Prema testovima na mobile-reviewu, slide mehanizam je u klasi E65, što znači iznimno dobar...
ja se nikada nisam pouzdo u te iz mobisa... Pa necu ni sada...
Kakav ce biti slajd kod ovoga?Ocega popraviti odnosu na bivse modele
Prema testovima na mobile-reviewu, slide mehanizam je u klasi E65, što znači iznimno dobar...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ne znam baš,Eldar je i za slide od 6280 rekao da je "OK". Treba to prvo isprobati uživo...
A cuj mozda je njega dopao 6280 s podmazanim slajdom....meni je lik podmazo slajd na 6280 ima vec 4 mjeseca i super radi..nemam nikakve probleme od tad a prije sam trebo slomit prst da otvorim mob...sto se tice 6500 slide mislim da ce imat ok slide jer dovoljno se nokia opekla s n95,6280/8....![]()
Koliko se tek meni zale za moje recenzije. Hehe![]()
Evo samo pitanjce, ima li vec negdje za kupiti ovo cudo? Bilo slide ili classic.
imas u Srbiji,he,he!
edit:evo i jedan kratak review jednogg korisnika(preneseno sa Mobilnogsveta)
6500 slide:
"Uzivo tel. djeluje manje i tanje nego na slikama, zaista ima kompaktne dimenzije. Izrada je odlicna, nista ne skripi, slider ide extra glatko. Poklopac baterije se otvara prtiskom na dugme i djeluje prilicno cvrsto za razliku od recimo 6280. Tezina izgleda "velika" samo na papiru, u rukama se ne osjeca previse, cak daje telefonu odredjenju dozu "ozbiljnosti" i ne djeluje "skuplje" kao 6280. Ekran je jako lijep i boje su odlicne, mada mislim da je kontrast mogao biti i jaci, malo ostriji. Slike su za 3MP odlicne, mada Nokija i dalje koristi algoritam sa po meni previse zasicenim bojama - slika izgleda bolje nego u stvarnosti, sto opet sa druge strane i nije tako loshe. Osim video/music playera koji su sada objedinjeni nisam video neke vece razlike u odnosu na staru verziju softvera S40 FP3. Jos jedna razlika u odnosu na staru verziju je sto nokija sada prikazuje 4 reda u meniju (umesto 5 kao kod 6280) ali to je vec slucaj sa svim novijim Nokia telefonima, font je krupniji i lakse se cita. Sve u svemu, konacno jedan pravi slider tel. dostojan imena Nokia".
Zadnji uredio Vepar : 13-10-2007 u 09:48
zna li netko cijenu kod nas za 6500 slide?
Ja bih classic. Da li je dosao kod nas?
bTW mobis otvoren u Rijeci; na trznici Brajda kraj Zagrebacke banke.
to je sada senzacija u rijeci..Ja bi radje ovaj slide..Vidim da su ga pohvalili
Nije bas da je senzacija, ali u svakom slucaju olaksava nabavu originalne opreme bez odlaska u Zagreb.
Evo objavili na gsmareni da su i slide i classic dostupni(Available).
Vidio sam u plavom oglasniku da ga neki frajer prodaje,nazvao sam ga i veli frajer da mu je cijena 550E (slide),što je previše je previše,barem za sada.....
ponuda na newsima
6500classic 315eura
6500slider 360eura
ali +387............
TDI macht Spass
Svejedno preskupo...očekujem da bude u HR za 2000 kuna...
slide ce ipak biti malo skuplji.![]()
Da, ali ne punoNadam se.
Eno u oglasniku ima tri oglasa sa 6500 Slide...hoće k'o nazvat da vidi kol'ko koštaju?
Zadnji uredio T-Maca : 19-10-2007 u 23:16
slide je oko 3000kn u Slavonskoj Burzi.
Ja cu cekati da im padne cijena kao kod 6280![]()
jedva cekam da se javi prvi forumas koji je postao vlasnik 6500 Slide
LOL, a svi nešto čekamoKad će netko kupiti to čudo tehnike
![]()
gledao sam i ovaj slide ima mi nekako slabu bateriju 900mh...To mi je malo premalo
Bookmarks