Evo vidim da nitko nije otvorio ovu temu pa me zanima tko će doć,mi iz crikve pokušavamo nabaviti nekakav prijevoz do zg jer je bus uzasno skup,mozda i prespavamo u zagrebu(čitaj najvjerojatnije da) i tako.Dali ima mozda koja dobra duša da ide iz rijeke ili okolice?![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
mislim 300kn
250-350kn ako se ne varam
bilo bi fora otic na taj koncert![]()
A gdje pise da ce uopce i biti taj koncert?!?!
možda bi išao da mi je plačen put i karta
to sam ja davno sluša, ali ne volim to više uopće..
mislim da su rekli da će doći u prosincu..nebi bilo loše otići na koncert,al malo su skupe ulaznice,još prijevoz iz slavonije..huh...dosta para...![]()
Pa ja živim u Metkoviću pa ću ić ako bude koncerta...nek ima sati vožnje
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ajme kako sam se nekidan zapio na presici povodom ovog koncerta...presica je bila u hotelu antunović, gdje od slijedeće subote kreće novi zg klupski program, u vertigo baru (8. kat hotela, predobar pogled na zg)...e i uglavnom, nakon presice je u tom vertigu bio party...otvoren šank...
odvratno....
uglavnom, službeni datum dolaska je 3.12., a cijena karte će varirati od 250 pa na više kuna, ovisno o mjestu u dvorani...
lokacija je dom sportova....
postoji mogućnost da bi akon mogao biti kao predgrupa, pa...ukoliko imate afiniteta prema njegovom glasiću, eto još jednog razloga da svratite...![]()
i btw, ako kome treba smještaj u zgu...može se uvijek nešto smisliti...
lol
je on se previše iskomercijaliziro,i nije više što je nekad bio sa onim svojim hitovima i tako dalje,da koncert je 3 prosinca,a mora se ići kada nema više takvih događanja ovdje u hrvatskoj za nas koji smo poklonici te vrste glazbe,e da usput znate li koliko moze dvorana mladosti primiti ljudi?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
da samo iman osjećaj da će bit ko i s Snoop Dogom i NAS om
a ako bude iman sredjenu besplatnu kartu![]()
kao npr tko?? sere mi se od ovakvih izjava...
unatoč tome što to jako malo ljudi želi priznati, 50 je dosta toga napravio za promociju hip hopa....
a u svakom slučaju, ovakav event za hrvatsku ej velika stvar...
dom sportova može primiti oko 10ak tisuća ljudi...
i ako ih je u beogradu moglo biti 14, onda je ovdje 10 realna brojka...
slažem se da je to veliki event i nije mala stvar da dolazi tu ,nadam se da će napuniti dvoranu i da će biti pravi spektakl...
Ma sumnjam da će biti išta od toga on dobije samo 1 200 000 dolara na sponzorima godišnje ako ne i više,njemu je 500 000 dolara ništa
ja brijem da on nije nikada cuo za hrvatsku a kamo li za zagreb
a što, misliš da je čuo za beograd ili srbiju?
tarzani...
500000 nije mali iznos, a uz to, nije to niti neka izmišljena cifra - to je cijena koju su odredili njegovi menadžeri
ako ne dođe, plaća odštetu...
simple as that...
i ako dodje ekipa doci ce iz okolnih drzava i neki klinci do 16 god... jer nase drustvo ne pusi ovakve, niti smo takvog mentaliteta...
Bookmarks