ej krivi podforum....najs izgleda![]()
Nije prošlo puno vremena i novi HTC Touch je stigao!
Razlike ima u izgledu na prvi pogled ovaj novi je "mršaviji"
<<<<>>>>
Code:Specification Processor Qualcomm® MSM 7200, 400MHz Operating System Windows Mobile® 6 Professional Memory ROM: 256MB ; RAM: 128MB SDRAM Dimension 107 mm (L) X 55 mm (W) X 15.8 mm (T) Weight 120g with battery Display 2.6-inch TFT-LCD with backlight LEDs, touch-sensitive screen Network HSDPA/UMTS: 2100 MHz HSDPA: Up to 384kbps for upload and 3.6Mbps for download UMTS: Up to 384kbps for upload and download GSM/GPRS/EDGE: Tri-band 900, 1800, and 1900 MHz (The device will operate on frequencies available from the cellular network) Device Control HTC TouchFLO™ 5-Way navigation control Keyboard or KeypadSlide-out 20-key QWERTY keyboard
Slide-out 16-key keypad (Subject to the HTC Touch DUAL model you have) Connectivity Bluetooth® 2.0 HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB and audio jack in one), Hi-speed USB 2.0, HTC H2Wire support Camera Main camera: 2 megapixel color CMOS camera Second camera: CIF CMOS color camera Audio Built-in microphone and speaker Ring tone supported formats:
MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV, and AMR-NB
40 polyphonic and standard MIDI format 0 and 1(SMF)/SP MIDI Battery 1,120 mAh rechargeable Li-polymer battery Standby time:
Up to 250 hours for UMTS
Up to 180 hours for GSM (Subject to network and phone usage) Talk time:
Up to 3 hours for UMTS
Up to 5 hours for GSM
Up to 1.78 hours for video call (Subject to network and phone usage) Expansion Slot microSD™ memory card (SD 2.0 compatible) AC Adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60Hz DC output: 5V and 1A
Zadnji uredio VuKi : 01-10-2007 u 22:26
ej krivi podforum....najs izgleda![]()
to vuki care ako to se trazi
http://www.dnif.de
E ovo je pravi Touch, kakav je trebao biti![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Prebacio sam u odgovarajuć forum... Izgleda dobro pila, ali cijena je paprena![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa naravno da je paprena...pogledaj samo veličinu i što sve nudi...
ma meni i nije neka "špica" jer ima WM , koji god da sam imao sa tim OS-om nije mi bio baš stabilan , mislim kad se usporedi sa jednim symb.. jedino što vidim da ovaj ima 128mb ram memorije i 400mHz procesor , al baterija je malo tužna
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
A nije PDA kad je telefon. Postoji telefon, postoji PDA i postoji PDA s GSM modulom.
Al' dobro, ako se vodi pod PDA, prebacim ga pod PDA.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
HTC Touch je prvenstveno mobitel.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Taj procesor nikako da prijeđe tih 400 Mhz...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To nema veze što je on sve.
Taj uređaj vrti pocket pc windows mobile sustav i spada u Ručna računala podforum kao i svi htc, i-mate, eten i qtek modeli.
Ako vam to kao moderatorima na OVOME forumu nije jasno još do sada onda vas žalim.
Nakon toliko vremena još to niste shvatili.
No, nije da se svađam, već sam vam htio dati dobronamjeran savjet.
To tako jest, a to kakvim ga vi smatrate nema veze sa time što taj uređaj jest.
Dakle urazumite se i prebacite to gdje spada...mislim zaboli mene di je taj topic ali vam se ljudi smiju.
Mislim da je vrijeme da se malo zaputite i u taj dio foruma i proučite ga, jer mnogi od vas nemaju pojma što su i što sve mogu ti uređaji.
To nije "prvenstveno mobitel" gospodine Šljaka.
Nema smisla da vam objašnjavam sve to, mislio sam da ste pametniji, a ne tvrdoglavi.
Svako malo upućenije djete vam se smije.
A sada, što ćete napraviti to je na vama.
Uživajte.
Zadnji uredio Wisher : 02-10-2007 u 18:38
Napravite interni sastanak ili sto vec i sredite vise tu uzasnu situaciju oko smartphoneova, Smartphoneova, symbiana, PDA, mobitela i ostalih uredaja.
Kad bi me zanimalo nesto oko HTC S730 pitanje bi trebalo ici u ostale proizvodace, najbolje mjesto za njega je zapravo PDA # smart, a ironicno najvise odgovora na moje pitanje vjerojatno ima u Motorola smartphone.
Sredite to.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ovo treba ići u PPC sekciju, a ne ovdje...
i ja mislim da bi ova tema ipak bila prikladna u podforumu Rucna racunala & PDA.
Zadnji uredio Vepar : 23-11-2007 u 19:06
baterija ništa posebno kao ni kamera od 2mpx....
a koliko vidim niti nema gps...
jedina novost je dual
Jedine prednosti su što ima HSDPA i numerička tipkovnica. Nema WLAN...
Od danas je dual dostupan kod nas po 4699kn
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=84212
Kao i uvijek, dal ima tko pitanja?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
par pitanja u vezi HTC Dual-a...
dali se može mobitel korisiti kao obični mob (tj bez da se koristi TS)?
(recimo p990i se mogao tako koristiti samo je za neke opcije trebalo "pikati" sa stylusom)
kakava je brzina samog moba i koliko traje baterija?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Posto ima TouchFlo i ekran prilagoden tome, jednostavno ga je koristiti samo palcem (dok drzis uredaj u istoj ruci). Stylus vadim samo ako trebam nesto posebno napraviti.
Tipkovnica je koncipirana malo drukcije nego kao kod drugih uredaja - vadi se samo kad trebas nesto pisati ili nekoga nazvati.
www.gadgethive.com
Nema Wlan ni GPS?...Ne hvala!![]()
Bookmarks