brine me samo taj touchscreen.bas me zanima koliko brzo reagira i da li je kuciste sklono otiscima prstiju.
spec su vrhunske,a koliko vidim i kamera u mnogocemu nadmasuje cak i onu na K850.
Touchscreen je dobar, sami touch interface je jako dobro odradjen, sta se kod KE850 pokazalo. Samo im jos fali u samome software neka lekcija jer ocito su jos uvijek noob´s
Jedino sta me nervira je to sto su problemi pri spajanju preko BL na strani moba nekuzim u cemu je caka
Da to i mene zanima, kakav je touchscreen i kolko treba da se čovjek navikne brzo pisati na tome jer ja sam navikla poruke pisati svjetlosnom brzinom no mislim da je sve stvar navike i da se brzo navikne i na to...
Touchscreen je dobar, sami touch interface je jako dobro odradjen, sta se kod KE850 pokazalo. Samo im jos fali u samome software neka lekcija jer ocito su jos uvijek noob´s
Jedino sta me nervira je to sto su problemi pri spajanju preko BL na strani moba nekuzim u cemu je caka
bas bi volio isprobati tipkanje po ekranu,da vidim brzinu.samo me zanima kako ce baterija podnositi tako velik ekran.nekako sumnjam u vise od dva dana.
Bookmarks