička usluga i dekodiranje programa koji nisu besplatni), ali HRT-ovi programi su javni i ne plaća se za njihovo gledanje. RTV pristojba je nešto drugo, nevezano za Vašu omiljenu seriju ili način na koji televizijska slika i radijski ili televizijski zvuk dolaze do Vas: ona je zakonom propisana naknada kojom kao vlasnik prijamnika, solidarno s drugim vlasnicima, sudjelujete u financiranju HRT-ovog javnog djelovanja. Dodatne informacije o tome zašto se plaća RTV pristojba možete pronaći na stranici "Što je javna televizija i zašto se plaća pristojba" u sklopu HRT-ovog weba, a i u nekim drugim "najčešćim pitanjima" na ovoj stranici.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Sve to stoji, po zakonu moras placat pretplatu, cim imas prijamnik, odnosno to sad nie pretplata vec pristojba, koju placas firmi Odasiljaci i Veze, a ne direkt HRT-u....
Sad u teoriji!
Ak uzmes tipa MAX TV, ti ne primas nikakav radio signal, vec primas preko kabla, odnosno usluge, T-coma, sto po nekoj normlanoj logici, nebi trebao placat RTV pristojbu, jer u pravilu ne koristis njihove usluge!
S obzirom da je kod nas tak kak je, to bi se i dalje moralo placati!!!
E ali, s obzirom da ti signal za gledanje ne hvatas preko antene, vec kabla, oni s lovcima ne mogu uhvatiti jel ti hvatas signal ili ne.
Ako dodju kod tebe dal placas pristojbu, jednostavno im mozes reci, da nemas prijamnika i da ne placas, oni ti ne mogu uci u stan/kucu, bez sudskog naloga, a za sudski nalog bi trebali dobiti na nekakvim dokazima da ti koristis njihovu uslugu a ne placas je, sto ti teoretski ne mogu dokazati, jer s lovcem ne mogu uloviti signal (posto ga nemas), a u stan ti ne mogu uc.
Jedino sto bi mogli, je provjeriti jel si MAx TV pretplatnik, a to bi im onda T-com morao dati na uvid, sto u ugovoru lijepo pise da oni nece tvoje podatke nikome davat, odnosno, opet bi morali izhoditi sudski nalog.
Meni je doso inspektor, za pretplatu, ovo ono da zast ja ne placa, a ja njemu pa nemam tv, veli on cak ni radio nemate, ja reko nemam, sve kaj gledam/slusam pratim radim preko interneta, a na to jos sam ga lijepo pitao, za gledanje TV-a preko TV kartice, reko je da se to isto smatra prijemnikom, dok za gledanje preko interneta, zakonskom ne postoji propis!!!
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ne ne...to se mijenjalo...prije je trebalo placati koliko imas rijemnika, a sada samo po stanu...mislim, kucanstvu...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Zasto nitko ne procita pravila na hrt.hr ?!
Placas jednu pretplatu bez obzira na broj uredaja u kucanstvu, osim ako se kuca, stana ili sl. ne iznajmljuje ili na naki drugi nacin ne naplacuje trecim osobama.
Ja je ne placam, niti mi ne salju inkasatore vise. Imam negdje proceduru koju sam obavio, ak nekog zanima mogu je iskopati pa postati.
Ta pretplata mi se gadi, to je kao da udjes u ducan i prodavacica ti naplati 10 litara sampanjca. U cudu je pogledas i kazes "ja to nisam uzeo, stoji na polici". "-Ali mogli ste".
Zar nije tako?!![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
ima i većih gluposti od tv pretplate u hr.
bez obzira, ako i nemaš tv, a imaš radio, plaćaš pretplatu na radio!!
onaj poluidiot kićo je uspio 90ih u saboru progurati i ideju plaćanja "jadnih pjevača", koje i tak niko ne sluša, pa sad imaju i stalna primanja.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Pretplata za HTV nije samo njima nego se iz toga placa i HR produkcija filmova, serija i svega sto ima veze sa televizijom (dio cvakne i Nova i RTL).
HTV iz logickog razloga i dalje obavlja taj posao jer imaju ustrojenu sluzbu za naplatu i obradu istog, a i jedina su javna televizija pod vodstvom drzave koja to kontrolira.
Zadnji uredio Smrt : 06-10-2007 u 00:33
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Da, to je toliko glupo da nije normalno!
Neznam kad je netko kod mene pogledo HRT, stari utakmice preko satelita, stara filmove večinom s CDa (na HRT ih ni nema, same reprire repriza), ja sve preko interneta, tu i tamo TV kartica, kome ja to i zašto plačam?
Po meni, ako je već to pretplata, daj nek naprave ko s mobitelima, uzmeš plazmu 82cm, dobiješ ju za 1kn i onda recimo 5 godina plačaš pretplatu i svi sretni i zadovoljni...
Jel ono ziher da ak ti ne izmjere da gledaš HRT možeš odustat od pretplate??
Ste vidli ovo?
E sad ljudi si pišu uplatnice posebno jer ne žele plaćati RTV pretplatu ....Code:....naplati RTV pristojbe putem računa za telefon. Prema tom ugovoru od 1. siječnja BH Telecom, HT Mostar i Telekom Srpske, dužni su ulagati jednaki napor za naplatu RTV pristojbe kao i za svoje usluge.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Sredstvo javnog informiranja. ! Koji relikt iz '80-ih. Do informacija se dolazi putem neta i moba. To su usluge koje sam JA za sebe odabrao i koje uredno placam!
Neka uloze 2-3 miliona u kodiranje signala i svima koji zele gledati hrt podjele dekodere ko sto tel operateri djele modeme, pa na to neka naplacuju pretplatu!
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Hrt nije baš organiziran što se tiče njihove pretplate. U starom sam stanu bio odjavio tv, ali nitko od njihovih nije došao zapečatiti, što mi naravno nije smetalo. Drugi slučaj je da su stalno slali opomenu za račun koji je plaćen i treće da su konstantno slali račun za odjavljenog korisnika. Inače, ova njihova pretplata nema nikakvog smisla.
Ljudi , placate rtv pristojbu za radio i za tw , te takodjer radio u autu .
dokazite da nista od toga ne koristite i nemorate placati pretplatu ,
0977901005
Bookmarks