nije jezik do menu.ml, nego do fs-a, koliko ja znam
dakle trebam navedeno u nasovu onaj menu.ml, i kak se to stavi pomoću xs-a
nije jezik do menu.ml, nego do fs-a, koliko ja znam
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
ja imam brown mobitel, a kolko znam nedaju se flashat
cuj prijatlju nemozes ti na taj nacin dobiti hrvatski jezik; ali sam siguran da mozes odnijeti mobitel unlockeru da ti ga prebaci iz brown u red... pa onda ga mozes modati dokle ti je volja.....
koliko se ja sjecam postoji neki nacin da se telefon pretvori ali samo dok radis pa onda ponovo kad sve zavrsis on je brown; ima neki program koji se zove K750i brown2 red.... pa malo pogledaj otidji na sek750i.pl pa si skini taj program i malo pogledaj
###1410989180026
Prebacivanje BROWN u RED se trajno moze napraviti samo servisnom opremom.
Za privremeno prebacivanje postoji tzv. fake MAIN, flashah njega u mob, pa napravis sta treba, pa flashas opet pravi MAIN.
@DomagojX,
menu.ml nema veze sa jezikom menija nego sa izgledom i rasporedom ikonica u glavnom meniju.
No ako to ne znas, onda ti ne bi bas savjetovao cackanje po mobitelu.
Bolje jos malo citaj o svemu. Samo prijateljski savjet.
Aj s obzirom da je tema o hrvatskom u meniju, da ne otvaram drugu slicnu temu, gdje je u fs-u smjesten fajl za (hrvatski) T9... (w800)???
da li se moze kako izbrisati...... da kad tipkam poruke da korisitim hrvatska slova č,ć i slicno a da poruka i dalje moze sadrzavati 160 znakova... da li to ima kakve sa tim T9???
###1410989180026
MASVA!!! (Mob mi se restartao kad sam htio ukljucit hrvatski T9. Skinuo sam emea2 language pack i prekopirao sve fajlove, iako sam imao sve na broju i sad radi)
Ne bih rekao da ima veze s T9, mislim da se broj znakova automatski smanjuje ako koristis č, ć, ž, đ... To ti je tako na svim mobitelima... Nema lijeka...Izvorno postao tnt_tunja
Prilicno fake MAIN-ova dolazi u paketu sa SEtool2Lite (podfolder REST), kao i programcic kojim od se od pravog MAIN-a moze napraviti fake MAIN (ssw2rest.exe). Neki fake MAIN-ovi dolaze i sa SEFP pluginom za FAR (isto podfolder REST). Za download SEtool2Lite i FAR/SEFP pogledaj u temi o moddanju K750, mislim da tamo ima linkova.
znaci kad odem na iproteb.cz i tamo samo trebam skinuti MAIN koji se nalazi u folderu REST????
i de mi onda reci kada je mob brown kako onda da ubacim drugi main u njega to jest kako onda da ga flasham... ovaj fake main se ubacuje pomocu XS....? i onda je li opet idem ubacivati normalni main preko xs...???
ako je tako de mi samo reci kako cu onda vratiti mob u zivo stanje onda se opet treba flashati neki MAIN pretpostavljam taj SSW???
ili grijesim?
###1410989180026
Da, koliko vidim, ti fileovi u REST na iprotebe.cz su ti fake MAIN-ovi.
Fake MAIN se AFAIK ubacuje sa FAR-om, mozda moze i sa XS++ ali to nisam siguran. Onda obavis sta trebas, nakon toga opet flashas normalni MAIN, isto FAR-om. BTW normalni main nije taj SSW nego obican MBN. Bitna stvar je da izmedju flashanja fake i pravog MAIN-a ne smijes paliti mobitel.
SSW je inace koliko znam neki dekriptirani firmware ili tako nesto, ne znam tocno.
Ostalo ne znam, jer ni ovo nisam nikad sam radio nego sam samo procitao u drugim temama. Ako se ne varam, vise detalja ima na pocetku one glavne teme o moddanju K750. Dakle, mozemo se sad vratiti![]()
To ide ovako:
1. Flashas fake main s XS++
2. Spojiš mob s FAR-om, napraviš što hoćeš i klikaš na .. dok te ne upita Do you wish to shutdown CSFS loader? Klikneš yes.
3. Odspojiš mob, ugasiš FAR i ponovno i ponovno upališ FAR
4. Ponovno spojiš mob uđeš u FLASH, u desnom prozoru FAR-a nađeš rest file koji odgovara tvom firmware-u
5. Klikneš na rest file, pritisneš copy, staviš točkicu na flash babe ssw image i klikneš Flash
6. Ugasiš FAR i odspojiš mob
7. Sada tek možeš upaliti mob
![]()
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Bookmarks