htc![]()
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1999
Eto moje videnje : LG ima bolji ekran , bolje rijeseno tipkanje [ bar po review-ima ] , osobno mi je lijepsa [ makar HTC touch nisam vidio uzivo ] , dok HTC ima windows OS koji bi trebao biti prednost i ono najbitnije zbog cega se uopce dvoumim je to da HTC ima WIFI.
Nazalost ni na jednom nisam isprobao kako radi taj touch screen ekran , ali po videima na obadva radi ok.
E sad momentalno imam u600 samsung i znam da ako odem na pradu cu vjerojatno ici po funkcijama na losiji telefon [ posto doma imam i lg shine koji je skoro isti ] ali na sminkerskiji , dok ako idem na Touch idem na nes drukcije [ nisam nikad vidio ni isprobao taj windows OS na mobitelu ] i na bolje [ ima wifi ].
NEznam ni sam kaj da uzmem , sta bi vi ?
Makar kad vidim i Touch uzivo vjerojatno cu biti pametniji.
htc![]()
oba dva moba su super i nemreš pogrješiti s odabirom ali ja da sam na tvom jestu uzeo bih HTC zbog toga kaj nije LG jer imao sam 2 LG-a i jako su mi se zamjerili
★★★★★
Zake su ti se zamjerili ?
Ja sam imao lg shine [ jos uvijek je doma u biti ] i bio sam manje vise zadovoljan , najvise me u biti smetala tvrda tipkovnica.
ja nisam imao ove novije čokolade i sjajne
već s5200 i kg130
i dovoljno su loši da su mi se zamjerili! i nebih lg uzeo nema šanse!
stoga moj glas za HTC s njime nemreš pogrješiti a uvijek ga možeš prodati
★★★★★
vrijeme je da probas nesto novo, nesto divlje - HTC![]()
i da ti se htc ne svidi, nije problem ga prodat, tako da mislim da je htc bolji izbor
edit: pbreaker me preduhitrio glede prodaje...
ma to sam i ja razmisljao da ga lakse prodam nego pradu...
nego , sad gledam malo filmove na jubito i ne cini mi se bas tak brzo da ide taj touch screen....
moja preporuka htc , ak niš drugo onda zbog wifi-a .. zna bit koristan ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ma htc naravno to je pravi stroj kakva prada lol....
Mislim da sam ovakav post imao već desetak puta;
Ako se dvoumiš između Prade i Toucha, onda je Prada mobitel za tebe![]()
Testis unnus, testis nullus!
ma uzmi HTC i cao daci. Moja preporuka.
upravo to.
trenutno mi je jedini razlog zasto se dvoumim sto prada nema wifi.
da ima , nebi sekudne razmisljao o touchu.
nikad mi se nisu previse dopadali ti pda , pocket pci , symbiani i slicni telefoni.
no isto tako nisam nikad ni koristio mob/pda s windows os-om , tako da mozda promjenim misljenje.
enivej , zasada mi debelo vodi htc , tako da ako ce liciti na nesto uzivo mozda ga i uzmem ako mi sve financijski prode po planu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pa htc pojede pradu...prada bi bila odlicna ko mob za zovi i tipkaj po ekranu za listanje slika, i da dođe 1000kn, to je nes tipa cokolade samo sminka, htc je ipak za koristit vise, programi...i sve a ima i popularni wifi...
bio nekad oglas...
Moja preporuka ti je isto HTC!Samo je pitanje koja je razlika u cijeni!
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
HTC Touch uredno možeš koristiti sa prstom zbog TouchFLO, a ima jedan keyboard utility u kojem je tipkanje znatno olakšano.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
HTC Touch!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
HTC Touch definitivno
http://www.dnif.de
htc touch bez pogovora,a ako ti je salo do sminke onda uzmi pradu
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
ja bi isprobao HTC jer sa LG-em znas sta dobivas.
ja bi uzeo htc touch.
Čitao sam da HTC Touch ima procesor od 200 MHz, što je jedanko jačini procesora na MDA Vario, što znači - sporo...
Da sad uzimam jedan od ta dva moba, mislim da bih morao jako puno razmisliti...ne znam, ovisi što tražiš od moba...mislim da je i HTC Touch na neki način šminka, ali samo 200 MHz, naspram današnjih boljih PDA uređaja, koje možeš dobiti za istu cijenu, a imaju procesore od 400MHz ili čak 520MHz...u ovom slučaju bih izabrao Pradu ili išao na neki jači PDA (moja preporuka HP iPAQ rw6815)...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks